Haftasonu yepyeni bir regionda başlamak isteyen arkadaşlar benle irtibata geçsin PM ile.
feckless
kullanıcısına yanıt
http://forum.donanimhaber.com/m_83596465/tm.htm isterseniz buyrun gelin bizim bölgeye biz bu hafta ıcı yenı başladık burda. Güncellemeyle gelen yenı alanlardan bırınde. Europe east 4 serverındayız
quote:
Orijinalden alıntı: WildDestiny
http://forum.donanimhaber.com/m_83596465/tm.htm isterseniz buyrun gelin bizim bölgeye biz bu hafta ıcı yenı başladık burda. Güncellemeyle gelen yenı alanlardan bırınde. Europe east 4 serverındayız
Olabilir tabi akşam sizi ekliyim originden haberleşelim olur mu?
feckless
kullanıcısına yanıt
Olur ekleyın wildkeskin origin id'im. Sonrasında region için davet gonderırım.Private olarak açtım sadece burdan ıstekte bulunanları davet edıyorum. Su an 3 kişiyiz ama 14 kişi oluruz umarım.
WildDestiny
kullanıcısına yanıt
eğer isterseniz bende katılabilirim size ID : LorasReX
merhabalar bende katılabilirim... devamlı oynayacak oyuncular arıyorum.
origin-id: TraBZoNLiii
cemkuleyinC
kullanıcısına yanıt
beni ekle europe east 4 e geç origin id maleguard
Origin listesi güncellenmiştir.
resimlerde gördüğüm kadarıyla küçük bir alanamı şehir kurabiliyoruz çizgilerle belirtilmiş alana yoksa eski oyunlardaki gibi cities deki gibi koca arsaya inşaat edebiliyormuyuz belki alabilirim oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: adjustik
resimlerde gördüğüm kadarıyla küçük bir alanamı şehir kurabiliyoruz çizgilerle belirtilmiş alana yoksa eski oyunlardaki gibi cities deki gibi koca arsaya inşaat edebiliyormuyuz belki alabilirim oyunu
simcity 4 teki gibi alan boyutlandırması yok. hepsi standart boyutlarda.. Bana pek yeterli geldiği söylenemez. heleki arazi engebeli ise çok zorluk çektiriyor. bu benim kişisel görüşüm.. sanki belli bir noktadan sonra stabil ilerliyor sanki şehrin sadece sıkıntılarına çözüm bulmanız gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MJoRaYuLuN
quote:
Orijinalden alıntı: adjustik
simcity 4 teki gibi alan boyutlandırması yok. hepsi standart boyutlarda.. Bana pek yeterli geldiği söylenemez. heleki arazi engebeli ise çok zorluk çektiriyor. bu benim kişisel görüşüm.. sanki belli bir noktadan sonra stabil ilerliyor sanki şehrin sadece sıkıntılarına çözüm bulmanız gerekiyor.
bende aynı fikirdeyim çizgilerle belirtili alana yerleşimi yap devam ettir ne kadar gelişir ki insan koca arsayı kullanmak istiyor cities xl daki gibi kocaman haritayı istedimiz şekilde kullanıyorduk
Origin ID: hsnd900
Beni de eklerseniz sevinirim
yeni regıon kurdum
eupo 4'teyim
Regıon name: ArtemisiA
ID: pelinaksoy88
Origin: Hakan_Grss
Kimse yok mu oynayan, yeni region kurmak istemiyorum...
oynamak isteyen varsa beni ekleyebilir id: hazarute
Tavsiye edermisiniz bu oyunu arkadaşlar ?
hotfire3 eklermisiniz?
OllieQQ ekleyebilirsiniz.
Şuan heni bir region açtım. 7 Kişilik aktif olarak oynamak isteyen beni ekleyebilir. Burdaki nick ile aynı origin nick'im