Şimdi Ara

[SiMCiTY] 2013 - Multiplayer Türkiye Rergionları / Region Listesi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
19.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftasonu yepyeni bir regionda başlamak isteyen arkadaşlar benle irtibata geçsin PM ile.
  • feckless kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_83596465/tm.htm isterseniz buyrun gelin bizim bölgeye biz bu hafta ıcı yenı başladık burda. Güncellemeyle gelen yenı alanlardan bırınde. Europe east 4 serverındayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

http://forum.donanimhaber.com/m_83596465/tm.htm isterseniz buyrun gelin bizim bölgeye biz bu hafta ıcı yenı başladık burda. Güncellemeyle gelen yenı alanlardan bırınde. Europe east 4 serverındayız

Olabilir tabi akşam sizi ekliyim originden haberleşelim olur mu?
  • feckless kullanıcısına yanıt
    Olur ekleyın wildkeskin origin id'im. Sonrasında region için davet gonderırım.Private olarak açtım sadece burdan ıstekte bulunanları davet edıyorum. Su an 3 kişiyiz ama 14 kişi oluruz umarım.
  • WildDestiny kullanıcısına yanıt
    eğer isterseniz bende katılabilirim size ID : LorasReX
  • merhabalar bende katılabilirim... devamlı oynayacak oyuncular arıyorum.

origin-id: TraBZoNLiii
  • cemkuleyin C kullanıcısına yanıt
    beni ekle europe east 4 e geç origin id maleguard
  • Origin listesi güncellenmiştir.
  • resimlerde gördüğüm kadarıyla küçük bir alanamı şehir kurabiliyoruz çizgilerle belirtilmiş alana yoksa eski oyunlardaki gibi cities deki gibi koca arsaya inşaat edebiliyormuyuz belki alabilirim oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

resimlerde gördüğüm kadarıyla küçük bir alanamı şehir kurabiliyoruz çizgilerle belirtilmiş alana yoksa eski oyunlardaki gibi cities deki gibi koca arsaya inşaat edebiliyormuyuz belki alabilirim oyunu

simcity 4 teki gibi alan boyutlandırması yok. hepsi standart boyutlarda.. Bana pek yeterli geldiği söylenemez. heleki arazi engebeli ise çok zorluk çektiriyor. bu benim kişisel görüşüm.. sanki belli bir noktadan sonra stabil ilerliyor sanki şehrin sadece sıkıntılarına çözüm bulmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJoRaYuLuN

quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

resimlerde gördüğüm kadarıyla küçük bir alanamı şehir kurabiliyoruz çizgilerle belirtilmiş alana yoksa eski oyunlardaki gibi cities deki gibi koca arsaya inşaat edebiliyormuyuz belki alabilirim oyunu

simcity 4 teki gibi alan boyutlandırması yok. hepsi standart boyutlarda.. Bana pek yeterli geldiği söylenemez. heleki arazi engebeli ise çok zorluk çektiriyor. bu benim kişisel görüşüm.. sanki belli bir noktadan sonra stabil ilerliyor sanki şehrin sadece sıkıntılarına çözüm bulmanız gerekiyor.

bende aynı fikirdeyim çizgilerle belirtili alana yerleşimi yap devam ettir ne kadar gelişir ki insan koca arsayı kullanmak istiyor cities xl daki gibi kocaman haritayı istedimiz şekilde kullanıyorduk

• Origin ID: hsnd900

Beni de eklerseniz sevinirim
  • yeni regıon kurdum

eupo 4'teyim

Regıon name: ArtemisiA

ID: pelinaksoy88
  • Origin: Hakan_Grss
  • Kimse yok mu oynayan, yeni region kurmak istemiyorum...
  • oynamak isteyen varsa beni ekleyebilir id: hazarute
  • Tavsiye edermisiniz bu oyunu arkadaşlar ?
  • hotfire3 eklermisiniz?
  • OllieQQ ekleyebilirsiniz.
  • Şuan heni bir region açtım. 7 Kişilik aktif olarak oynamak isteyen beni ekleyebilir. Burdaki nick ile aynı origin nick'im
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.