Şimdi Ara

SimCity 2013 Türkçe Yama Çıktı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
44.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SABREDEN MURADINA ERMİŞ GİBİSİNDEN OYUN ÇEVİRİYİ BEKLEYİN ARKADAŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamania8484

Arkadaslar kimi hakaret etmiş kimi hakkımda saçma sapan şeyler konuşmuş ama ben yazımda kesin koyarım diye birşey söylemedim sadece bulabilirsem koyarım dedim. Şimdi burada üçkağıtçı vs diye bana hakaret etmeye kimin hakkı var ki? Böyle ahmak bi toplumumuz var. Kimsenin zorunluluğu yok arkadaş kimseye yardımcı olmaya! Bulamamıştım anca buldum buyrun; bhdrnzl.com

İyi hoş da bu sayfa güvenilir değil bence sende varsa yükle siteye bizde yararlanalım tutup 4 tl yama alcaz diye dolandırlmayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMTurkish

SABREDEN MURADINA ERMİŞ GİBİSİNDEN OYUN ÇEVİRİYİ BEKLEYİN ARKADAŞLAR

Oyun çeviride istek bölümüne yazdım da kimse iplemedi :) site zaten artık pek iyi değil bir çok kişi çeviri gurubundan çıkarıldı aylardır Dead Space3 test aşamasında idi geçenlerde tamamen kaldırıldı konusu :D OyunÇeviri beklersek rüyalarda oynarız türkçe oyunu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfenacocukx

quote:

Oyun çeviride istek bölümüne yazdım da kimse iplemedi :) site zaten artık pek iyi değil bir çok kişi çeviri gurubundan çıkarıldı aylardır Dead Space3 test aşamasında idi geçenlerde tamamen kaldırıldı konusu :D OyunÇeviri beklersek rüyalarda oynarız türkçe oyunu :D

Bilmiyodum senin sayende öğrenmiş olduk
  • quote:

quote:

quote:

Bilmiyodum senin sayende öğrenmiş olduk

Site ilk yayın hayatına başladığı gibi değil bir çok yama askıya alınmış ve yapım aşamasında ki yamalar da hep yerinde sayıyor :(

• quote:

quote:

Nerede kaldırıldı konusu ? :http://forum.oyunceviri.com/showthread.php?t=2341&page=9&highlight=dead+space

Test aşaması bitti , çeviri paketlemeye gönderilmiş.Haftasonu yayınlanıyor türkçe yaması

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

quote:

quote:

Nerede kaldırıldı konusu ? :http://forum.oyunceviri.com/showthread.php?t=2341&page=9&highlight=dead+space

Test aşaması bitti , çeviri paketlemeye gönderilmiş.Haftasonu yayınlanıyor türkçe yaması

Sitede konusu görünmüyordu iki gündür görünmeyen konuya ne denir ya rafa kaldırıldı ya kaldırıldı bende gördü mü söyledim site çöküşe geçmiş artık kafalarına göre takılıyorlar çevirmenleri guruptan atmalar vs vs paralı site değil diye belki bu denli kötü ama o zaman en başta paralı üyelikler yapılacaktı şimdi artık battı gemi su alıyor

• Adam gece gündüz uğraşıp çeviri yapıyor ve sitesinede yazmış paylaşana hakkımı helal etmiyorum diye. Evet ben aldım dolandırılmadım, 4 tl kıy da satın al, emeğe saygınız olsun biraz! Burada tr dil yok diye ağlıyosunuz ama 4 tl verip satın almaya kıyamıyosunuz. Yaptığınız teklif etik mi? Çeviriyi siz yapıp satsaydınız böyle paylaşılmasını etik bulurmuydunuz? Çok bencilce, böyle şeyler isteyeceğinize bence birinin yapıp dağıtmasını bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamania8484

Adam gece gündüz uğraşıp çeviri yapıyor ve sitesinede yazmış paylaşana hakkımı helal etmiyorum diye. Evet ben aldım dolandırılmadım, 4 tl kıy da satın al, emeğe saygınız olsun biraz! Burada tr dil yok diye ağlıyosunuz ama 4 tl verip satın almaya kıyamıyosunuz. Yaptığınız teklif etik mi? Çeviriyi siz yapıp satsaydınız böyle paylaşılmasını etik bulurmuydunuz? Çok bencilce, böyle şeyler isteyeceğinize bence birinin yapıp dağıtmasını bekleyin.

Seni tanımam etmem adam yapmış paylaşmış diyorsun da kredi kartı istiyor 4 tl kıymak değil konu o 4 tl sonra 4000 40000 olarak girmesin bize yani bu devirde babana güvenmiceksin int alışveriş yaparken güvenilir sitelerden bile tedirgin olan bizler sıradan bir site kim oldu belli değil gidip kredi kartı numaramızı vericez oldu :) emek varsa başka güvenilir yöntemlerle ulaştırsın

• Kredi kartı yerine kontör yada farklı bir şey istese alacaktım hemen k.kartı deyince insan tedirgin oluyor bu devirde korkuyor yani
  • sagamania8484 S kullanıcısına yanıt
    bulabilirsemmi 1 hafta boyunca 3 sefer forma girip ''simcity 2013 yama çıktı'' başlıklı konuya bakıp bakıp çıkarken 50 kere gönderdiğim özel mesajları okuyup afedersin bizi ipine takmazken benmi ahmak oluyorum senmi? sen adam gibi alıp linki paylaştında bizmi parasını ödeyip satın almadık? ayrıca ben senden linkini istedim elbetteki adamlar dünyanın emeğini vermişlerdir doğrudur ben demedim sana bedava oynayacam yada dosyaları bana mail at,bulmaya çalışsaydın bulurdun burada kimse senin keyfini beklemek zorunda değil... sanki kendin çevirmişsinde emeğinin karşılığını alamamışsın gibi iş yapma,politikacı gibide konuşup kimseyle muhalefete girme,linki buldun attın özrünü dile git!! bende şahsım adına senden özür dilerim. çok uzun zamandır beklediğim bir yamaydı genede ilgilenip bulduğun için bizimle paylaştığın için teşekkür ederim..
  • aynı kişi farklı profillerden yazıyor gibi sanki.
  • Kankac sen kimsin ya? Burada insanlara maaşlı hizmetmi veriyorum? Sanane kardeşim özel mesajına cevap vermek zorundamıyım veya senin için linki araştırıp bulmak zorundamıyım saçma sapan konuşma bebe! Bekleyin linki yazıcam mı dedim? Bulursam yazarım dedim burada kimse kimseye bişeyler vermek zorunda değil kaldı ki kimse kimseye hizmet etmek de zorunda değil. 20 değil 200 kere girerim sana da cevap vermem konuyada linki yazmam böyle bişeye kimsenin zorunluluğu yok. 1 haftada 3 değil 3000 kez okurum konuyu sen ne kullanıyosun bide özür dileyip çekip gidicekmişim :)

• Bu arada arkadaşlar ödemeyi adamın posuna yapmıyosunuz paypal aracılığı ile yani dünyanın en büyük sanal bankası aracılığı ile yapıyorsunuz bu yüzden çalma çırpma gibi şeyler söz konusu olmaz içiniz rahat olsun.

• Beyler tarafsız yazıyorum sitede nekadar real bilemem ama satın alma işlemi paypalın sitesin yapılıyor yani kendi sitelerinden deyil zaten chrome veya yandex kullanıyoruzsanız güvenli ve kanıtlanmış sitelere girdğinizde sağ üstte adres çubuğunun sonunda sarı kapalı kilit işareti olur zaten üzerinizde gittiğinizde açıklaması yazar yani güvenli diye ve resimlere bakıldıgında gerçekten ortada bi çeviri var ve adam bunu ticarete dökmüş ben biraz inandım vede herşeyi çevirmişler ama para vermem diyorsanız aşşağıda vereceğim linkteki arkadaşda %80'nini çevirmiş onuda kullanabilirsiniz iyi oyunlar.

LİNK:http://turkdepo.biz/thread-14537/simcity-tr-yama-surekli-guncel

Not: Linkini verdğim kişinin çeviri dogru şuan oynuyorum ve gerçekten büyük bi emek var ortada adam iyi çevirmiş helal olsun. :D

Not 2: Parayla satan site biraz daha fazla çevirmiş arkadaşlar geçişlerdeki bilgi mesajlarını falan yani paraya kıyıp daha iyisinide kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakamilmil -- 10 Mayıs 2014; 0:30:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kakamilmil

Beyler tarafsız yazıyorum sitede nekadar real bilemem ama satın alma işlemi paypalın sitesin yapılıyor yani kendi sitelerinden deyil zaten chrome veya yandex kullanıyoruzsanız güvenli ve kanıtlanmış sitelere girdğinizde sağ üstte adres çubuğunun sonunda sarı kapalı kilit işareti olur zaten üzerinizde gittiğinizde açıklaması yazar yani güvenli diye ve resimlere bakıldıgında gerçekten ortada bi çeviri var ve adam bunu ticarete dökmüş ben biraz inandım vede herşeyi çevirmişler ama para vermem diyorsanız aşşağıda vereceğim linkteki arkadaşda %80'nini çevirmiş onuda kullanabilirsiniz iyi oyunlar.

LİNK:http://turkdepo.biz/thread-14537/simcity-tr-yama-surekli-guncel

Not: Linkini verdğim kişinin çeviri dogru şuan oynuyorum ve gerçekten büyük bi emek var ortada adam iyi çevirmiş helal olsun. :D

Not 2: Parayla satan site biraz daha fazla çevirmiş arkadaşlar geçişlerdeki bilgi mesajlarını falan yani paraya kıyıp daha iyisinide kullanabilirsiniz.

Valla önemli olan 4 tl değil paraya kıyıp orjinal oyun aldım korsana hayır diyoruz sürekli :) ama kredi kartı olaylarına girildimi güven olmuyor herkese sonucta

• xfenacocukx X kullanıcısına yanıt
    Kredi kartınız için korkuyorsanız inanial kart kullanın internet alışverişlerinde bu kart mastercard logosu olan heryerlerde geçerli ptt lerde ve migroslarda 5 tl ye satılıyor kartı 18 yaşından küçüklerde kullanılabiliyor kartın içine ne kadar para yüklerseniz okadar harcıyabiliyorsunuz yani kredi kartı parayı veriyor harcatıyor inanial kart siz para yüklüyosunuz yüklediğiniz kadarını harcıyabiliyorsunuz kart'a en az 10 tl falan yüklüyobiliyosunuz kartın toplam para yükleme sınırı 2000tl, yani toplam karta 2000 tl yüklerseniz harcadıkdan sonra o kart'a artık para yüklüyemiyosunuz 5tlye yenisini alıyosunuz yani sizden hiç bir bilgi talep etmiyorlar kartı alırken kafa rahat yani :)
  • quote:

Kredi kartınız için korkuyorsanız inanial kart kullanın internet alışverişlerinde bu kart mastercard logosu olan heryerlerde geçerli ptt lerde ve migroslarda 5 tl ye satılıyor kartı 18 yaşından küçüklerde kullanılabiliyor kartın içine ne kadar para yüklerseniz okadar harcıyabiliyorsunuz yani kredi kartı parayı veriyor harcatıyor inanial kart siz para yüklüyosunuz yüklediğiniz kadarını harcıyabiliyorsunuz kart'a en az 10 tl falan yüklüyobiliyosunuz kartın toplam para yükleme sınırı 2000tl, yani toplam karta 2000 tl yüklerseniz harcadıkdan sonra o kart'a artık para yüklüyemiyosunuz 5tlye yenisini alıyosunuz yani sizden hiç bir bilgi talep etmiyorlar kartı alırken kafa rahat yani :)

Güzelmiş bu bak bu şekilde olabilir evet

• quote:

kartı alınken 20 + 5 tl veriyorsun bunuda yazaydın iyiydi.

• kakamilmil K kullanıcısına yanıt
    dün akşam 9 gibi 6 lira ödeme yaptım paypala..... sen satın aldınmı ne zaman ulaşır download linki elime?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.