Şimdi Ara

SimCity 2013 Türkçe Yama Çıktı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
44.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır ben almadım ama verdiğin mail adresine geliyormuş indirme link tahminen şuan gelmiştir ''mail.live.com'' kontrol et burayı hep.
  • Sanırım var olan bir yamayı bitirmeye çalışıyorum . Var olan bir yama üstünde vakit kaybetmeye gerek duymadığım için yamayı sadece youtube kanalı üstünden son haliyle yayınlamaya karar aldım. 4 tl kredi kartı vs. adamın hakkıdır uğraşmış zamanını harcamış çevirmiş umarım herkes yamanın %80 lik versiyonunu bulup indirebilir ve daha eğlenceli bir şekilde oyunu oynar. Konuyu takip eden iyi kötü eleştiri yapan herkese teşekkürler.

Benim hazırladığım yama kanal fragmanı olarak BURADA paylaşılıcak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankac

dün akşam 9 gibi 6 lira ödeme yaptım paypala..... sen satın aldınmı ne zaman ulaşır download linki elime?

Yamayı ala bildin mi ?
  • Aldim kardesimde cogu oyun sahibi oyunu natural hali ile oynuyor sanirim,bu onlar icin sorun teskil etmeyecektir,fakat ben simcity cities tomorrow ek paketinide satin aldigim icin bu pakete bagli bagzi yeni binalar vs turkce degil.... Ama normal kullanicilar icin fena degil! Simlerin dusunceleri baloncuk seklindeki sorunlari hala ingilizce yani oyunu ust duzeye cikarsaniz biletamamen turkce olmamasindan dolayi sikinti cekmeniz muhtemel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sence almaya değer mi kardeşim
  • başkasına ait ürün üzerinden kim TR yama satıyormuş, kendi ekibimi oyunu geliştirmiş, elin oyuna sahip çıkmış yama yapmış para isterlermiş... bundan önce TR yama yapanlar emek harcamamış, satan taşra uyanığı emek harcamış,

Bu tip TR yama yaptım para ile satıyorum yazanları DH yönetime bildirim... ürün kendilerin değil başkasının ürünü üstünden para kazanmak adı bellidir de burda yazmak uygun kaçmaz
  • Bence yanlış düşünüyosun. Neticede ortada bi emek var değilmi? Adam emeğini parayla satıyor almak isteyen alır istemeyen almaz. Opencart da ücretsiz ama bazı modüllerini insanlar parayla satıyor. Çünkü bi emek harcıyolar. Gidip de gavurun ücretsiz dağıttığını parayla satmayın diyemeyiz..

• Para verip de tamamı ful tr olmuyorsa hiç gerek yok ve anladım kadarıyla 12 6 4 tl paketler sadece singplayer modunda işe yarıyor yani orjinal oyun alanlar mp oynayamıcak ozaman ne anlamı kaldı ki oyunun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawson_2019

Sanırım var olan bir yamayı bitirmeye çalışıyorum . Var olan bir yama üstünde vakit kaybetmeye gerek duymadığım için yamayı sadece youtube kanalı üstünden son haliyle yayınlamaya karar aldım. 4 tl kredi kartı vs. adamın hakkıdır uğraşmış zamanını harcamış çevirmiş umarım herkes yamanın %80 lik versiyonunu bulup indirebilir ve daha eğlenceli bir şekilde oyunu oynar. Konuyu takip eden iyi kötü eleştiri yapan herkese teşekkürler.

Sizin yama tahminen ne zaman hazır olur peki ve orjinal oyuna göremi yapıyorsunuz yamayı multiplayer olarak oynayabilcekmiyiz türkçe çünkü diğer yama yapanlar multiplayer oynayınca oyun türkçe olmuyor gibisinden birşeyler diyor yama tamamen korsan oyunlara yönelikmi yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfenacocukx -- 12 Mayıs 2014; 13:06:23 >

• BlackBeasT kullanıcısına yanıt
    kesinlikle değer 4 tl ver al yani adam haketmiş yani net,yamayı multiplayer modunda hiç denemedim ma single player modunda güzel çalışıyo,ayrıca size gönderilen özel indirme linkinden çıkarttığınız dosyayı tarif ettikleri dizine attmadan önce orjinal yedeğini alın bi yerde dursun!! yamayı kopyaladıktan sonra değiştirilsinmi sorunusuna evet deyin,eğer değiştir onayı gelmeden kopyalama ypmaya devam ederse oyunun orjinal ingilizce dosyasıyla birlikte türkçeyide aynı klasöre atmış olursunuz!! buda oyunu yarı türkçe yarı ingilizce oynamak demektir... bu sebepten ötürü yama dosyasını atacağınız yerdeki orjinal package dosyasını direk silin,yerine adamın verdiği yamayı kopyalayın,böylece değiştir gibi bir derdiniz kalmaz,oyunu açmadan modeminizi kapatın oyuna girdikten sonra açabilirsiniz,şu ana kadar aktarabileceklerim bukadar.... yardımcı olmamı istediğiniz başka bir konu varsa başım gözüm üstüne...herkese iyi günler işiniz gücünüz rast gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankac -- 12 Mayıs 2014; 13:44:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kankac

kesinlikle değer 4 tl ver al yani adam haketmiş yani net,yamayı multiplayer modunda hiç denemedim ma single player modunda güzel çalışıyo,ayrıca size gönderilen özel indirme linkinden çıkarttığınız dosyayı tarif ettikleri dizine attmadan önce orjinal yedeğini alın bi yerde dursun!! yamayı kopyaladıktan sonra değiştirilsinmi sorunusuna evet deyin,eğer değiştir onayı gelmeden kopyalama ypmaya devam ederse oyunun orjinal ingilizce dosyasıyla birlikte türkçeyide aynı klasöre atmış olursunuz!! buda oyunu yarı türkçe yarı ingilizce oynamak demektir... bu sebepten ötürü yama dosyasını atacağınız yerdeki orjinal package dosyasını direk silin,yerine adamın verdiği yamayı kopyalayın,böylece değiştir gibi bir derdiniz kalmaz,oyunu açmadan modeminizi kapatın oyuna girdikten sonra açabilirsiniz,şu ana kadar aktarabileceklerim bukadar.... yardımcı olmamı istediğiniz başka bir konu varsa başım gözüm üstüne...herkese iyi günler işiniz gücünüz rast gitsin

Multipayer modunda bir denesene oyunu sorun yoksa bende düşünebilirim ordan yama almayı dediğim gibi sorun değil 4 5 falan güvenilir ve yamada mp modunda sorun yoksa alırım çünkü oyunu mp oynamak sorıyor arkadaslarla :D

• Suan disardayim yarim saatlik bi isim var eve gidiyim.hemen ba
    karim

• couldn't find shops or parks oyunda bununla çok karşılaşan var mı ?? Niye hep böle diyor evsiz adamlar dolasıyor çok :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desc0

couldn't find shops or parks oyunda bununla çok karşılaşan var mı ?? Niye hep böle diyor evsiz adamlar dolasıyor çok :))

Simlerin dükkan ve parkları bulamadı gibi bir uyarı alıyorsun :D bir ara bana da oldu şehir büyüdü ama evsizler de çoğaldı hava kirlendi rüzgar yön değiştirince şehrin içine gitti kötü duman pislik battı şehir :D
  • Evsizler fakirlikte ortaya çıkar (: benim 500.000 lik şehrimde hiç evsiz yok. Çünkü vergileri %5-6 arasında ayarlıyorum. Vergi yüksek olursa simler dayanamaz fakir olur (:

• kardeşim verdiğin emeğe teşekkür ederim. ama oyunun % 100 türkçe olana kadar beklemeyi düşünüyorum. öyle bir durumda sanırım paylaşımda bulunurtsun???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawson_2019

Sanırım var olan bir yamayı bitirmeye çalışıyorum . Var olan bir yama üstünde vakit kaybetmeye gerek duymadığım için yamayı sadece youtube kanalı üstünden son haliyle yayınlamaya karar aldım. 4 tl kredi kartı vs. adamın hakkıdır uğraşmış zamanını harcamış çevirmiş umarım herkes yamanın %80 lik versiyonunu bulup indirebilir ve daha eğlenceli bir şekilde oyunu oynar. Konuyu takip eden iyi kötü eleştiri yapan herkese teşekkürler.

Var mı yama ile ilgili gelişmeler 100 de 100 türkce olmadan oyundan tat alamıyorum 4 tl karşılında yamayı satan ark dan da alma taraftarı değilim çünkü mp oynayamıyorsun o yamada sadece singplayer çevirmiş diğer bir çeviri yapan arkadaşta aynı şekil çeviri yapmış ve her yer tr değil sizin yaptınız da bu şekilmi olacak acaba yoksa mp oynaya bilecekmiyiz türkçe

• multiplayerde türkçe oynanmıyor malesef,zaten yamayı kurup oyuna tıkladığınızda çıkan soruya hayır deyip girdiğinzde oyuna girer single playerle oynarsınız,ama update sorusunu kabul ettiğiniz vakit ozaman single playerde multiplayerde ingilizce olur arkadaşlar,saygılarımla..
  • Yok mu daha bir gelişme sanırım baya bir uzun süre beklicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamania8484

Arkadaslar kimi hakaret etmiş kimi hakkımda saçma sapan şeyler konuşmuş ama ben yazımda kesin koyarım diye birşey söylemedim sadece bulabilirsem koyarım dedim. Şimdi burada üçkağıtçı vs diye bana hakaret etmeye kimin hakkı var ki? Böyle ahmak bi toplumumuz var. Kimsenin zorunluluğu yok arkadaş kimseye yardımcı olmaya! Bulamamıştım anca buldum buyrun; bhdrnzl.com

Gerçekden Garip Bir İnsansın.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.