Şimdi Ara

SimCity 2013 Türkçe Yama Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
44.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaslar forumlarda araştırmışlar bulamamışlar umarım işlerine yarar bir nebze yardımım dokunur.
    Çevirimizi %80 oranına ulaştırmak için çalışıyoruz.Çeviri halen devam aşamasındadır sadece bu kadarla kalmasını istemiyoruz.Sabrınız ve anlayışınız için teşekkürler.
    Herkese İyi Oyunlar.

Simcity 2013 Türkçe Yama
    Versiyon 1.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawson_2019 -- 3 Temmuz 2014; 0:13:54 >

• Ben Rus key almıştım
    Mesajim dursun şurada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Ben Rus key almıştım
    Mesajim dursun şurada.
    Yaptım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Yaptım olmadı.

Videoda anlatıldığı gibi mi yaptın. Oyuna sağ tıklayıp direk ordaki locale klasörüne atmıycaksın.

Dosya yolu şu şekilde olucak :

C:\Program Files (x86)\SimCity\SimCityData\Locale\en-us

Buraya dikkat etmelisin.Sanırım senin yamayı gönderdiğin klasör alttaki klasör yolu .

C:\Program Files (x86)\SimCity\SimCity\Locale\en-us
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawson_2019

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Yaptım olmadı.

Videoda anlatıldığı gibi mi yaptın. Oyuna sağ tıklayıp direk ordaki locale klasörüne atmıycaksın.

Dosya yolu şu şekilde olucak :

C:\Program Files (x86)\SimCity\SimCityData\Locale\en-us

Buraya dikkat etmelisin.Sanırım senin yamayı gönderdiğin klasör alttaki klasör yolu .

C:\Program Files (x86)\SimCity\SimCity\Locale\en-us

Alıntıları Göster
    yarım yamalak türkçe deymez.

• quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Keşke ortadaki emeğe saygı duymaya çalışsaydın kestirip atmasaydın ama yinede yorum için teşekkürler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FİT GYM

Keşke ortadaki emeğe saygı duymaya çalışsaydın kestirip atmasaydın ama yinede yorum için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Ellerinize sağlık. Çok işimi gördü. %100 olarak da merakla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 26 Nisan 2014; 20:00:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 1 Türkçe Yama
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal172

Ellerinize sağlık. Çok işimi gördü. %100 olarak da merakla bekliyoruz

Alıntıları Göster
    hani nerde yama
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMERKAHVECİ

hani nerde yama

Yamaya burdan ulaşabilirsin...
  • quote:

quote:

hani nerde yama

Oyunu bozma demi

• link nerde
  • quote:

quote:

quote:

hani nerde yama

Oyunu bozma demi

Oyunu bozmaz arkadasım ama sen yamayı beyenmeyip ingilizceye çevirmek istersen, orjinal dosyanın sonuna bir tane - koy ve yamayı o şekilde at . İngilizceye çevirmek istediğinde - kaldırıp eski haline getirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: orkun13tr

link nerde

Linki ilk mesajda bulabilirsin ancak ben tekrar vererek işini kolaylaştırayım .

Burdan indirme linklerine ulaşabilirsin...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orkun13tr

link nerde

Linki ilk mesajda bulabilirsin ancak ben tekrar vererek işini kolaylaştırayım .

Burdan indirme linklerine ulaşabilirsin...

Alıntıları Göster
    Önemli kısımlar Türkçe değil %100 olana kadar bekleyecem yinede elinize emeğinize sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: Desc0

Önemli kısımlar Türkçe değil %100 olana kadar bekleyecem yinede elinize emeğinize sağlık

Alıntıları Göster
    ??? ?? ?
  • Bu oyunun türkçe yamasını 3 tl ye paypal ile almıştım yaklaşık bir ay önce. %80 lik kısmı bitirilmiş. %100 lük kısmı bittiğinde satınalanların mail adreslerine göndericekler bitmiş halini. Şuanda ben türkçe oynuyorum, şuana kadar ingilizce biyer neredeyse karşıma çıkmadı diyebilirim. Oyunu türkçe oynadığınızda emin olun çok daha zevkli oluyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: sagamania8484

Bu oyunun türkçe yamasını 3 tl ye paypal ile almıştım yaklaşık bir ay önce. %80 lik kısmı bitirilmiş. %100 lük kısmı bittiğinde satınalanların mail adreslerine göndericekler bitmiş halini. Şuanda ben türkçe oynuyorum, şuana kadar ingilizce biyer neredeyse karşıma çıkmadı diyebilirim. Oyunu türkçe oynadığınızda emin olun çok daha zevkli oluyo..

Yazdıkların doğru mu ? Kim satıyor 3 TL'ye yamayı ???
  • Doğru tabikide (: linki bulduğumda yazarım buraya...

SimCity 2013 Türkçe Yama Çıktı SimCity 2013 Türkçe Yama Çıktı SimCity 2013 Türkçe Yama Çıktı

• Arkadaslar nufus 130bin oldu sehirdeki kirmizi kafali hirsizlardan nasil kurtuluruz evlere yerlesmisler polisler yakalamiyor diger sorunda giderler surekli doluyor neyapmak lazim

• Şehrim şuanda 400.000 ama günlük olaylar 0. Eğitimsiz simler hırsız olur, kundakcı, katil, kapkaççı, yağmacı, kundakçı olur. Eğitim seviyesini kontrol etmelisin. Yan şehirlerinde de Eğitimsiz simler varsa onlarda şehrine hırsızlık yapmaya gelir. Ayrıca fakirlik de hırsızlık doğurur. Eğer bir kumarhane şehri kurduysan olayşarı göze almalısın. Police station kur, sürekli devriyede oşan polisler olursa evsen çıktıklarında yakalarşar hemen. Trafik sorunun varsa polislerin hırsızları yakalayamaz. Bunların hepsini kontrol etmelisin. Gider konusuna gelince, şehir giderlerin çoktur, eğer temiz şehir ile para kazanmak istiyorsan geridönüşüm oşuşturup trade porttan ürettiğin alloy ve plastikleri satarak dengeleyebilirsin giderlerini. Sanayin varsa işlemci ve bilgisayar üretip sat...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.