ben dahıl bı suru golf un yolda kaldıgını defalarca gordum.
varmı hondada bugatti işte bu iyi cevap olmuş
hep boyle kandık yok golf oyle boyle. 0 performans 2 yılımı yedı.
bıran once gec yenı civic e.. supperrr.
rooney susta bugatti veryonu seyrediyim
quote:
Orjinalden alıntı: özne1988
rooney okadar fanatiksinki üşenmeden video arıyorsun şimdi bende arasam çok bulurum vw nin hondayı geçiş videoları ama ben üşeniyorum benm yerime sen koyarmısın en iyisi efsanenin kralını bugatti veryonu koyuyumda sus artık şimdi golfu koyucam bu sefer sende koyucaksın ama ben en iyisini koyuyumda http://www.youtube.com/watch?v=CPT5YorUybU vamı bundan iyi hondada varmı bugatti veryon
adam veyron demiş varmı ya, arkadaşım gerçekçi ol biraz, type-r ile golf gti yı kıyas etsene kolaysa
golf r32 sınıfın lider araçı testlerde birinci cıkan bir araç bugatti veryon ama iyi cevap olmuş golf gtı de ise eski teknoloji olduğu için gerde kalan bir araç ,ama onunyerine golf r32 var oda type-r e fazla gelir
Tamam vw ciler uzatmıyalım veryon son cevap olmuştur,kendi kendine cevap yazar arrtk benden buraya bakar ama son cevap harbidende iyi olmuş son kez gülüyüm
veryon dıyen arkadasa dense dense cuss artık denır yani..
rooney abicim amcamın civic galerisi var bana sattığımız arabaları anlatma ben nie o kadar mükemmlede peki gidip vw yi seçtim.amcamın altında vw passat var mesela!!!araba müthiş kardeşim gazı verdin mi o da hakkını verio.civic sadece kokpit ve yakıt tasarrufu açısından göz alıcı ama performansta vw kabul et ki daha iyi.ekmek parası naparsın:)bu muhabbet buırda kapansın artık civic çi arkadaşlara saygılar vw ci arkadaşlara hürmetler:):):)
toy-ota sen bence yalan soyluyosun.
bu topıcte bunları sen yazdın..madem amcanın honda galerısı var neden bunları yazdın:
1---arkadaşlar 41 milyar param var siz 45 milyarlık arabalardan bahsediosunuz?honca civic aldığım zaman zorlanırmıyım?daha önce sedan bi arabaya binmedim hiç??---
bıde arabadan ne kadar anladıgın bellı, gıdıp leon la puntoyu karsılastırmısın
2--seat leon ya da grande punto nasıl?---
gozumu kırpmadan alırım dedıgın arac sımdı kotumu oldu.
3---offf şubatta daha üretime geçicekse bu araba beklenmez hem ilk kez çıkacak olan bi araba da alınmaz diye düşünmeye başladım artık.denek durumuna düşmek kötü olur çünkü maliyeti fazla:)eniisi honda civic diorum hayat onda diorum siz ne diosunzu?keşke 2007 honda civic hb ler 1.8 diilde 1.6 motor çıkarıp düşük fiyatla satsalar gözümü kırpmadan alırımmm---
4---volkswagen düşünmüorum artık arkadaşlar honda ya taktım kafatım ama hatchback çok pahalı ve 1.8 çok fazla---
bunları sen yazmadın mı??
veyron varsa hondanın f1 aracı var.
bi kere düzgün konuş yalan sölüosun felan hoş diil ikincisi senin babanın tofaş bayisi olsa gidip tofaşa mı binersin istediğin arabaya mı bu iki honda ççok beğendiğim bi araba kötü demedim zaten grande punto az yakıo diye dedim.ama eğer leon çok yakmıosa görüntüsü daha güzel o da olabilir dedim.ama en sonunda vw dw karar kıldım ve aldım ondan sonra fikrim değişti ve anladım ki en güzel araba şuan altımda olanı,sen kafanı rahat tut..insanlar senin sevdiğin beğendiğin arabaya binmiyolar diye komplex yapma bu komplexin yüzünden yanllış laflar ediosun biz kavga için değil bilgi almak için varız burda.ben arabanm güzel ve benim bildiğim baktığım gördüğüm kadarıyla da sınıfında üzerine yok.bence sen komisyon filan aldın honda dan ya da sırf kendini gösterip çıkıntılık yapmak için boş konuşup insanlara sataşıp keyiflerini kaçırıosun.sen böyle nette millete sataşıp kendini küçük düşüreceğine al bi çizgi roman hayal dünyana ii gider onu oku hadi kardeşim uğraşamam senleee arkadaşlar bu elemanın yazdıklarına cevap vermeyin lütfen çünkü elaman fikir beyan etmio taraftarlık yapıp çamur atıo moral ve sinir bozuo...thanx
evet honda güzel ve özel ama vw yi tanıdıktan sonra fikirlerim değişti senden izin mi alıcaktım fikirlerimi değiştirebilirmiyim die ukalaaa
sıvamaya calısmıssın ama becerememısın
kendı kelımelerın ben bısey demedım..
golf derim başka da bişi demem bundan sonra kardeşim kafana göre...yalan söyleyen kim bilmem ama boş konuşan biri var ve herkes farkında.kimseye bilipğ bilmeden yalancı demem ağır bi laf,ama ukala insan kendini hemen blli edio.ben sıvacı diilim ayrıca
bu aldıgın golf pembe renkmı ?
bayan gıbı konusuyosunda ondan dedım
honda, vwden 1-2 gömlek üstündür gerek motor teknolojisi gerekse de dayanıklılık olarak, ayrıca honda vw nin aksine "amacına uygun" araba üretir
daha halan neyi tartışıyorsunuz anlamadım her iki markanında üstün yönleri var ama sizin burada yapttığınız saygısızlık neymiş honda 2 gömlek üstün vw 2 gömlek üstün ya hondada vw de iyi araçlar üretioyr için içine zevk giriyor iki marka arasında kalındığında
bakın aractan en ıyı anlayan mıllet amerıkalı lardır,
su anda japon aracları amerıkada yok satıyo.
en anlamayan avrupalı,araplar ve malesef bızlerız. aractan anlayan mıllet olsak etrafta hala tofaslar dolasmazdı.
arkadaslar bır bakın musterı memnunıyetı anketlerine . avrupa aracları hep sonlarda.bu hızmet olayında japonlar artık hep onde. en ıyı arac, en ıyı klimalar, en iyi is makıneleri, en iyi gemiler bıle orda yapılıyo.
ve saglam yapıyolar. avrupalı nın yaptıgı sadece ınsanların zayıf noktalarını yakalayıp degerlendırmek.
vw lerde nerdeyse aracların sacından cok krom-nıkelaj gorursunuz.cunku ınsanlara kalıte hıssı verıyo. ama aslında sadece olay sudur "ici seni dısı beni " yakar.
bırde uzakdogulular hakıkaten ıyı nıyetlı ınsanlardır. hayatta menfaatcı degıllerdır.avrupalıların nıyetlerı daha cok "para-para-para" mantıgına dayalıdır.
Ama o dediğin amerika için geçerli. Orada avrupalıların servis ve parça olayı buradaki kadar yaygın değil. Ha üretim kalitesi olarak japonların istikrarlı bir biçimde daha iyi olduklarını inkar edecek değilim ama işin içine konfor (aracın tokluğu) girince bazı avrupalı üreticiler daha ağır basıyor. Ama motor felan deyince de gene japonlar biraz daha öne geliyor. Arabada ne aradığına bağlı aslında alıcının. Bazıları için kesinlikle honda veya toyota ama bazıları içinse asla honda veya toyota. Yani işin bir de müşteri beklentisi yönü var.
quote:
Orjinalden alıntı: rooney1976
bakın aractan en ıyı anlayan mıllet amerıkalı lardır,
su anda japon aracları amerıkada yok satıyo.
en anlamayan avrupalı,araplar ve malesef bızlerız. aractan anlayan mıllet olsak etrafta hala tofaslar dolasmazdı.
arkadaslar bır bakın musterı memnunıyetı anketlerine . avrupa aracları hep sonlarda.bu hızmet olayında japonlar artık hep onde. en ıyı arac, en ıyı klimalar, en iyi is makıneleri, en iyi gemiler bıle orda yapılıyo.
ve saglam yapıyolar. avrupalı nın yaptıgı sadece ınsanların zayıf noktalarını yakalayıp degerlendırmek.
vw lerde nerdeyse aracların sacından cok krom-nıkelaj gorursunuz.cunku ınsanlara kalıte hıssı verıyo. ama aslında sadece olay sudur "ici seni dısı beni " yakar.
bırde uzakdogulular hakıkaten ıyı nıyetlı ınsanlardır. hayatta menfaatcı degıllerdır.avrupalıların nıyetlerı daha cok "para-para-para" mantıgına dayalıdır.
vw golf iyi arabadır konforludur oturaklıdır amenna.
Ammaaa.... Performans + dizayn + yakıt ekonomisi + motor teknolojisi + fiyat olarak civic in gerisine düştü,bunu kabul etmek gerek.
Golfünde kendine ait bir karizması ,albenisi, sade bir çekiciliği var.Sonuçta tercih meselesi