Şimdi Ara

şimdi 41 milyara alınacak en güzel full bi araba nedir??görüşler buraya;) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
5.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende golf 5 fsı var araçı almadan önce civic'e baktım ama civic'i baktıktan sora düşünmedim bile fiyat olarakta golften 4 ytl ucuzdu ama almışken iyisini alıyım dedim ve golf aldım ve menunum o sınıfta bideha araç alırsam golf ve a3 alırım
  • Golfte Civicte güzel araçlar ama golf bir adım önde gibi gözüküyor bence,daha oturaklı golf bence
  • oturaklı gıbı gozukuyo ama degil.

yakında dusuk cc li tsi nin arıza seslerını duyarsınız.

iyi bisey olsa japonlar bunu yapmazmıydı akıl var mantık var.sistemide cok basıt bısey.

yakında anlarsınız ne demek ıstedıgımı.en guzeli 1.8 140 hp .laf kalabalıgı yapıolar yok dırekt sarjlı turbo fılan.
    fsi sisteme ek olarak dızellerdekı gıbı turbın koymuslar hepsı bu. bıldıgım kadarıyla subaru yıllardır kullanıyo bu sıstemi.
  • YA ROONEY TAMAM SUS ARTK CİVİCİNLE GİT TUR AT SEN BİRAZ HAVA ALMIŞ OLURSUN
    GOLF DEDİĞİN ARAÇ BENDE VAR LÜTFEN BNM ARAÇI BANA ANLATMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakaya -- 19 Aralık 2006; 16:37:20 >
  • arkadaşlar neyi tartışıyorsnuz zevk meselesi bende olsam golf derim ama kişiden kişiye değişir civicte güzel araç sedanı hariç hb olanı tasarımı güzel ama ben olsam 3-5 daha verip iyisini alırım yai golf alırım
  • golf un ne oldugunu bılıyoruz.

2 yıl kullandım.

tavsıyem gıt cıvıc ı dene sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rooney1976

oturaklı gıbı gozukuyo ama degil.

iyi bisey olsa japonlar bunu yapmazmıydı akıl var mantık var.sistemide cok basıt bısey.

yakında anlarsınız ne demek ıstedıgımı.en guzeli 1.8 140 hp .laf kalabalıgı yapıolar yok dırekt sarjlı turbo fılan.
    fsi sisteme ek olarak dızellerdekı gıbı turbın koymuslar hepsı bu. bıldıgım kadarıyla subaru yıllardır kullanıyo bu sıstemi.

Benimde japonlara bir sempatim var ama iyi bir şey olsa japonlar yapmazmıydı kısmı komik olmuş.

Bir civic hastası olarak resim eklersen sevinirim.
  • ilk fırsatta eklıcem ama bu golf fanatıklerı(bazıları sahıp bıle degıl) nazar eder dıye korkuyorum

ici uzak mekigi gibi. golf gibi basit gorunumu yok.
  • rooney tamam arkadaşım bu kadarda yeter şikayet edicem seni DH ye alan civicte alır golfte tamammı sus artk

• uzay mekiği mi,golftede gezegen mekiği varya tamam güzel arkadaşım civic daha güzrl olsun sırf sen susasın diye bak ne diyorum haklısın
  • Zevkler renkler begenıler tartısılmaz....Öyle olsa herkes gıder tek bır kıza aşık olurdu...
    40 mılyar verecek olsam gıder temız bır 2005-2006 3,16i BMW alırdım.......Golftende cıvıc tende daha kalıte bır arabaya bınerdım..Tabı bu benım tercıhım.....Hem anlamıyorum 170 beygır olsa nolcek....Yarış mı yapacaz.........Sankı ne kadar vergıden tasarruf edılecek........Tamamen ekonomı ıstenıyorsa yapsın VW 1,6 dızel bır araba onada koysun bir tsi....yada 1,4 dizele koysun tsii.....hem ekonomık olsun hemde güçlü....
    Mesela Golf 1.4 TDSİ..................................... nası olurdu ama......
  • tabiki zevkler tatışılmaz ama rooney1976 adlı kişi hayatında golf sahibi olan birisi değil ama gelip burada golfu kötülüyor işte ben buna golf kullanıcısı olarak izin vermem ,civicte güzel araç golfte ama bu araçları kıyaslarken zevk içine giriyor neden golf civic'ten daha çok sattıysa zevk girer içine
  • quote:

Orjinalden alıntı: rooney1976

oturaklı gıbı gozukuyo ama degil.

Galiba motoru sen tasarladın veya içini açıp baktın ne var diye? "Laf kalabalığı" bunu hangi veriye ve teknik bilgiye dayandırarak soluyorsun? Çocukmu kandırıyor VW laf kalabalığı yaparak. Biraz mantık, biraz ciddiyet lütfen.
  • Yakında oda çııkar merak etme efe01 vw herzaman yenilikçidir
    quote:

Orjinalden alıntı: efe01

Zevkler renkler begenıler tartısılmaz....Öyle olsa herkes gıder tek bır kıza aşık olurdu...
    40 mılyar verecek olsam gıder temız bır 2005-2006 3,16i BMW alırdım.......Golftende cıvıc tende daha kalıte bır arabaya bınerdım..Tabı bu benım tercıhım.....Hem anlamıyorum 170 beygır olsa nolcek....Yarış mı yapacaz.........Sankı ne kadar vergıden tasarruf edılecek........Tamamen ekonomı ıstenıyorsa yapsın VW 1,6 dızel bır araba onada koysun bir tsi....yada 1,4 dizele koysun tsii.....hem ekonomık olsun hemde güçlü....
    Mesela Golf 1.4 TDSİ..................................... nası olurdu ama......

• arkadaslar bu yıl tasarım odulu civic in bılıyosunuz.

bırde civic in 1.6 cdti si gelicek 2007 de haberınız olsun. bunuda bılıyosunuzdur dunyanın en az yakan dizeli secilmis.

mesela ben 2005 fsi comf 17000 km de boyasız(hatta cızık yok) golfu mu 36000 a sattım.satarkende soyledım tıptr sorun cıkarmıstı, elektronık arızaları cıkmıstı vs. ben olsam almazdım oyle aracı. alan ıcın dıyorum ya bu golf fanatıklıgı degılde baska bır seye gırıyor

ve soruyorum sıze benım aracıma 36000 ytl verdı adam 2 yıl sonra kaca satar bu aracı?
  • daha halan senmi konuşuyorsun
  • bnm abin yeni sattı GOLf 1.6 fsı comfortlıne tipronic 38 ytl ye sattı satma nedeni ise passata bakıyor,vw'den çok menunuz tabi biraz servisleri pahalı ama değer burdada fanatiklik yapmaya gerek yok
  • İkinci elde vw satarken daha az zarar edersin ama honda satarken daha fazla zarar edrsiniz,vw orta sınıfta lider gibi bir marka
  • golfun 2. eli super dıyosunuz ya.

mesela 2006 model ies civic yenı kasası cıkmadan 30.000 ytl ye satıldı ve halen aynı yanı deger hıc kaybetmedı.

ama golf alır almaz en az 5-6 mılyar kaybettırıyo.ayrıca bu hafta araba pazarına gıdenınız oldumu?

ben fırsat buldukca gıderım. pıyasayı ıncelerım. civic ler kapısıldı.hatta bı tanesı ıcın nerdeyse acık artırmaya sahıt oldum.bence sınıfında en guclu 2. eli olan aractır.

golf lerde oylece duruyodu.
  • rooney arkadaşım şimdide ikinci elde honda daha iyi deme sakın millet güler sana benm peder geçen sene honda accord sattı baya bir zarar ettik ama vw daha karlı ikinci elde golfun piyasası civic'ten daha iyi bunu inkar etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem_81 -- 19 Aralık 2006; 17:23:19 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.