Şimdi Ara

şimdi 41 milyara alınacak en güzel full bi araba nedir??görüşler buraya;) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
5.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LostGeneration

Bu işler düşündüğün kadar basit değil.

bu motoru geliştirmek için yüzlerce mühendis çalışmış ve milyonlarca euro yatırım yapmışlar Nİhayetinde vw gibi bir kuruluş motor aşınmasını düşünenmemiştir onu diyorsun olemi? Emin ol motor aşınması sadece senin aklına gelmemiştir.
    TSI nin 2006 da yılın motoru seçildiğini bir daha hatırlatıyorum ve önyargılardan uzak yorumlar yapmaya davet ediyorum.

Ben sana sonucu kesinlikle olumsuz olur demiyorum ki bu mühendislik dahilinde bile şu an tahmin edilmesi çok zor bir konu onu belirttim, yoksa ne mazda nın eski rotarysi nede geçmişte fiyaskoya uğramış diğer motor teknolojileri araştırmadan geliştirilmeden piyasaya sunulmuş ürünler değildi, hepsi bu kadar yatırım gerektirdi ve hepsi bu dediğin araştırma aşamalarından geçip testi başarı ile bitirdi ama gündelik kullanım denilen o ateş çemberinden geçmedikçe bunların hiçbiri tam sonuç veremez ben bunu diyorum.

Ayrıca ben bu downsizing denilen, küçük hacimli motordan fazla güç elde etme hadiselerine oldum olası karşı olmuşumdur, 2.0 motorun o dururken bile gümbürdüyen muhteşem sesi ve ritmi varken küçük bir motoru sınırlarının çok üstünde zorlamak bir nevi overclocking e giriyor, hiç tarzım değil.

TSI' nın da güvenilir olup olmadığı bi 4-5 sene içinde ortaya çıkacaktır. Zaten VW bu motora tam olarak güvenebilseydi Golf GTI' da da bu motorun 1.6 sını kullanırdı ama şu an için riske girmeyip FSI kullandılar, yani şu an TSI alanlar biraz kobay yerine konuluyor ufaktan ufaktan..

• Hayırlı olsun, ee hani fotoğraflar nerede?
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

bende tipronic golf var araçı okadar zorlarken tipronicte okadar bağırtırken hiç bir sorun ile karşılaşmadım araçım 20 bine yaklaştı birde

Bende 5000rpmdeyken N modundan 1-2-3-D şeklinde kaç kez gazladım.Şanzıman ve motor konusunda eline su dökemez hondanın.
  • golf un konfor ve karizmasını hiç bir arac veremez ..cıvıc da veremez
  • git yeni civic e bin bak veriyomu veremiyomu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

Bu işler düşündüğün kadar basit değil.

bu motoru geliştirmek için yüzlerce mühendis çalışmış ve milyonlarca euro yatırım yapmışlar Nİhayetinde vw gibi bir kuruluş motor aşınmasını düşünenmemiştir onu diyorsun olemi? Emin ol motor aşınması sadece senin aklına gelmemiştir.
    TSI nin 2006 da yılın motoru seçildiğini bir daha hatırlatıyorum ve önyargılardan uzak yorumlar yapmaya davet ediyorum.

Ben sana sonucu kesinlikle olumsuz olur demiyorum ki bu mühendislik dahilinde bile şu an tahmin edilmesi çok zor bir konu onu belirttim, yoksa ne mazda nın eski rotarysi nede geçmişte fiyaskoya uğramış diğer motor teknolojileri araştırmadan geliştirilmeden piyasaya sunulmuş ürünler değildi, hepsi bu kadar yatırım gerektirdi ve hepsi bu dediğin araştırma aşamalarından geçip testi başarı ile bitirdi ama gündelik kullanım denilen o ateş çemberinden geçmedikçe bunların hiçbiri tam sonuç veremez ben bunu diyorum.

Ayrıca ben bu downsizing denilen, küçük hacimli motordan fazla güç elde etme hadiselerine oldum olası karşı olmuşumdur, 2.0 motorun o dururken bile gümbürdüyen muhteşem sesi ve ritmi varken küçük bir motoru sınırlarının çok üstünde zorlamak bir nevi overclocking e giriyor, hiç tarzım değil.

TSI' nın da güvenilir olup olmadığı bi 4-5 sene içinde ortaya çıkacaktır. Zaten VW bu motora tam olarak güvenebilseydi Golf GTI' da da bu motorun 1.6 sını kullanırdı ama şu an için riske girmeyip FSI kullandılar, yani şu an TSI alanlar biraz kobay yerine konuluyor ufaktan ufaktan..

VW eğer TSI ye dedigin gibi güvenmeseydi GT lerede koymazdı. VW nin pazarlama ve üretim stratejilerini bilemeyiz. Düşündükleri birşeyler vadır. Belki yeni nesil GTI lerde kullanacaklar bilemiyorum.

Artık dünyada fosil yakıt stokları gittikçe azalıyor. Üreticiler artık minimum yakıt tüketimi le optimum gücü elde etmeye çalışıyorlar. 2-3 litre den çıkan motor sesini herkes sever. Fakat tüketiminin de 1.4-1.6 dan daha fazla olacağı kesin. Tabiki tüketim seçenekleri arasında 3 litreliklerde olacak 5 litreliklerde fakat bu seçeneklerin eskisi kadar popüler olmadığı malum. Üreticilerde bunun farkında. TSI bu fikirlerin sonucu. Ben başarılı olacağına inanıyorum.

• Geçenlerde civice bindim ama performans hariçi hiç bir sey yok araçta konfor desen golf karizma desen golf tsı desen golf kalite desen golf ikinci elde zararın az olasını istersen golf
  • Golfun civic'en üstün özellikleri konfor,kalite,prestij,dizayn ve GOLF TSI motor tabikide
    Civic'in golf'ten üstün yönleri performanstı ama onuda 42 ytlden başlıyan TSI motor kapattı
    Birde rooney arkadşım altında civic olmadığını biliyorum ama gelipte burada altımda civic var diyip bilip bilmeden konuşma
  • dusuk cc li yuksek guclu motorlar herzaman fiyaskodur.

tsi motor ulkemız sartlarına uymayacagı kanısındayım. avrupa da testi tutturmuslardır.ama bu motor bızde ve sıcak arap ulkelerınde husran yaratacaktır.

arap ulkelerıne gıdenınız varsa bırcok otomobil ve is makınası japondur.paris-dakar in 1.leri hep japon araclarıdır.

motor ve saglamlıkta japonlar 1 numaradır.

zaten bende olayı gecte olsa uyanıp golf fsi satıp civic aldım. hala hayretler icinde aracimin teknolojisini anlamaya calısıyorum. vw e verdıgım paralara yazık. bana sorun ve cag dısı konfordan baska bısey vermedıler.
    asagıdakı lınklere bakın ve farkı gorun. civic ici mukemmel otesi..

civic hb

golf gti

• altımda civic var.beni bilen biliyo.sana ispat zorunda degilim.

golf ede 5 basar.
  • ya rooney yeter artık git bu topic ten golf civice on başar golf sınıfın lideri ve bir efsane tsı motordabir devrim dir ,burda çoğunlukla golf demiş sen hala civic diye haykarıyorsun golf diy kişilerde civice binenlerdir,
    quote:

Orjinalden alıntı: rooney1976

dusuk cc li yuksek guclu motorlar herzaman fiyaskodur.

tsi motor ulkemız sartlarına uymayacagı kanısındayım. avrupa da testi tutturmuslardır.ama bu motor bızde ve sıcak arap ulkelerınde husran yaratacaktır.

arap ulkelerıne gıdenınız varsa bırcok otomobil ve is makınası japondur.paris-dakar in 1.leri hep japon araclarıdır.

motor ve saglamlıkta japonlar 1 numaradır.

zaten bende olayı gecte olsa uyanıp golf fsi satıp civic aldım. hala hayretler icinde aracimin teknolojisini anlamaya calısıyorum. vw e verdıgım paralara yazık. bana sorun ve cag dısı konfordan baska bısey vermedıler.
    asagıdakı lınklere bakın ve farkı gorun. civic ici mukemmel otesi..

civic hb

golf gti

• senin babanın topigimi gidicem burdan.

kardesim milleti uyandırmak ıcın buradayım. yok sınıfının lıderi bılmem ne deyıpte mılletı kandırmayın.

o eskıdendi.

3 tane arabam oldu.
    focus-golf fsi ve civic.

sadece kıyaslama yapıorum.en superi civic geldi bana.sana gelmiyodur bilemem. ama sizde yeni civic i deneseniz ve bu gururunuzu yenerseniz direkt honda ya gecersiniz. adamlar teknolojinin son versiyonlarını kullanıp arac yapıolar.golf un ıcıne bakın eskı kasası bıle daha guzel.
  • rooney burda kimse kimseyi kandırmıyor sözlerini doğru skilde kullan burda çoğu kişi honda civici ve golf'e binen kişilerdir,bende civice bidim ama golfu tek geçerim herkes nerdeyse golf demiş ama sen daha halan civic demekten bıkmadınmı
  • BEN GOLF'TE ,CİVİC'TE KULLANDIM 2005 VE 2006 MODEL CİVİC GÜZEL ARAÇ AMA GOLF ONDAN DAHA GÜZEL ARAÇ ROONEY KİMSEYİ KANDIRMAYA ÇALIŞMA BEN HER İKİ ARAÇIDA BİNDİM AMA GOLF BENCE SINIF ATLAMALI RAKİPLERİNİN YANINDA ÇOK BABA KALIYOR
  • her iki araçı test sürüşünde kullanan bir kişi olarak golf civic'ten 2 gömlek üstn araç kimse kimseye laf atmasın rooney sende fanatikleşme ben her iki araçıda bindim ama golf daha oturaklı,konforlu performans isterlerede TSI
  • Benm amcamda 2006 model civic var ve dayımdada golf var ama az çok bindim iki araça civic'te golf'te güzel araçlar ama bariz bir fak olmasada golf daha konforlu,daha kaliteli,imaj olarak daha karizmatik
  • hayırlı olsun yeni araban..

fotolarını bekliyoruz
  • Bence rooney Civic e o kadar para bayıldığına pişman olmuş, sanalda kendini tatmin etmeye çalışıyor

Sen bi soğuk su iç, geçer elbet

Aşmış maşmış diyorsun da valla 2010 yılında yeni civic te çıksa hiçbir zaman bu Civic olayı aşamayacak...
  • Arkdadaşlar neyi tartışıyorsunuz bir tane fanatik arkadaşımız var rooney diye bir vatandaş bizene fanatik fanatik konşsun bende işyerinde iki araçı deneme fırsatım oldu tabiki golf derim boşver o konuşsun biz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz
  • adam ikisinide kullandım demiş siz yok dayım da var yok amcam da var yok test sürüşü yaptım diyosunuz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.