Şimdi Ara

şimdi 41 milyara alınacak en güzel full bi araba nedir??görüşler buraya;) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
5.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golf un hangi motor seçeneğini ve hangi donanım seçeneğini aldın?hayırlı olsun.
  • dostum hayırlı olsun umarım tsi almışsındır dayanıksız çabuk aşınır gibi sözler önyargıdan ileri gidemiyor bu motor 1yıldır avrupada kullanılıyordu ve vw motoru üretime geçirmeden 25 prototip üretip 300bin km test ettiğini hiçbir sorunla karşılalmadığını açıkladı
    neyse sen rahat ol yani yorumlarını resimlerini videolarını bekliyoruz güle güle kullan
  • allah tabanını düz bastırsın hoca hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RaVe__®

quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

Dostum denenmemiş motor diyorsunda adamlar bozuk motor cıkarcak diğillerya
    quote:

arkadaşım TSİ falan alma sakın, henüz denenmemiş ve aşırı besleme yüzünden dayanıklılığı da tam bir soru işareti, kobay olma yani

bozuk motor çıkaracaklar demedim ki, mazda bozuk motor mu çıkardı Rx-7 lerde? Hayır, gayet verimli ve performanslıydı ve rotary motor o zamanlar aynen bugün TSI nin karşılandığı gibi büyük heyecan yaratmıştı, sonuç ne oldu; hepsi motorunu 100 binde çöpe attı. TSI'de hem kompresör hem turbo var, kompresörün manyetik ayırmasını da hesaba katınca ortaya bozulması muhtemel birçok parça çıkıyor haliyle, ayrıca aşırı besleme başlı başına sağlıklı birşey de değil, bence dayanıklılığı tam bir soru işareti.

ayrıca sportif öğeler bekleyenler golfün tsi modellerinin içine bindiğinde tam bir hayal kırıklığı yaşayabilir, araç gerçekten çok boş, 'ya tutarsa' mantığı ile yapılmış bir araç..
    Mantıklı yaklaşımda bulunuyormuş gibi cevaplar veriyorsun ama gizliden de VW düşmanlığı yapıyorsun. VW'nin adının geçtiği neredeyse her topikte bir karşıt görüşlü postun var. Neden?

Evet ben kabul ediyorum BEN VW ni begenmiorum alacagım tek arabasıda PASSAT olur gereksiz para verildigini düşünüorum yüksek fiyatlar testlerdeki basarısızlıkları ortaya cıkıyor (YANSIZ TESTLER) ben 307 kullanıorum ama opel i daha cok seviyorum keske bi ASTRA GTC em olsa ama malum baba nın dedigi oluyor bu arada neden derseniz VW kullandık zamanında bende böyle bir his bıraktı hiç pozitif bakamıyorum vw e bu forumda cogu kişi 307 yi kötülemiş eger biz arabayı almadan önce ben bu forumu okusaydım 307 almazdım ama iyiki almışım ekonomi konfor kalite hepsi cok cok iyi bence TSI motor gecici bir hevestir bunu hepimiz görücez

Benim merak ettiğim aynı önyargılar(şahsınızın değil, genel) Astra 1,6 turbo için de devam edecek mi bakalım.

• arkadaşlar 1.6 fsi aldım kırmızı
    siyah filimli xenon far
    var
    16'' jjjant

güzel bişi oldu ses sistemi yapıcaz bide ii gider dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: toy_ota

arkadaşlar 1.6 fsi aldım kırmızı
    siyah filimli xenon far
    var
    16'' jjjant

güzel bişi oldu ses sistemi yapıcaz bide ii gider dimi

Hayırlı olsun, comfort mu? kaça geldi?
  • hayrlı olsun kardeş en iyisini aldın
  • arkadasıma civic almaya gittik.

ve golf fsi 2005 comfortline aracımı satıp 1 tanede ben aldım.

2005 ten berı golfe bınıyodum.yazık olmus 2 yılıma.

hıc dusunme gıt civic al. performans,donanım ne ararsan var.kokpıt mukemmel.

ben en full unu aldım,derı doseme dahıl var. sunroof ust donanımlarda standart. vw de 2 mılyar extra oduyorsun sunroof a.

isin özü bu honda civic kendi segmentinde son noktayı koymus. kımse bana astra,focus,megane,golf demesin.

bu arada focus ta bındım. 2001-2004 arası. malzemesi cok dandık.

civic ten baska alırsan yazık olur parana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

dostum hayırlı olsun umarım tsi almışsındır dayanıksız çabuk aşınır gibi sözler önyargıdan ileri gidemiyor bu motor 1yıldır avrupada kullanılıyordu ve vw motoru üretime geçirmeden 25 prototip üretip 300bin km test ettiğini hiçbir sorunla karşılalmadığını açıkladı
    neyse sen rahat ol yani yorumlarını resimlerini videolarını bekliyoruz güle güle kullan

Pek sevgili dostum galiba bana yazdın bu cevabı, diğer yazımda da olduğu gibi sana cevabı rotary motor verecek; mazda 90larda Rx7de kullanılan rotary motor ile 24 saat süren yani dayanıklılık gerektiren le-mans yarışlarına katıldı ve kazandı ama bunun gerçek hayata yansıması nasıl oldu; hepsi motorunu 100binde çöpe attı.. pek yazıkki bunun gibi teorisel yaklaşımlar gündelik yaşam için pek de üretken sonuçlar doğurmuyor. O yüzden konuşmak için çok erken diyorum, en az 3-4 yıl geçtikten sonra ne neymiş göreceğiz hepberaber.

• ben araç alırken civic e baktım ama golf aldığıma çok menunum civic alsaydım pişman olurdum
    quote:

Orjinalden alıntı: rooney1976

arkadasıma civic almaya gittik.

ve golf fsi 2005 comfortline aracımı satıp 1 tanede ben aldım.

2005 ten berı golfe bınıyodum.yazık olmus 2 yılıma.

hıc dusunme gıt civic al. performans,donanım ne ararsan var.kokpıt mukemmel.

ben en full unu aldım,derı doseme dahıl var. sunroof ust donanımlarda standart. vw de 2 mılyar extra oduyorsun sunroof a.

isin özü bu honda civic kendi segmentinde son noktayı koymus. kımse bana astra,focus,megane,golf demesin.

bu arada focus ta bındım. 2001-2004 arası. malzemesi cok dandık.

civic ten baska alırsan yazık olur parana.
  • Bir kişi golf'e bindiğinde araçını servis konusunda kötüler,öbür türlü kötülemesi fanatikliğe girer neymiş golf aldığıma pişman oldum civic aldım onun yerine o arkadaş belkide bunu atmaca diyordr,bir golfteki iç kalite donanım konfor civic'te yok,performans istersen tsı,gt,gtı gibi modelleri vardır
  • quote:

ben araç alırken civic e baktım ama golf aldığıma çok menunum civic alsaydım pişman olurdum

dostum zaten sen patalojik bir vakasın tıp literatürüne volkswagenofil diye geçeceksin yakında
  • Nerde vw ile ilgili bir konu her zama sana bakarım ne yazdığına bakarım ki vw'yi nasıl kötülemeye kalkışmış diye ama sana hep gülerim dur bu olmadı bir deha güleyim
    quote:

quote:

ben araç alırken civic e baktım ama golf aldığıma çok menunum civic alsaydım pişman olurdum

dostum zaten sen patalojik bir vakasın tıp literatürüne volkswagenofil diye geçeceksin yakında

• malik guzel kardeşimiz çok güzel açıklamış bende güleyim bari
    quote:

Nerde vw ile ilgili bir konu her zama sana bakarım ne yazdığına bakarım ki vw'yi nasıl kötülemeye kalkışmış diye ama sana hep gülerim dur bu olmadı bir deha güleyim
    quote:

quote:

• Nerde vw ile bir konu soylukan orada kardeş sen vw'yi kötülemeye kalkışırken vw'cileri ateşliyorsun ozaman saldırıyorlar sende tek kalıyorsun en iyisi vw'yi kötülememek, senin bir yazını okumuştum golf hantal diye bir yazı ama bir arkadaş san bir cevap verdi o zaman harbidende iyi oldu sana bende güleyim arkadaşlara ayıp olmasın
  • bu civic muthis bir alet.

otomatık aldım. dıreksıyondan kumanda edebılıyosun vıtese. rampa yukarı ard arda 2 vıtes kuculttunmu uzuyo.
    cokta az yakıyo.

spoyler,deri doseme, sunroof, spor marsbıyeller vs. park sensoru nun mınık ekranı var mesafeyi cm cınsınden gosterıyo.iscilik kalıteli.

gece kokpıtı gormenız lazım. ucak gıbı. golften sonra alısmam zor oldu. golfun kı cok daha basıttı.

golf te bıseye ulasmak ıcın 2 buklum oluyodum ama sımdi tek el hareketıyle herseye uzanabılıyorum.

muthıs bır arac.
  • Golf'te performans ve donanım istersen 50 ytlden başlıyor oda maddi durumuna bağlı birsey gidipte 105 hplik golf alırsanız performanstan menun tabi olmassınız ama golf sınıfn lideri bir araçtr burda golfu kötülemeye kimseye izin vermem
  • golf fsi comf 2005 model sattım civic aldım hala ne dıyorsunuz.

ici cağ dısıydı. ama civic in ici uzay teknolojisi sanki.

hakıkaten sloganı cok dogru :

ben standartlardan koptum ve yukseklere uzandım..

herkesede tavsıye ederım..
  • Bende herkese Golf tsı tavsiye ederim çok seri ve bunun yanında konforda eklenince tam oluyor sınıfının lideri Donanım Haberde'de liderdir
  • Bu devirde 40 milyar para verip euroncap 4 yıldız ve benzinli araca ben binmem...

İstanbul şehir içinde 100ytllik mazotla 700 km gitmek varken 100 ytllik benzinle 350 km gitmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 18 Aralık 2006; 14:24:40 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.