Şimdi Ara

şimdi 41 milyara alınacak en güzel full bi araba nedir??görüşler buraya;) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
5.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 yıldız almış bence fazla önemli değil ama bende civic almam nedenmi golf varken civic almakmı dalgamı geçiyorsunuz 3-5 daha fazla verip golf alırım bütçem varsada golf 1.4 170 hp alırım
  • euro ncap a guvenme. eurovısıon gıbı taraflı.

nıce tenekeler 5 yıldız aldı orda.

ben 3 unu 5 ini bılmem.

golfu honda ya tercıh ettım ve cok memnunum.bırde golfun arızalarından bıkmıstım. tıptronıkte sorunlar olmustu.

civicte direksiyondan peddal lı. super.
  • 1.oncekı msg ımdakı paragraf honda yı golf e tercıh ettım olacaktır.
  • bende tipronic golf var araçı okadar zorlarken tipronicte okadar bağırtırken hiç bir sorun ile karşılaşmadım araçım 20 bine yaklaştı birde
  • sen sorun yasamadım ben yasamadım.

ama cogu golf sorunlu. ama hondadan sıkayetci duymadım.

yeni civic le gercekten olayı bıtırmısler.

bı gıt de gor. test surusune cık. ınan satıp almayı dusuneceksın.

caga uygun arac. vw hala 90 lı yılların ıc dızynından gıdıyo.
  • vw rakiplerinden daha konforlu ve daha kaliteli performans istersende tsı 90 lı yılların dizayını taşıyorsa civic 80 li yılların dizaynını taşıyor demektir bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: rooney1976

golf fsi comf 2005 model sattım civic aldım hala ne dıyorsunuz.

ici cağ dısıydı. ama civic in ici uzay teknolojisi sanki.

hakıkaten sloganı cok dogru :

ben standartlardan koptum ve yukseklere uzandım..

herkesede tavsıye ederım..

Fotoğraflarını koysana şunların gözümüz gönlümüz açılsın
  • sorunlu ve golf yanlış bir terim kullandın sorunsuz bir golf olucaktı ben golf ile uzun yolculuk yaptım ama benm focusum bu kadar rahat değildi
    quote:

sen sorun yasamadım ben yasamadım.

ama cogu golf sorunlu. ama hondadan sıkayetci duymadım.

yeni civic le gercekten olayı bıtırmısler.

bı gıt de gor. test surusune cık. ınan satıp almayı dusuneceksın.

caga uygun arac. vw hala 90 lı yılların ıc dızynından gıdıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hami__ -- 18 Aralık 2006; 15:11:50 >
  • sorunlu glfmu harbidende yanlış bir cümle olmuş lider golf Fanatiklik yapmayın bu topicte kardeş en güzel tercihi yapmış golf fsı almış en iyisini yapmış bizede hayrlı olsun demek kalıyor
  • LİDER GOLF kardeş hayrlı olsun sınıfının abisini almış oldun Allah bizede golf nasip eder inşallh
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orjinalden alıntı: agiegas

dostum hayırlı olsun umarım tsi almışsındır dayanıksız çabuk aşınır gibi sözler önyargıdan ileri gidemiyor bu motor 1yıldır avrupada kullanılıyordu ve vw motoru üretime geçirmeden 25 prototip üretip 300bin km test ettiğini hiçbir sorunla karşılalmadığını açıkladı
    neyse sen rahat ol yani yorumlarını resimlerini videolarını bekliyoruz güle güle kullan

Pek sevgili dostum galiba bana yazdın bu cevabı, diğer yazımda da olduğu gibi sana cevabı rotary motor verecek; mazda 90larda Rx7de kullanılan rotary motor ile 24 saat süren yani dayanıklılık gerektiren le-mans yarışlarına katıldı ve kazandı ama bunun gerçek hayata yansıması nasıl oldu; hepsi motorunu 100binde çöpe attı.. pek yazıkki bunun gibi teorisel yaklaşımlar gündelik yaşam için pek de üretken sonuçlar doğurmuyor. O yüzden konuşmak için çok erken diyorum, en az 3-4 yıl geçtikten sonra ne neymiş göreceğiz hepberaber.

ne teorisi arkadaşım adamlar 1 yıl test etmiş yukarıda yazılanlar doğru ise. 1 yıl 300 000km nin nesi teorik? Sen nasil 1 günlük yapılan testle 1 yıllık testi karşılaştırırsın? Biraz mantık lütfen. Ayrıca bu motor yılın motoru seçildi.

• alınmıs alınmıstır tabı hayırlı olsun.

ama kazara benım gibi civic bayisine gitme:

sonra alırsın elıne bı fotograf makınesi golfu cekersın bı guzel.sonra ınternete ılan verırsın.

tesadufturki bir arkadasımda eski kasa civic var, abisindede golf. abisini arada civicle goruyorum yolda. cunku golf serviste oluyo.

tam anlatamadım galıba 2005 golf fsi comf. satıp civic aldım. bundan boylede civicten baska dusunmem. ic dizaynı yeter. basit degil. hele gece gormenız lazım.bi kere artık yolda kalmayacagıma artık emınım.

golf umle gecen yıl cesme otobanında kaldım. ondan oncede tiptr sorunu olmustu.ben artık son teknolojiyi yansıtan dızayni sectim.
    lutfen ic ve dıs dızaynlarına bı bakın. golfun modernlık neresınde. golf un IV kasası bıle daha ıyıydı.

doyamayıp aksamları ısten donunce cıkıyorum yollara. oysa golf te bunu hıc yapmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

ne teorisi arkadaşım adamlar 1 yıl test etmiş yukarıda yazılanlar doğru ise. 1 yıl 300 000km nin nesi teorik? Sen nasil 1 günlük yapılan testle 1 yıllık testi karşılaştırırsın? Biraz mantık lütfen. Ayrıca bu motor yılın motoru seçildi.

1 yıl 300.ooo km nin nesi mi teorik? sen normalde 1 yılda 300.ooo km yapabiliyormusun arkadaşım? 300.ooo demek yılda 20bin km den 15 yıl eder, öyle 1 senede labaratuar ortamında yapılmış 300 bin km nin hiç bir anlamı yok benim için. Dayanıklılık konusunda pratiğe aktarılmış bir sonuç doğurmaktan çok uzakta veriler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 18 Aralık 2006; 16:17:24 >
  • kardeş tamam civicin güzeldr golf ise mükemmeldir bu kadar basit senn golf hoşuna gitmeye bilir bnm hosuma golf gider bende civicn sedanını kullandım ama hoşuma giden bir yönü yoktu civicin golf on numara araçZaten tavsiyelerin yüzde 70-80 ni golf demiş bu kadar basit
    quote:

alınmıs alınmıstır tabı hayırlı olsun.

ama kazara benım gibi civic bayisine gitme:

sonra alırsın elıne bı fotograf makınesi golfu cekersın bı guzel.sonra ınternete ılan verırsın.

tesadufturki bir arkadasımda eski kasa civic var, abisindede golf. abisini arada civicle goruyorum yolda. cunku golf serviste oluyo.

tam anlatamadım galıba 2005 golf fsi comf. satıp civic aldım. bundan boylede civicten baska dusunmem. ic dizaynı yeter. basit degil. hele gece gormenız lazım.bi kere artık yolda kalmayacagıma artık emınım.

golf umle gecen yıl cesme otobanında kaldım. ondan oncede tiptr sorunu olmustu.ben artık son teknolojiyi yansıtan dızayni sectim.
    lutfen ic ve dıs dızaynlarına bı bakın. golfun modernlık neresınde. golf un IV kasası bıle daha ıyıydı.

doyamayıp aksamları ısten donunce cıkıyorum yollara. oysa golf te bunu hıc yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hami__ -- 18 Aralık 2006; 16:30:00 >

• prensıbımdır hep aracımı sıfır alırı.

1.aracım 2001 ghia focus tu: yol tutusu harıcınde berbattı.
    2.aracım 2005 fsi comf golf tu. sorunlu ve cok basıt tasarımı vardı.
    3.aracım honda civic 1.8 executive = hıcbırınden bu kadar hoslanmadım.tek kelımeyle super.

bu 3 u arasında tek gecerim. ben bu aracları bızzat sıfır aldım denedım ve gordum. ılk 2 sını basından berı sevmedım.

belkı ılerde baska marka alıp onu honda dan daha cok sevicem bilemem(kolay kolay vazgecmem).
    ama su kesınkı honda bu sınıfı altust etti.aracta uzay teknolojisi var.tasarım mukemmel.

ayrıca vw de tıpt,sunroof gıbı donanımlar ates pahası.

tsi 170 hp full(sunroof dahıl) en az 60.000 ytl. resmen soyuyolar.
  • arkadaşlar oay bitmiştir hala kavga neyin kavgası adam almış arabaların hasını şimdi silecek yollarda gözlerin pasını:)
  • GOLF GOLF GOLF başka birsey demiyorum,sadece lidermi
  • sizinki sadece fantezi.

dıgerlerıne sahıp olmamıssınızkı aradakı farkı anlayasınız.

focus um vardı hıbır zaman focus-focus-focus demedım.
    golfum vardı yıne demedım.
    ama civic-civic-civic diyorum sımdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orjinalden alıntı: LostGeneration

1 yıl 300.ooo km nin nesi mi teorik? sen normalde 1 yılda 300.ooo km yapabiliyormusun arkadaşım? 300.ooo demek yılda 20bin km den 15 yıl eder, öyle 1 senede labaratuar ortamında yapılmış 300 bin km nin hiç bir anlamı yok benim için. Dayanıklılık konusunda pratiğe aktarılmış bir sonuç doğurmaktan çok uzakta veriler bunlar.

Bu işler düşündüğün kadar basit değil.

bu motoru geliştirmek için yüzlerce mühendis çalışmış ve milyonlarca euro yatırım yapmışlar Nİhayetinde vw gibi bir kuruluş motor aşınmasını düşünenmemiştir onu diyorsun olemi? Emin ol motor aşınması sadece senin aklına gelmemiştir.
    TSI nin 2006 da yılın motoru seçildiğini bir daha hatırlatıyorum ve önyargılardan uzak yorumlar yapmaya davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostGeneration -- 18 Aralık 2006; 18:29:10 >

• o milyonlarca euro yatırım nerden geldı? zamanında benımde yaptıgım gıbı onca parayı bom bos bı arabaya verenlerin sayesınde.

vw mi asla.

aradıgım herseyi civic te buldum.

honda muhendıslerıne sonsuz tesekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.