Şimdi Ara

Şimdi başlasam edebiyat biter mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bitmez kardeşim boşuna konusunu açma bitmezz

• öyle deme sayısalcılar muhteşem zekalarıyla hemen bitirirler
  • Sen yeter ki iste kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simetrikdenge

Gecen sene 0 edeb. bilgisiyle 34 35 yapmiştim

Lisede baya edeb. gordüm

Ama gerçekten hepsinin canı cehenneme

vahiy mi geldi hocam :D hem 0 edeb. bilgisi hem lise de baya edebiyat gördüm diyon, olmadı çelişkili cümleler bunlar :D bu sene 1,15 oran ile söylüyorum" 0 edebiyat bilgisiyleyim diyen adam 25 i geçemez" aha buraya imzamı da atarım :imza

• Geçen sene sadece Tanzimat bilerek girdim 35 21 geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kez okuyup dakikada yazar eser ezberleyenler yapar ancak ki bu imkansızdır cumhuriyet bitmez yani :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: mck50421

Geçen sene sadece Tanzimat bilerek girdim 35 21 geldi

• KNO6 K kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoisitya -- 4 Ağustos 2018; 0:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck50421

Ne çok tatava yapan var
    Bu mesaja eklenen görseller:

Şimdi başlasam edebiyat biter mi

geçen sene bende yapardım bu sene yapta ss at bakayım tırrek

• Sayısal mezunuyum geçen yıl 34 yapmıştım hiç çalışmadan lisede gördüğüm edebiyat bilgisiyle ki sayısaldım dediğim gibi ancak şöyle bir şey var ilk 25 soru zaten paragraf dil anlatım yani orada sorunun çıkmazsa geri kalan 30 soruyu sallasan biraz mantıkla 35 e çıkıyorsun zaten benimkide öyleydi büyük ihtimal bu yıl tm geçtim mezunum amacım +46 çalışınca edebiyatı o kadar kolay olmadığını anladım yani 30-35 ise amacın yaparsın ancak 45 leri hedefliyorsan zorlar
  • Az biraz şiir seviyorsan ve zahmet edip bir kaç kitap okuduysan edebiyat 35-36 yapılır. Şiir bilgisi, öğretici metinler, anlatmaya bağlı... Bunlar banko sorular mfciler için. Ama mfciler edebiyatta 42-43ün üstüne çıkamazlar kolay kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkpeles

Sayısal mezunuyum geçen yıl 34 yapmıştım hiç çalışmadan lisede gördüğüm edebiyat bilgisiyle ki sayısaldım dediğim gibi ancak şöyle bir şey var ilk 25 soru zaten paragraf dil anlatım yani orada sorunun çıkmazsa geri kalan 30 soruyu sallasan biraz mantıkla 35 e çıkıyorsun zaten benimkide öyleydi büyük ihtimal bu yıl tm geçtim mezunum amacım +46 çalışınca edebiyatı o kadar kolay olmadığını anladım yani 30-35 ise amacın yaparsın ancak 45 leri hedefliyorsan zorlar

35 yapmayı marifet sanan var ,
  • Fen sınavı akşamı tonguçtan bitirip 45 net hedefliyorum hocam nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: KNO6

quote:

Sayısal mezunuyum geçen yıl 34 yapmıştım hiç çalışmadan lisede gördüğüm edebiyat bilgisiyle ki sayısaldım dediğim gibi ancak şöyle bir şey var ilk 25 soru zaten paragraf dil anlatım yani orada sorunun çıkmazsa geri kalan 30 soruyu sallasan biraz mantıkla 35 e çıkıyorsun zaten benimkide öyleydi büyük ihtimal bu yıl tm geçtim mezunum amacım +46 çalışınca edebiyatı o kadar kolay olmadığını anladım yani 30-35 ise amacın yaparsın ancak 45 leri hedefliyorsan zorlar

Marifet sanan mı var ? Yazdığımı okumadığın belli yazı boyunca aslında 35 yapmanın kolay olduğunu belirttim yukarıdaki 2 kişi arasında dönen muhabbetten dolayı ki kolay bir iş 35 bu yıl ki hedefim +46 zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KNO6

quote:

Marifet sanan mı var ? Yazdığımı okumadığın belli yazı boyunca aslında 35 yapmanın kolay olduğunu belirttim yukarıdaki 2 kişi arasında dönen muhabbetten dolayı ki kolay bir iş 35 bu yıl ki hedefim +46 zaten

hocam size atıfta bulunmadım ki dediğinizi destekler nitelikte bir yargı belirttim sadece,dediklerinize katılıyorum olay +47 den sonra başlıyor, ve +35 yapanların yeeeea sıfır çalışmayla yapıyoruz demesi kolay hele geçen sene için daha kolay neyse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.