Şimdi Ara

Şimdi bi bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yeni bir oyuna nietlendim.buldumda lineage denilen bi oyun.ben bu oyunu bu sitede tekrarlıyorum bu sitede onlarca kez okudum kavaramaya çalıştım.zor olmadığını gördüm ancak bu DOWNLOAD KONUSUNDA İNSANLARITATMİN EDECEK Bİ AÇIKLAMA BULAMADIM.Bana burda ücretsiz oynaya bileceğim bir server söylerseniz sevinirim.Zahmet olmassa link i deverin.

Çünkü adama c1 c2 c3 c4 c5 c6 denildinmi ne demek istio bu diyor.bu gerçek.

sıralamışsınız açıklamaları güzel anlatmışsınız. downlaod konusunda sınıfta kaldınız.

• Bide daha önce denediğim sitelerde nelere tıklayarak indirecem bu oyunu
  • Ya dostum. Şimdi şöle düşün c1 yeni olduğu için kalitesiz, c2 daha iyi, c3 biraz daha iyi c4 ondan biraz daha iyi öle gidiyor böle düşün. Mesela herkez abbys'de oynuyor -/+.(Forumdakiler) ve server interlude.http://www.gamershell.com/download_18458.shtml Burdan indirip kur. ve kurdukdan sonra açılan patch doldurma olayını. yapmasına izin verme. Sonrada oynayacağın interlude serveri'nin system dosyasını indirip. Program files'den l2'nin içindeki system'e atıyorsun.Sonrada exe ye tıklıyıp oyuna giriyorsun.Bazı serverlerde patch felan olayı var.Eğer öleyse oda halledelir..
  • dediğin siteye girdim ordaki bitün tuşlara tıkladım download edeni bulamıoyorum.adama üstünde free download dio tıkladım olmadı videonun yanındakine tıklanmıo!!!!!!!!!!
  • Herkes Abyys te oynamiyor Herkeside Klana Almiyoruz
    Download islerini buradan halledebilirsin full speed indirebilirsin
    http://computergames.ro/en/downloads/index/category/game-clients/letter/l.html
    Yukardaki linkte c4 haric hepsi var

c5 c6[interlude] Kamael -- 11st Throne HELL Bound
    en son cikan hellbound 1kac server var ama Onlar ne kadar oturmus tartisilir
    Evvdeki baglantin sinirsizsa Once interlude indir sonrada hellbound İndirebilirsin
    Eger ilk once ogrenim deneme amacli server bakiyorum dersen
    www.l2loyal.com turk serveri c4
    http://www.l2loyal.com/download.php Her turk iyi degil orada Sen burada oyunu ogrenirsin
    Eger buraya girmeyi dusunursen
    Senin icin tekrar o servera girip sana para lvl yardiminda bulunabilirim
    Olurda girersen chara denk gelirsin adimi soylersind
    Mevsim'e pm at Arkadas Yardimci olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 21 Mayıs 2008; 9:46:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sarsie

dediğin siteye girdim ordaki bitün tuşlara tıkladım download edeni bulamıoyorum.adama üstünde free download dio tıkladım olmadı videonun yanındakine tıklanmıo!!!!!!!!!!

Allah allah:D Ben DNS ile oynadım youtube için. Ondan'dır zannediyordum. Sendede download başlamıyormu?
  • sarsie sende araştırma konusunda sınıfta kalmıssın. öncelikle oynamak istediğin server'a karar vereceksin ondan sonra clientin kurup oynayabilirsin. bu forumda bir sürü server reklamı var zaten. ha bana zor gelmez hepsini denerim diyorsan hepsini kur tüm serverları dene :) birde hangi clientin ne oldugunu sormussun 1-2-3-4-5-6 şeklinde gidişinden ne oldukları belli farkettiysen ;)
  • hayır şuan bütün linkleri deniyorum ve bir server da olsa oynamak istio bu oyun beni sarcak hissediyorum.ben dövüşlü oyunlara bayılırım buda öle bişi.
  • Sen benim linke takil c4
    www.l2loyal.com senin icin uygun su an o
    c4 client indireceksin toplam 2.9gb,
    WELCOME TO ][_,iNeAge][
  • Takılıcam biraz şu8an cafedeyim kafeciyi ayartıp bu oyunu makinelere yükletcem ve oyunun nüfusu artıcak.
  • eqeR C4 ariyorsan ßide ßizim Oynadıqımız Server'i DeneyeßiLirsin
    www.l2gold.org
    -No spawn PK
    -AIO NPC buffers
    -Cust. noblesse
    -Tattoos
    -Cust. olympiad
    -Special rebirth
    -High rate events
    -Buffs 1 hour
    -Cust. Zones

*Exp x45
    *SP x50
    *Spoil x5
    *Adena x50

eqeR beqenirsen ßiz ßuradayız !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QueenElizabeth -- 24 Mayıs 2008; 15:15:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.