Şimdi Ara

Şimdi kontratlı iphone 4 almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze selamlar yıllardır aynı telefonu kullanıyorum.Telefonum artık tamamen bozuldu.Yeni bir telefon arayışında iken denedim ve iphone 4 de karar kıldım .Nakit para vermek istemiyorum kontratlı alacağım ve acil telefon ihtiyacım var birazda aceleciyim bu konuda 4s çıktıktan sonra iphone 4'ü mesela vodafonedan kontratlı almak mantıklı olur mu 2-3 ay sonra 4s şu anki iphone 4 ile aynı fiyatlardan kontratlı satışa gırer mi bilemedim.Sonra pişman olurmuyum aynı paralara aşağı yukarı bir eski model kullanmak! gerçi sık değişmiyorum telefon çalışmaz hale gelene kadar kullanıyorum .Artık iyibir alet almam gerekiyor ne dersiniz? ne yapmalıyım?

Birde vodafone abonesiyim cepnet paketi ile taahhütlü alıcaktım bu gün itibari ilede cepnet paketlerıne yenı alımlar durdurulmuş o iş nasıl olucak onuda merak ediyorum.!

Bu işlerde biraz yeniyim lütfen yardımcı olun?

• merhaba ben vodafone dan aldım 1 gb internet paketi var 1 gb dolduktan sonra cepnet paketine geçiyor bence al derim çünki 4s in fiyatı 3300 tl diyorlar bu arada şunuda belirtmek isterim vodafonenin interneti sınırsız ama benim bulunduğum yerde çekmiyor oda beni bunalıma soktu 2 tane ip 4 biri turcel biri vodafone ikiside full çekioyr 18 mblık oyunu ben indiremedim o çekim gücüyle turcel 2 dk indirdi vodafonenin böyle bir vayaşlığıda var bunu göz ününde bulundur
  • Aralarında o kadar fiyat farkı yok. Ayrıca "S" kullanmak her zaman için daha iyidir. Telefonuda çok kullanıyormuşsun zaten. 4S derim :)
  • valla bence 4 iyidir bende satıp yeni model almayı planlıyordum ama 4S in öyle aman aman bi farkını göremeyince vazgeçtim ama sizin durum çok farklı kontratlı alacaksınız. Bekleme imkanınız varsa 4S'i bekleyin derim ama tabi Türkiye ye ne zaman gelir ve hnagi fiyatlardan gelir orası biraz meçhul gibi Darty de falan 3000 lira fiyat biçmişler tabii onlar biraz dalgaya almış sanırım o kadar fahiş bi fiyat o cihaza hayatta verilmez. Ama dediğim gibi bekleme imkanınız varsa ve fiyat konusunda biraz sürpriz yaşamayıda göze alıyorsanız 4S derim aksi halde 4 de işinizi görür.
  • İhtiyacin olani buldugun anda al dostum 4s in gelisi en iyi ihtimalle yilbasindan sonra, rahatca bulunmasiysa en iyi ihtimal nisani bulur, o zamanda 5 beklenecek zaten...
  • arkadaşlar 4 le 4s arasında ne fark var ben pek anlamıyorum ama ben 3gs le 4 arasındaki farkı bile bulamadım bence 4s gereksiz olur siri olayı kafanızı karıştırmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar_81

arkadaşlar 4 le 4s arasında ne fark var ben pek anlamıyorum ama ben 3gs le 4 arasındaki farkı bile bulamadım bence 4s gereksiz olur siri olayı kafanızı karıştırmış olabilir

Aslında aşırı derecede bi fark yok. i4 de yetiyordu çoğu kişiye ama 4s yeni çıkan bir model olduğu için uzun ömürl kullanacak arkadaşalara daha faydalı olur. Sonuçta güncellemelerden eski modellerden daha fazla yararlanabilecek.
  • quote:

arkadaşlar 4 le 4s arasında ne fark var ben pek anlamıyorum ama ben 3gs le 4 arasındaki farkı bile bulamadım bence 4s gereksiz olur siri olayı kafanızı karıştırmış olabilir

3gs ile 4 arasinda hic olmazsa bir kac fark var goze carpabilecek, 4 ile s arasinda oda yok siradan kullanici icin ( mesela benim icin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

quote:

Aslında aşırı derecede bi fark yok. i4 de yetiyordu çoğu kişiye ama 4s yeni çıkan bir model olduğu için uzun ömürl kullanacak arkadaşalara daha faydalı olur. Sonuçta güncellemelerden eski modellerden daha fazla yararlanabilecek.

bence 4 almak daha iyi 4s alınca 5 6 7 de olucan yada s serileri :D 4 al 4s le ne fark varki para kazanmaları için 4 e biraz dah aözellikle satıyorlar çok gereksiz önemli olan kontratlı alacağı öparatör bunu vurgulayarak söylüyorum hizmet kalitesi önemli çünkü lanet olası vodafone çok sorunlu ama en uygunu o

• İphone 4 fiyatı da düşmediki arkadaş hala. 1899 en düşük garantili faturalı bildiğim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

quote:

bence 4 almak daha iyi 4s alınca 5 6 7 de olucan yada s serileri :D 4 al 4s le ne fark varki para kazanmaları için 4 e biraz dah aözellikle satıyorlar çok gereksiz önemli olan kontratlı alacağı öparatör bunu vurgulayarak söylüyorum hizmet kalitesi önemli çünkü lanet olası vodafone çok sorunlu ama en uygunu o

Ama şimdi sen uzun uzun kullanıcam diyorsun :D Şöyle düşün 3g alıp uzun uzun kullansaydın şu anda ios5'den yararlanamıyacaktın. Bu 3-4 sene sonra senin de başına gelebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.