Şimdi Ara

Şimdi mi, Sonra mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba bu hafta içinde GM Discovery Elite almayı düşünüyorum ancak şöyle bir duyum aldım. Sizde biliyorsunuz ki ELİTE S800 le geliyor. Ancak ikinci partlarında ELİTE S800AC (yani S801) le gelecekmiş doğrumu? Bu fiyatı değiştirir mi? Lütfen bir el atın arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

• Alma, aldırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

Alma, aldırma.

Neden
  • CaptainPrice36 kullanıcısına yanıt
    http://www.bizdeuygun.com/LG-G2-D802-36GB_127248.html

• quote:

http://www.bizdeuygun.com/LG-G2-D802-36GB_127248.html

Bende LG severim ama GM Discovery Elite marka kalitesi dışında birçok yönden G2'den daha iyi yanlış anlama ben G2 yi kötülemiyorum bu sadece benim kişisel görüşüm.
  • Alırsan göreceksin ki g2den iyi falan değil. Buradan general mobile için parmaklarımı yormaya bile üşeniyorum. Alma, aldırma, sağlıcakla.

• quote:

Alırsan göreceksin ki g2den iyi falan değil. Buradan general mobile için parmaklarımı yormaya bile üşeniyorum. Alma, aldırma, sağlıcakla.

Bunu değerlendireceğim ama doğrusunu istersen açıklamaların beni pek tatmin etmedi yinede sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fıyatından zamanına donanımına kadar once baska sonra baska hareket etmıs gm nın sonrakı versıoynlarını beklemey degmez,kaldıkı kalıte sıfır batarya hepten zayıf,G2 ıle kıyaslama bıle.Ayrıca gm servısı gercekten kullanıcı dostu değil.elıte melıte hıkaye..

Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı?

• Cihazi eline aldiktan sonra fikrin degisecek ltps denilen teknoloji gercekten pil tasarrufu sagliyor cunku ekran guneste gorulmuyor parlaklik konusunda sinifta kaldi.asiri yansima yapiyor ve cad nit sundugu belli degil benim tahminim 300felan.elinize almadan daha iyidir felan demeyin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

fıyatından zamanına donanımına kadar once baska sonra baska hareket etmıs gm nın sonrakı versıoynlarını beklemey degmez,kaldıkı kalıte sıfır batarya hepten zayıf,G2 ıle kıyaslama bıle.Ayrıca gm servısı gercekten kullanıcı dostu değil.elıte melıte hıkaye..

Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı?
    Bunları yazarken tarafsız olduğunu sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Cihazi eline aldiktan sonra fikrin degisecek ltps denilen teknoloji gercekten pil tasarrufu sagliyor cunku ekran guneste gorulmuyor parlaklik konusunda sinifta kaldi.asiri yansima yapiyor ve cad nit sundugu belli degil benim tahminim 300felan.elinize almadan daha iyidir felan demeyin :)

quote:

Cihazi eline aldiktan sonra fikrin degisecek ltps denilen teknoloji gercekten pil tasarrufu sagliyor cunku ekran guneste gorulmuyor parlaklik konusunda sinifta kaldi.asiri yansima yapiyor ve cad nit sundugu belli degil benim tahminim 300felan.elinize almadan daha iyidir felan demeyin :)

Yani alınır mı?
    Al sen çok memnunum bu LG fanboylarin bakma isleri GM forumund gmyi kötülemek ikisini de kullandım elite daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Candar77

Al sen çok memnunum bu LG fanboylarin bakma isleri GM forumund gmyi kötülemek ikisini de kullandım elite daha iyi

Sağol sana güveniyorum reis
    zaten tarafsızım demedımkı para kaptırma dıyorum aynı servıs,senın evrelerınden gecmıs guvenmıs almıs oısman olmus kısıler dıye...mısal elıtede var ...

Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı?

• Ne zaman pazar olsa general mobile sahte hesapları vakit bolluğundan general mobile reklamı yapıyor, sanırım buna ikna olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice36

quote:

quote:

Yani alınır mı?

Eline aldiktan sonra almayacagina eminim. yaz ayinda ekrani elinle perdeleyerek kullanacaksan sen bilirsin

• quote:

Ne zaman pazar olsa general mobile sahte hesapları vakit bolluğundan general mobile reklamı yapıyor, sanırım buna ikna olacağım

O kadar kötüyse neden Donanımhaber tavsiye ediyor. Bunu bir donanımhaberci olarak açıklar mısın?
  • quote:

quote:

Ne zaman pazar olsa general mobile sahte hesapları vakit bolluğundan general mobile reklamı yapıyor, sanırım buna ikna olacağım

O kadar kötüyse neden Donanımhaber tavsiye ediyor. Bunu bir donanımhaberci olarak açıklar mısın?

Mesut cevike para oduyorlar dostum.general mobile cihazina reklam yapan site ve kurumlara ucret oduyor.telefoncularda broşürü gormussundur.general mobile bjrada diye onun icin o telefoncuya 60tl ustunede sattigi her cihaz icin prim oduyorlar ;)

Burası bir iş yeri ve her işin bir karşılığı var. Ticarete hoş geldin. Kaldıki donanımhaber sadece elite'i tavsiye etmiyor ki, g2'yi de tavsiye ediyor. General mobile olayı karışık biraz. Neyse benden bu kadar.

• quote:

quote:

quote:

Mesut cevike para oduyorlar dostum.general mobile cihazina reklam yapan site ve kurumlara ucret oduyor.telefoncularda broşürü gormussundur.general mobile bjrada diye onun icin o telefoncuya 60tl ustunede sattigi her cihaz icin prim oduyorlar ;)

Alıntıları Göster
    ELİTE' i alıcam ama konu amcından çok uzaklaştı yinede önerileriniz için sağolun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.