Şimdi Ara

Şimdi mi, Sonra mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunu tam acıklarımda sonra bazılarının ısıne gelmez ban yerız,ac elıte ınceleme vıdeosunu ızle,dıscovery kullanan kısıler bıle abartmıssınız,ınceleme degıl reklamlar olmus v.b neler yazdı,ınceden narkoz yaparken dozu kacırdılar,sana cok kısaca su kadar soyleyeyım,TAMAMEN DUYGUSAL..ve sen bılıyorsunkı lg,sony,htc,motorola, cep telefonu yaparken gm daha agacta portakaldı..
  • bir arada volkswagen şovalyeleri vardı özellikle toyota da pusuya yatar konu açıldımı direk dağıtırlardı konuyu kafana yatan telefon iyidir sırf lg şövalyeleri yüzüne lg den soğudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

bunu tam acıklarımda sonra bazılarının ısıne gelmez ban yerız,ac elıte ınceleme vıdeosunu ızle,dıscovery kullanan kısıler bıle abartmıssınız,ınceleme degıl reklamlar olmus v.b neler yazdı,ınceden narkoz yaparken dozu kacırdılar,sana cok kısaca su kadar soyleyeyım,TAMAMEN DUYGUSAL..ve sen bılıyorsunkı lg,sony,htc,motorola, cep telefonu yaparken gm daha agacta portakaldı..

Dostum bu dediğin firmaların hepsi ilk kurulduklarında böyle değil miydi zaten HTC tayvanda ilk kurulduğunda kaçınız biliyordunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

bir arada volkswagen şovalyeleri vardı özellikle toyota da pusuya yatar konu açıldımı direk dağıtırlardı konuyu kafana yatan telefon iyidir sırf lg şövalyeleri yüzüne lg den soğudum

Katılıyorum
  • CaptainPrice36 kullanıcısına yanıt
    para senın zevk senın karar senın tabıkı arkadasım,ıstedıgın yere harcar alırsın,sonra nasıl olsa gelıp buraya konu acacan,banane lg alma ıstersen,bana lg fanboy dıyen cok ergen oldu oncesınde xperıa sp oncesınde htc kullanıordum artıknasıl fanboysam...

verdıgın htc ornegını dusundum cokta mantıklı guzel ornek..

htc yı ornek verelım o halde,htc teleofnu ıps ekran dıye satıp ıps ekran olmadıgını duydunmu ben duymadım,kutuda yazan baska ıcınde baska cıhaz sattımı,ben duymadım..hadı telefonu gectım jelatınene bu kadar ozenmemezlık ettımı,adroıd nedır snopdorogn nedır,nasıl bır uretım bandı son kalıte kontrol vardır...

Şimdi mi, Sonra mı?

• quote:

para senın zevk senın karar senın tabıkı arkadasım,ıstedıgın yere harcar alırsın,sonra nasıl olsa gelıp buraya konu acacan,banane lg alma ıstersen,bana lg fanboy dıyen cok ergen oldu oncesınde xperıa sp oncesınde htc kullanıordum artıknasıl fanboysam...

verdıgın htc ornegını dusundum cokta mantıklı guzel ornek..

htc yı ornek verelım o halde,htc teleofnu ıps ekran dıye satıp ıps ekran olmadıgını duydunmu ben duymadım,kutuda yazan baska ıcınde baska cıhaz sattımı,ben duymadım..hadı telefonu gectım jelatınene bu kadar ozenmemezlık ettımı,adroıd nedır snopdorogn nedır,nasıl bır uretım bandı son kalıte kontrol vardır...

Şimdi mi, Sonra mı?

Dostum kendine göre haklı olabilirsin ama sende dedin bu marka daha yeni yeni gelişiyor ve daha tam oturmamış bir ekip var biraz zaman vermek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

Alırsan göreceksin ki g2den iyi falan değil. Buradan general mobile için parmaklarımı yormaya bile üşeniyorum. Alma, aldırma, sağlıcakla.

stevejones sen misin dicektim ki o adam aşağıda yorum atmış zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainPrice36 kullanıcısına yanıt
    Onu al bunu al demiyeceğim kısa bi karşılaştırma yapacağım.Performans olarak aynı işlemciler ama Elite biraz daha performanslı.Nedeni ise daha büyük ve daha kalın kasa ve daha küçük pilden dolayı işlemci daha rahat çalışıyo.Tasarım göreceli bi kavram.Bana soracak olursan tasarım olarak G2 derim..Diğer konu ise kamera.Bu konuda Elite daha büyük sensörlü kameraya sahip ama çekim kalitesi hakkında bilgim yok.Muhtemelen G2'den iyidir(Not:G2'nin gündüz çekimi çok iyi gece çekimi 0).Ekran olarak tartışılmaz G2 hem renk üretimi,kalite hem de parlaklık anlamında.Bataryada G2'nin 2 tane avantajı var.Birisi Elite göre 500 mAH fazladan batarya.Diğeri ise pilin kalitesi.Bu noktada LG pili Duracell'le birlikte tasarlayıp,üretmiş.Adını şu an hatırlamıyorum ama yeni bi teknolojiyle üretmişler.Yabancı bi forum sitesinin haberinde okudum (İstersen tekrar bulurum sana gönderebilirim haberi).Malzeme kalitesi yakındır heralde birbirine.Firma garantisi olarakda LG'dir.Yeterince tarafsız olmaya çalıştım.Şurasını yanlış karşılaştırmışsın diyen varsa açıkça söyleyebilir.İyi akşamlar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre4335 -- 27 Nisan 2014; 22:08:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice36

quote:

Orijinalden alıntı: User Friend

http://www.bizdeuygun.com/LG-G2-D802-36GB_127248.html

Bende LG severim ama GM Discovery Elite marka kalitesi dışında birçok yönden G2'den daha iyi yanlış anlama ben G2 yi kötülemiyorum bu sadece benim kişisel görüşüm.

Hangi konuda g2den iyi açıklar mısın? İşlemci? Pil? Ekran parlaklığı ve kalitesi? Çerçeve? Kalınlık?

Bir ön kamera, bir de 3 gb ram artısı var. 8 saat yerine 5 saat ekran süresine, göz yakan parlaklık yerine güneşte görememeye, kürek gibi telefonu taşımaya değer mi?

1300 tl bayıldığın telefon insanı pişman falan etmez, zaten pişman etse bile dilin varmaz. Ama şu kart indirimleriyle 1150ye 32 gb g2 varken tartışmaya gerek yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 27 Nisan 2014; 22:22:32 >

• Ac beklenmez bence.Performans olarak çok mühim bir fark yok düzü ile.Hem de daha pahalıya satacaklardır.Konudaki bir kişinin mesajlarını hiç dikkate bile almanı önermem.Kim olduğunu az çok kestirebilmişsindir.Mesut Çevik e para yediriyorlar diye iftira atıyorlar birde.G2 de Elite de güzel telefon.İkisi de birbirinden üstün değiller.Note 3 almasaydım alacağım telefon Elite olurdu.
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Bu arada sen hala şu sahte fotoğraf olayına cevap vermedin. Birde diğer sahte hesaplarla ilgili de şöyle adam akıllı bi açıklaman olmadı. Sen onlardan haber ver...... YALANCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalyazar

Bu arada sen hala şu sahte fotoğraf olayına cevap vermedin. Birde diğer sahte hesaplarla ilgili de şöyle adam akıllı bi açıklaman olmadı. Sen onlardan haber ver...... YALANCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

http://forum.donanimhaber.com/m_79895085/f_//tm.htm#90817855
    Şu konu var birde ki tam komedi.Şu an da deli gibi savunduğu lg yi önceden aşağılardı bu arkadaş.Plastik koreli lafı ağzından düşmezdi.Lg yi karalamak için de yalan konu açmış zamanında.Üstteki yalan konuyu açan kişi stevejones.Kendisine teşekkür ediyor. @grndy80 e de teşekkür ediyor bilin bakalım o kim
    Ben bu kadar boş adam görmedim bu forumda. Hadi işsizsin 2 üyelik,tamam 3 üyelik al da 5 nedir
    Bu adam böyle sallamaya devam ettikçe bu mesajları atıyorum konudaki son mesaj oluyor hep.Bölümde üst konu yapılmalı "Dikkat Steve" diye.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Butun forum senin nasil biri oldugunu biliyor kendini fazla yorma bir zahmet uzak dur gm konularindan

• 6 ay olacak GMD kullanıyorum. Memnunum servise işim düşmedi, servisini bilemem ama 4 4lük telefon. Millet telefonnuna hasta kalıyor

• telpa bayısi anlat anlat,hıcbırsey gm nın kalıtesız cıhazlarını ortbas etmez..

• quote:

zaten tarafsızım demedımkı para kaptırma dıyorum aynı servıs,senın evrelerınden gecmıs guvenmıs almıs oısman olmus kısıler dıye...mısal elıtede var ...

Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı?

sen hala GM yi mi kötülüyorsun bi bıkmadın ha! 1 ay öncede aynıydın simdi de aynı
    -Bu adamın dediğini kaale almayın , tamamıyla saçmalıyor!!

• Lg g2 kullanıcısı olarak objektif yorumlarım,

#Ekran- ıps ekran (bence) mobil sektörun en kaliteli ekranıdır.

#Batarya- özel li-po teknolojisiyle uretilmıs. 3000 mh batarya cok iyi.

Islemci(cpu) ortalama ikiside ayni performansi vericektir lakin, özellestirilebilir arayuz ve stabilite acisından g2 daha iyidir (bence)

#Malzeme- her ikiside ortalama ayni kalite.

#Tasarım- ince cerceve ve sıradişi bi tasarım istiyosan g2 almalisın. mesela " oglum bu ne lan, cerceve yok mu bu telefonda yuh" gibi tepkilerde alabilirsin. bence bi tasarım harikası.

#Destek- popiler bi telefon oldugu icin degisik rom destekleri olucaktir. yari yolda kalmassın.

#Marka guvenirligi- lg nin garanti sartlarinin daha guvenilir oldugunu duşunuyorum.

#Guncelleme- lg nin sabikasi var yalniz , 4.4 guncellemesi genel olarak sorunsuz verdiler.

Genel olarak,
    Marka guvenirligi, stabilite, ekran kalitesi, üstun batarya ve sıradışi tasarım bakimindan lg g2 yi öneriyorum. saygilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gmdyi 7 aydır kullanıyorum o bazı kötüleyen arkadaşlara bakma ben çok dinledim onları sonra kendim inceleyince kâle almamam gerektiğini anladım. Önceki telefonum xperia u'ydu aşırı hantal, sürekli şarj olmama sorunu ,sonra reset atma sorunu başladı, ekran günde 3-5 kez birbirine girip reset atıyordu. Gmdde hiç bu tür sorunlara rastlamadim bu rastlanmayacağı anlamına da gelmez yani her telefonda sony de bile bu tür sorunlarla karşılaşılır lakin Gm şuan gözde bir şirket olduğundan ufak sorunlar bile daha çok göze batıyor :-)

Elite'in şuan yazılım olarak oturduğunu sanmıyorum zamanla oturur. Ram farkı küçümsenecek bir şey değil kesinlikle. 1 yıl sonra 2gb ile 3gb ram'in farkını görmeye başlarsın kamera konusundada çok iyi tercihim elite olurdu ama ikisinide eline al bence uzun zamanlı kullanıcılarndan yorum gelmesini bekle. Her telefona kullanıcı ilk 2 ay toz kondurmaz :-) sorunlar ortaya çıkmaya başlayınca belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_E -- 28 Nisan 2014; 13:07:02 >

• paranı çöpe atma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mudixz

quote:

zaten tarafsızım demedımkı para kaptırma dıyorum aynı servıs,senın evrelerınden gecmıs guvenmıs almıs oısman olmus kısıler dıye...mısal elıtede var ...

Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı? Şimdi mi, Sonra mı?

sen hala GM yi mi kötülüyorsun bi bıkmadın ha! 1 ay öncede aynıydın simdi de aynı
    -Bu adamın dediğini kaale almayın , tamamıyla saçmalıyor!!

Bende senin cin bu adami kaale almayin tamamen sacmaliyor demek isterdim,sacmaladigina eminim digerini hic sanmiyorum o yuzden aynen diyemiyorum.Senin bildigin kadar benim unutmuslugum var kucugum bak dalgama sen.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.