Komşunun oğlu bu sene orta sondu anadolu lisesi kazanmış yatılı değil ama servisle gidip gelecek öğlende eve gelemeyecek yani servisle 20 dakkalık yol.
Şimdi ne yapmamız gerekiyor ? Önce okula gidip diploma mı alınacak başka neler alınacak ? Orda kazandığı liseye mi gidilecek ? Birde gidildiğinde yanımızda neler olması gerekiyor ?
bende diplomayı almadım daha almamız gerekli mi?
Diploma elbette almalısınız ancak lise kayıtta sorun olacağını sanmıyorum çünkü TEOG YERLEŞTİRME EKRANI fotokopisi istiyorlar. Bu da diplomayla eşit seviyede bir nitelik
Hocam tam olarak neler yapacağımızı anlatsanızda gidip yapsak bir an önce ? Birde kayıt için son tarih nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: Julimezar
Hocam tam olarak neler yapacağımızı anlatsanızda gidip yapsak bir an önce ? Birde kayıt için son tarih nedir ?
Bizmkinin kazandığı lise yerleştirme sonuç fotokopisi ve kimlik fotokopisi istedi sizinkini bilmiyorum bazı liseler A4 kağıdı falan istiyor onu bilmek için liseye gidip müdür ya da müdür yardımcısıyla konuşmanız gerek. Kayıt işlemleri Eylül sonuna kadar devam edecek diye biliyorum ancak emin değilim.