Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ŞİMDİ YAN SANAYİ LASTİKLERDEN HANGİSİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
31.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TrakON

akadaşlar önerilerniz için teşekkürler. benim öndeki iki lastik goodyear EFFICIENTGRIP olduğu için hepsi aynı olsun diyip goodyear aldım. şimdi dört lastikte aynı desen ve marka. yenileri öne taktım, eskileri arkaya geçirdim. tek farkları öndekiler 2011 üretim arkadakiler 2009. iki lastik için toplam 350TL verdim. sizce nasıl?

lastik hepsiburada da var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/goodyear-19560-r15-88h-efficientgrip/ProductDetails.aspx?productId=otysf778261&categoryId=259720

Dostum hayırlı olsun, güzel lastik almışsın. Benim önceki lastiklerim efficentgrip ti. Çok yumuşak ve konfor odaklı lastiklerdir, yanakları aşırı derece yumuşaktır ama balon yapma olayıda yoktur Yol sesini az alır ve çok hafiftirler. Islak tutunmasını pek beğenmesemde kuru tutunması iyidir, güle güle kullan.
    Ben bunlardan sonra Yokohama Adrive AA01 kodlu lastik aldım, güyya onlarda konfor odaklı... ama efficent kadar iyi değiller, yanakları daha sert olduğundan her çukuru tümseği artık daha çok hissediyorum.
    Belki inanmayacaksınız ama, efficent ler hafif olduğu için ilk kalkış sırasında araç daha atak oluyordu (1. vitesde 0-20km arası için) fazla gaza basınca patinaja sarıyordu yanlız.

• çekomastik yorumun için teşekkür ederim. bende aracı bugun kullandım ve lastikleri biraz test ettim. frene basınca direksiyonda ve fren pedalında (abs kadar değil) titreme oluyordu. o tamamen kalktı. dediğin gibi çok az ses geliyor. eskiden girdiğim tümsekte artık farklı toklukta bi ses daha zayıf geliyor. bir de ışıklarda atak bi şekilde kalkmak istersem araç biraz yalpa yapıyordu, şuan hiç böyle bi sorun yaratmadan kalkış yapıyor. ilk izlenimlerim olumlu oldu. ama lastik gerçekten çok önemliymiş bunu anladım. güvenlik ve performasa katkıları çok oluyor.
  • naçizane tavsiyem lastikte ucuza kacmayin. bilinen markalardan şaşmamak gerekiyor. tecrübe ile sabit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.