Ya Runtime Error u Hallettik Şimdide Bu Çıktı Nedir Anlayamadım.. off ya off
Nerde çıkıyo ki bu hata zate ingilizce çat pat ne dediğini anlamadım ki zaten sen nerde çıkıyo bu hata bi söle bakem
sro launcher.exe ye tıklayınca yani oyuna girme teşebbüsünde bulununca
yardım ya
sybol memebol flana diyo masaüstünde ki simgede kaynaklanıyo olabilirmi yada clientt a bir porb. olabilirr
HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ SİL BAŞTAN YÜKLE
Runtime error arada banada veriyor çözümü nedir ?
ya sorun war yükleyemem çunki download ettigim dosya yok yani kurulum dosyası formtta CD ye atmıştım şimdide CD den gelmio Message Sitting Error dio bidaha indiremem heralde
ya kardeş hayrına şu run time erorru nasıl hallettin yavsölesen bi
o zamant bir diğer çzüm en classic şekilde FORMAT
Joymax ben senin ya arkadaşlar sizde runtime erro soruyosunuz ben burda can çekişiom sos bow gidecek oyuna giremessem
super bi hata bence boyle hatalar herkese denk gelmio
biliosa söle işte şu run time eroru yaf
ya arkadaşlar bütün hataların kaynagı
sro_client.exe ve silkroad.exe(launcher)
bu ikisi otomatikmen kendini bozuyoz bi süre geçtikten sonra
bunun önün geçemedim ben ama şöyle bi çözüm buldum
oyunu ilk yüklediğinizde vya oyuna girebildiginiz bi anda silkroadın program files dosyasının içindeki
in yedeklerini alın ve ne zaman runtime error hatası verirse bunları silkroad ın içine atın ve değiştirin düzelecektir..
ayrıca benim sorundada dosya ne hale gelmiş anlamadım arkadaş girebiliyordu o bende kendisinin
dosyalarını gönderdi ve bende silkroad ın içine attım oldu.. şimdi girebiliyorum..
saolun..
O KADAR DA YARDIMCI OLDUM BEN. YAA NEYSEE SİZ SAĞOLUN
saolsın sende _last samurai_ ilgilendin o kadar..
éksik olma
asılnda orda bi yazım yanlışı var ustaa o kadr yardımcı oldummu ben + YAAA şaşırma ekini yazmayı unutmuşum neyse 7/24 her zaman her soruyu her şekilde irtibata geçebilirsiniz
XXdenoXX Ying_Yang
arkadaşlarım okudunuz inşallah yardımcı olabilmişimdir..
bi format ii gider
baba ya bendede bu hata var buna dersiniz????
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme