Şimdi Ara

Şimdilik Yeterlim Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim

Intel P4 2.4
    Biostar VIA p4m800 a.k
    64 mb s3 unichrome o/b e.k.
    256 mb twinmos ddr400 mhz ram
    80 gb 7200rpm+ext. hdd
    bu sistemle nfs most wanted'a kadar sorunsuz oynadım.. ben aslında bir tomb raider fanıyım o yüzden tomb raider 6'ya kadar oynayabildim. FX5200'lü, 512ram'li bir pc'de Legend'ı da oynamıstım... ben şu an anniversary ve önümüzdeki sene çıkacak olan tr8'i de oynamak istiyorum sistemime:

Sparkle Nvidia Geforce fx5500 256mb/128bit e.k.
    ve TwinMOS 512mb ddr400 üzerine ekleme yapsam toplamda 768mb ram'im olacak bu sistem beni bir süre idare eder mi?

• arkadaşım gene iyi idare etmişsin, ama seneye çıkıcak tr8 için bir yorumda bulunamam eğer ki dx10 desteği falan ile gelirse o zaman hiç şansın kalmaz
  • tr gibi grafik ağırlıklı oyunlar birçok sistemi zorluyor evet ama ben full ayar değil de orta ayarlarla oynayabilirim sanıyorum...
  • arkadaşım ne desem yalan, bu son zamanlar da o kadar karıştıki ekran kartı olayları yüzlerce dolarlık kartlar doğru düzgün çalıştırmadı oyunları onun için nolucak bilmiyoruz
  • Tamamen programcılarına bağlı birşey tr8 in hangi sistemlerde çalışacağı bizim tahmin etmemiz mümkün değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: theozy

Tamamen programcılarına bağlı birşey tr8 in hangi sistemlerde çalışacağı bizim tahmin etmemiz mümkün değil

kesinlikle bunu bilmek çok güç
  • bn senın yerınde olsam bu yılıda bıtırdıkten sora alırım pc yı benbıle tereddut ıcındeyım hem pci-e 2.0 vga lar gelıo adamalrın n yapcagı bellı deıl cıkardılar dx10 desteklı kartlar testlerde cok kotu sonuclar werdı bnce beklemekte fayda war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ek takviye ne almalıyım?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.