Intel P4 2.4 Biostar VIA p4m800 a.k 64 mb s3 unichrome o/b e.k. 256 mb twinmos ddr400 mhz ram 80 gb 7200rpm+ext. hdd bu sistemle nfs most wanted'a kadar sorunsuz oynadım.. ben aslında bir tomb raider fanıyım o yüzden tomb raider 6'ya kadar oynayabildim. FX5200'lü, 512ram'li bir pc'de Legend'ı da oynamıstım... ben şu an anniversary ve önümüzdeki sene çıkacak olan tr8'i de oynamak istiyorum sistemime:
Sparkle Nvidia Geforce fx5500 256mb/128bit e.k. ve TwinMOS 512mb ddr400 üzerine ekleme yapsam toplamda 768mb ram'im olacak bu sistem beni bir süre idare eder mi?
arkadaşım gene iyi idare etmişsin, ama seneye çıkıcak tr8 için bir yorumda bulunamam eğer ki dx10 desteği falan ile gelirse o zaman hiç şansın kalmaz
tr gibi grafik ağırlıklı oyunlar birçok sistemi zorluyor evet ama ben full ayar değil de orta ayarlarla oynayabilirim sanıyorum...
arkadaşım ne desem yalan, bu son zamanlar da o kadar karıştıki ekran kartı olayları yüzlerce dolarlık kartlar doğru düzgün çalıştırmadı oyunları onun için nolucak bilmiyoruz
Tamamen programcılarına bağlı birşey tr8 in hangi sistemlerde çalışacağı bizim tahmin etmemiz mümkün değil
quote:
Orjinalden alıntı: theozy
Tamamen programcılarına bağlı birşey tr8 in hangi sistemlerde çalışacağı bizim tahmin etmemiz mümkün değil
kesinlikle bunu bilmek çok güç
bn senın yerınde olsam bu yılıda bıtırdıkten sora alırım pc yı benbıle tereddut ıcındeyım hem pci-e 2.0 vga lar gelıo adamalrın n yapcagı bellı deıl cıkardılar dx10 desteklı kartlar testlerde cok kotu sonuclar werdı bnce beklemekte fayda war