diyekım ki fakeyim..fake nıck alıp mıllete sovmuyorum ya kendı kendıme yorum yapıyorum bunda ne var
-Çok kişiyi ağlattım -Bana değer veren bi çok kişiyi üzdüm -Ailemin burnundan getirdim -Çok kişiye zarar verdim. -Benim yüzüden haksız yere bi kaç kişi okuldan atıldı
pisman mısın?Eda_fb
bu arada cemalkulu,bozma moralini,HA SEN HA BEN,HA HASAN HA KEL HASAN
Pişman değilim.Bu arada bana yapılan en büyük kötülükmüş :D Ben benim yaptıuklarımı saydım.Bana kimse kötülük yapmadı ki !
quote:
Orjinalden alıntı: adikursat
pisman mısın?Eda_fb
bu arada cemalkulu,bozma moralini,HA SEN HA BEN,HA HASAN HA KEL HASAN
kursat hehhehe ha sen ha ben......eda ha sana yapılan ha senın yaptıgın farketmez
eger ogrencıysen ve yasadıgın sehırden farklı bıyerde okuyorsan kotuluk yapılmaya musait durumdasın demektır....
arkadaslarla ev kıralıcaz
__:abi ne kadar bu evın aylık kırası
__:ogrencı mı aile mi?
__:aileyse 250 ogrencıyse 500
gıdıyosun bı magzaya
__:ogrencımısınız arkadaslar
__:evet abi
__:ozaman sıze bı kazık da ben atayım
Şimdiye kadar ki yapılan kötülüklerin en büyükleri hep ailem tarafımdan başıma geldi, hayatta kimseye düşmanlığım yok, kimseyle kavgalı değilim ama newdense bizimklerle hep kavgalıyım
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
Şimdiye kadar ki yapılan kötülüklerin en büyükleri hep ailem tarafımdan başıma geldi, hayatta kimseye düşmanlığım yok, kimseyle kavgalı değilim ama newdense bizimklerle hep kavgalıyım
üzüldüm be kardes aynı seyler bnm basıma da geldi
yapmayın yaaa,aile en fazla ne yapabilirki isteyerek???????????
sana yararlı oldugunu zannedip sürekli sana zarar verebilir
o hep olur ama kasıtlı sanmıyorum??oluyomu yoksa?
ya bencede kasıtlı egıldır,tamam bızım psıkolojmızı dusunmeden hareket edıyolar ama yapma amaclarına bakınca bole bı sorun kalmıyor...cunku sadece bzıım ıcın degıl mı yaptıkları hersey..
Bence o bisikletini de abin satıp parasını yemiştir...
En yakın arkadaşımla tanıştırdığım kız arkadaşımın 1 hafta sonra çıkması.. Kazığı atan kim ?
en acı durumlardan bıtanesıdır..Allah kımseye tatdırmasın..bence erkek arkadasın atmıs sana kazıgı..bi erkek istemıyorsa bısı olmaz ama kız ıstemesede oluyor(malum:tecavuzler)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme