Şimdi Ara

simdiye kadar size yapılan en buyuk kotuluk ne??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaslar bu konuda arkdaslarımız tarafından yapılan sakalar,hıc ummadıgımız kısılerden yedıgımız kazıkları yazalım..

• arkadaslarım tarafından hic kazık yemedim am coook feci kazıklar attım kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: adikursat

arkadaslarım tarafından hic kazık yemedim am coook feci kazıklar attım kardes
    bızde bunları ogrenmek ıcın bole bı konu actık..attıgından kazıklar yedıgın kazıklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemalkulu

bızde bunları ogrenmek ıcın bole bı konu actık..attıgından kazıklar yedıgın kazıklar

Alıntıları Göster
    kazık mı dinlemek istiyosun yani??????
  • kazık yemektense dınlemeyı tercıh ederım
  • quote:

kazık yemektense dınlemeyı tercıh ederım
    ama oncelikle sunu soyleyimki yaptıklarımdan pısmanım.ozellikle lise hayatımı dovus kavga ve fesat icinde gecirdim.tum arkadaslarımdan ozur diliyorum
    bir keresinde yazılıyı gelecek haftaya erteletmek icin sınıf beni hocaya gondermisti,sınıf temsilcisi bendim.bende ertesi gunku sınavı o gune almıstım ve tum sınıf cakmıstı,bende dahil
  • quote:

ama oncelikle sunu soyleyimki yaptıklarımdan pısmanım.ozellikle lise hayatımı dovus kavga ve fesat icinde gecirdim.tum arkadaslarımdan ozur diliyorum
    bir keresinde yazılıyı gelecek haftaya erteletmek icin sınıf beni hocaya gondermisti,sınıf temsilcisi bendim.bende ertesi gunku sınavı o gune almıstım ve tum sınıf cakmıstı,bende dahil

Alıntıları Göster
    adının onunde o sıfatın neden geldıgını tahmın edebılıyorum..allah bılır arkadasların koydu o sıfatı ısmın onune
  • quote:

adının onunde o sıfatın neden geldıgını tahmın edebılıyorum..allah bılır arkadasların koydu o sıfatı ısmın onune

Alıntıları Göster
    aslında lise1 de counter nickim ADIKURSAT dı,ismi manasında yani. ama arkadaslar adi yaotılar ve oyle kaldı
  • quote:

aslında lise1 de counter nickim ADIKURSAT dı,ismi manasında yani. ama arkadaslar adi yaotılar ve oyle kaldı

Alıntıları Göster
    ama anlattıklarına bakılırsa arkadslarının uydurdugu nıck daha bı uyum saglamıs adına hehhhhehhehehehee
  • quote:

Alıntıları Göster
    bir keresinde vileda kovasıyla arkadasımın kafasına pis su dokmustum,cocuk merdivenden asagı kacarken mudur yardımcısına carptı ve tokat yedi,ayrıca ismimi vermedigi icinde ailesi arandı
  • quote:

bir keresinde vileda kovasıyla arkadasımın kafasına pis su dokmustum,cocuk merdivenden asagı kacarken mudur yardımcısına carptı ve tokat yedi,ayrıca ismimi vermedigi icinde ailesi arandı

Alıntıları Göster
    hadi amaaa,itiraf edin,tek benmi varım kotuluk yapan,gecmiste kaldı bunlar
  • quote:

hadi amaaa,itiraf edin,tek benmi varım kotuluk yapan,gecmiste kaldı bunlar

Alıntıları Göster
    kızla aramız büyük ihtimalle düzelmeyecek şekilde açıldı ve okula rezil oldum.

Mustafa Döner şerefsizine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

kızla aramız büyük ihtimalle düzelmeyecek şekilde açıldı ve okula rezil oldum.

Mustafa Döner şerefsizine

Alıntıları Göster
    burger king yerken patateslermden almalari
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

burger king yerken patateslermden almalari

Alıntıları Göster
    sinemada acık sahnelerde yanımda oturan sahsın(genellıkle fılmın o sahnesı ıcın gelmıs,pala bıyıklı,otobus soforlerıne benzeyen adamlar)hayvan gıbı yayılıp seyıyle oynaması ve otobus yada tren yolculugunda yanıımdakı adamın aykkabılarına cıkarırak burunumun uyusmasına nedn olmasıdır
  • quote:

sinemada acık sahnelerde yanımda oturan sahsın(genellıkle fılmın o sahnesı ıcın gelmıs,pala bıyıklı,otobus soforlerıne benzeyen adamlar)hayvan gıbı yayılıp seyıyle oynaması ve otobus yada tren yolculugunda yanıımdakı adamın aykkabılarına cıkarırak burunumun uyusmasına nedn olmasıdır

Alıntıları Göster
    +1 film bitincede cıkarken seni ittirirler o elleriyle. bence pahalı bir sinemaya git))))))))))))

• quote:

+1 film bitincede cıkarken seni ittirirler o elleriyle. bence pahalı bir sinemaya git))))))))))))

Alıntıları Göster
    Adam fake nick almış kendikendine yazmış gibi bir durum var ama hadi bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Adam fake nick almış kendikendine yazmış gibi bir durum var ama hadi bakalım..

Alıntıları Göster
    arkadas olabılecegımız ıhtımalı yoq mu sence..kendı kendı yorum yazıcak kadar sıyırmadım daha

• quote:

arkadas olabılecegımız ıhtımalı yoq mu sence..kendı kendı yorum yazıcak kadar sıyırmadım daha

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cemalkulu

Hade bakalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: cemalkulu

Hade bakalım..

Alıntıları Göster
    Küçükken 3 Tekerlekli Pisikletimi çalmışlardı

Birde Memleketten getirdiğimiz Yavru Kazı abim satmıştı parasını yemişti.

Birde Karakutum vardı Onuda abim satıp parasını yemişti

BUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 27 Ekim 2006; 18:13:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Küçükken 3 Tekerlekli Pisikletimi çalmışlardı

Birde Memleketten getirdiğimiz Yavru Kazı abim satmıştı parasını yemişti.

Birde Karakutum vardı Onuda abim satıp parasını yemişti

BUNLAR

Alıntıları Göster
    isteyen arastırsın arkadaslar,biz cemalkuluyla cok samimi arkadasız,fakat ne yazıkki farklı sehirlerdeyiz,bununda suc oldugunu sanmıyorum,cemalkulu aramıza hosgeldin sefalar getirdin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.