Şimdi Ara

Şimdiye kadarki en iyi Android telefon geliyor: Xiaomi Mi Mix 4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
7.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-380F0DBF5

cahil olduğum için soruyorum. bir telefonda 16 gb ram ile ne yapılır?

ben windows 10 bilgisayarımı 8gb ram ile oyun+program+chrome+müzik beraber çalıştırabiliyorum.

6gb, 8gb, 12gb,16 gb arasında, günlük kullanım için fark oluşur mu?
    Hiçbir şeye yaramayacak.Ne kadar çok olursa o kadar iyi algısına oynuyorlar.Valla uzun süredir telefonlarla ilgilenmiyorum.Özelliklerini bile okumak içimden gelmiyor.Yaptığımız iş belli programlar belli bunca özellik neye yarayacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amiral serisi telefonlar normal bir kişi için gereksiz. zaten çok pahalı, orta seviyeler yeterli.

• 8gb ram ile oyun oynamıyorsun. oyunu ekran kartındaki ram ile oynuyorsun. telefonda 16 ram şimdi gereksiz ama bir telefon alıp 3-4 sene kullanıyorsan düşün şimdi 3 sene önceki 1gb ram li telefonu. 2-3 program aynı anda çalıştırdınmı ateş gibi yanıyor dona dona çalışıyor telefon. seneye bir teknoloji çıkar telefona bir monitör bir klavye fare takarsın olur sana bilgisayar. ah 16 ram alsaydım gittim 8 aldım dersin. ki ram i kapasitesi fazla olsun diye apple gibi ram başına 1000 lira fazladan vermiyorsun. mi mix3 6gb ram 4500tl. bu telefon olsun 6000tl olur en fazla.

• türkçe desteği var mı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

8gb ram ile oyun oynamıyorsun. oyunu ekran kartındaki ram ile oynuyorsun. telefonda 16 ram şimdi gereksiz ama bir telefon alıp 3-4 sene kullanıyorsan düşün şimdi 3 sene önceki 1gb ram li telefonu. 2-3 program aynı anda çalıştırdınmı ateş gibi yanıyor dona dona çalışıyor telefon. seneye bir teknoloji çıkar telefona bir monitör bir klavye fare takarsın olur sana bilgisayar. ah 16 ram alsaydım gittim 8 aldım dersin. ki ram i kapasitesi fazla olsun diye apple gibi ram başına 1000 lira fazladan vermiyorsun. mi mix3 6gb ram 4500tl. bu telefon olsun 6000tl olur en fazla.
    hocam şu an 2gb ram'lı iphone 7 var hiçbir oyunda kasmadı daha. gta V pc versiyonu bile 4 gb ram istemiyor. ama dediğiniz gibi, telefonun içine windows kurup autocad kullanmak isteyenler olursa işe yarayabilir.

bir de mi 9 5 bin liradan girdiyse bu en az 8-9 binden açar piyasayı. 11 - 12 görürsem bile şaşırmam.

• "İlk" lere hep çekimser baktım. Bu hızlı şarj olayı umarım bir hüsran ile sonuçlanmaz. Açıkçası ben cesaret edipte ilk piyasaya sürüldü zamanlarda alamazdım. Ancak telefon gerçekten donanım canavarı..

• Bakalım :)
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Sar değeri nasıl bir pazarlama aracı olarak kullanılıyor?

Ayrıca somut olumsuz etkisi olmadığını belirten araştırmaların linkini atar mısınız?

Kontrol grubu kaç yıl gözlemlenmiş merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 16 Mayıs 2019; 23:28:32 >
  • intel7mix kullanıcısına yanıt
    Normal kullanımda FullHD çözünürlükte çalışır o. Ayarlardan açılarak 2K yapılır, sonra bataryayı emer sömürür. :D

• mi mix3 4500 lira hepsiburada da. mi mix4 ün 10 lira olacağını mümkün değil zannetmem. ha ama yeni vergi ile yeni gelenlerde zamlı fiyat olurda 8-9a çıkar o zaman mi mix3 te 4500 den 6000e fırlar. ama mimix3 4500 civarı iken mümkün değil hocam 6000i geçmez. çünkü note9 8gb ram 512gb hdd 6500tl ye var satan. ben mimix3 alacaktım türkçe değil diye almaktan vazgeçtim gittim 8gb ram note9 aldım 5800tlye. aralıkta. oppo find x ide düşündüm ama toplasan 5-10 yer satıyor garanti servis yok ve mimix3ten pahalıydı ondan eledim. bu mimix4 teki 120hz ekran... inanılmaz. razer phone da 120hz var. ben başkada görmedim. ekranda 6,4inç tam ekran. 120hz de çok güzel filimler maçlar izlenir. telefonun tek eksiği bir kalem. bi kibrit çöpü gibi kalem koysalar bile kabul ederim. ama önce türkçe şart yani 2020 ye giriyoruz. sen tut 50 dil çıkar dünyada 17. sırada olan ülkenin dilini koyma. ben şaşırıyorum açıkçası. hollanda portekiz dilini koyup türkçe koymamalarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: crystal_ship

Alın da çan çin çonlar kahvaltınızda ne yediğinizden saat kaçta tuvalete gittiğinize kadar her şeyinizi öğrensin
    Bir Çin'liler bilmiyordu zaten. Sıra onlarda.
  • -Donanım bu işin kolay kısmı, yazılıma bakmak lazım. Kimse yazılımının reklamını yapmıyor ios dan başka.
  • bizim ülkemize gelirse fiyatı en az 10,000 tl olur.evefone ve devlet sağolsun deriz.

• Bu resmi görünce şaka sanmıştım bugün. 1 tb nedir abi ya
    Efsane olmuş

• Mi mix 3 ' de türkçe dil destekli rom var arkadaşlar hatta çin'e özel çıkan xiaomi'lerde bile türkçe dil paketi olan eu rom yükleyip türkçe yapıyorsun önemli olan bootloader kilitini açmak lütfen bilmediğiniz konular hakkında biliyormuş gibi yorum yapmayın.

• BusteID B kullanıcısına yanıt
    sen sar değeri yüksek diye xiaomi almıyorsun samsung boy boy bizim sar değerimiz düşük gibisinden içerikler hazırlattırıyor teknoloji kanallarına mesela. başarılı olduğunu da en basitinden senin mesajından anlıyoruz.

ayrıca olumsuz etkisi olduğunu belirten araştırmaların linkini atar mısın? ben etkisi yok diyorum olmayan bir şeyi ispatlayamam değil mi? çinden alınan iphone x çakması sar değeri ölçülmemiş telefon olmadığı sürece, yani standart 2.0'ın altında olduğu sürece sar değeri muhabettinin anlamı yok. sar değerinin olumsuz etkisi yok derken mix 4 için konuşuyorum. yani standartlar dahilindeyse.
    ama gene de bi video atayım bakarsın.
    Hardware Plus - HWP
    SAR değeri ve şantaj | Muhabbet - Hardware Plus - HWP
    https://hwp.com.tr/sar-degeri-ve-santaj-muhabbet-99675

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 17 Mayıs 2019; 0:56:16 >

• Entegre kalemlisi de olsaydi belki en iyisi derdim . Lakin degil...
    Bir seyin iyi olmasi icin hizli ve yuksek kapastilerden ibaret algilanmamali donanim olarak ne kadar zengin dolgun ona da bakilir...

Turkiye icin resmi garantili servis kalitesi Evgo vs olan ama vasat olusu ile hizmette te servis ayaginda da vasat olmasi ile olaya bir butun olarak bakinca ne kadar iyi oldugu suphelidir.

Ek olarka ekrani 4K degil :) Sony lerde 4K ekranli telefonlar var ustelik illa OLED istense 4K OLED li ... Ek olarak ekran renklerin tonlamasi vs ile suan en iyi OLED mobil paneli Sony de 8+2 FRC ile 10 bit elde edilen ekran kalitesi detayli incelemeler olmasa da teknik bilgilere gore ustun ilk sirada oldugu asikardir gerci .

Olaya sadece beklentiniz vurgulanan seylerden ibaretse elbette size gore size hitaben en iyisidir denilebilir lakin genel manada en iyisidir kattiyen denilemez :) .

• Ülke krizde olmasa 10 numara telefon her türlü alınırdı.

• 100w heyecanlandirmasin xiaomi de taktiktir bu. Evet tanıtılır. Ama piyasaya Mi Mix 4S ile sürülür. Yani cihazın 2. Sürümünün çıkmasını da bekleyeceksiniz.

• neye göre iyi !?
    kime göre iyi !?

anladık site olarak reklam almışsınız ! :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.