Şimdi Ara

Şimdiye kadarki en iyi Android telefon geliyor: Xiaomi Mi Mix 4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
7.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HayNur

70 lerde de sigara zararlı degildir diye aynı bilim açıklama yapıyordu. Amerikada sar değeri eşiği 1.8 xiaomi telefonunda 1.7 ye kadar geliyor sar değeri herşeyi siz arastirmiyorsunuz bizde araştırıyoruz şuan ki telefonumda xiaomi bu arada
    Her xiaomi cihaz 1.7 gormuyor hatta bir cogu gormuyor. Suan redmi note 7 kullaniyorum bas sar degeri 0.59, vucut sar degeri 1.2 gayet normal degerler. Dengi cihaz olan samsung a50 nin vucut sar degeri redmi note 7 den daha yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crystal_ship

Alın da çan çin çonlar kahvaltınızda ne yediğinizden saat kaçta tuvalete gittiğinize kadar her şeyinizi öğrensin
    Hmm yani Amerika bu konuda masum Apple asla Amerika istihbaratina Bilgi vermiyor diyorsunuz.

• iPhone daki ios çalışma mantığı ile Android in mantığı aynı değil.

Android sanal makina üzerine kurulu ve ram kullanımında hiçte tasarruflu değil.

iOS ise direk sistemi kullanan başka bir aracı ihtiyacı olmayan sistem.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Android konusunda dediğiniz şey 6 veya 7 den sonra değişti.

• 16 gb ram maliyet arttırmaktan başka bir şey değil. 50 tane uygulama açıp farklı bir cihazla kıyas yapılmadığı sürece günlük hayatta farketmek zor. bunu yapacağına kameraya yoğunlaş sese yoğunlaş. hep işin kolayına kaçıyorlar.

• i7 6 serisi işlemci + gtx 1060 + 16gb ram +17.3" ips75 hz fullhd monitör lü laptop kullanıyorum. bu cihaz 100w max tüketim yapıyor
    telefonun özellikleri iyi hoş güzel ama hangi alanda kullanım için uygun. pubg yi mi kasmadan açacak

edit: xiaomi mi 5s kullanıcısıyım. kendi uygulamalarında bu telefonda da kullanıcıya reklam gösterecekse üzücü olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Dilenci -- 17 Mayıs 2019; 11:16:22 >
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Nerde okudun sar değerinin gereksiz olduğunu benim üniversitemde bile tavuk yumurtalarına yönelik deney var ve baya etkiliyor kulaktan dolma konuşmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende mi5 kullanıcısıyım reklamlar bir şekilde kapatılıyor ama xiaominin bunu dayatması bile sinir bozucu. Sırf bu yüzden kimseye Xiaomi önermiyorum.

• İsminden midir nedir ısınamadım, ısınamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Android konusunda dediğiniz şey 6 veya 7 den sonra değişti.
    Artık sanal makina kullanmıyor mu? Hâlâ dalvik cache Yok mu?

Art tam olarak devreye girdi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 17 Mayıs 2019; 12:42:10 >
  • aynen hocam geçen kaynımın 3. gözü çıktı ensesinde.
  • Müthiş özellikler ancak sürekli telefon değiştirmek yerine aldığım telefonu 5 yıl kullanmayı tercih ediyorum. Ömrünü doldurduğuna döneminin fiyat/performans olarak en iyisi hangisiyse ilgimi o cihaz çeker sadece.

• Ois yoksa çöptür

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Hocam terimlere aşina değilim belki kalktı diyerek kesinde konuşmuş olabilirim fakat şunu iyi hatırlıyorum, artık şişen yavaşlayan android olmayacak çünkü android değişti , sanal makine üzerinden çalışmayacak diye haberleri okumuştum. 6 veya 7. versiyon için.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    çeekme yapıyo mu bari
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Bende ufak bir baktım sözde android runtime diye sanal makina alternatifi üzerinde çalışıyormuşlar. 4.4 ten beri varmış.

Farkını kim anladı orası muamma.

• Bu sizintinin fake oldugu ortaya cikti. Wrong alarm...

• marka model önemli değil artık

tek bilmek istediğimiz şey IMEI atılabiliyor mu?
  • Mix 2 kullanıyorum ve selfie kamerasının vasatlığı dışında herşeyden memnunum. Gönül ister 4'e geçelim ama lira pul oldu. En son Gana parasından bile daha değersiz olduk.

• Ram ve 1 TB Hafıza sadece fiyatı şişirecek. Bence 12 hb ram 256 gb bellek yeterliydi. Bunun yerinde 6.000 mah batarya koysa daha çekici olurdu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.