Şimdi Ara

Simeone açık ara en iyi td dir .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksini iddia eden futboldan anlamıyordur .

Bu adamın elindeki kısıtlı bütçeyle alt etmediği büyük takım kaldı mı? Barca,real,bayern,juve vs

Simeone'ye bi bütçe vereceksin,var ya ortalığın bilmem neresine koyar;öyle böyle değil hem de acayip koyar.

• futboldan anlamıyorum

bütçeyi vermeyelim barcanın başına qeçirelim veya real bayern bakalım barınabilecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: l053r

futboldan anlamıyorum

bütçeyi vermeyelim barcanın başına qeçirelim veya real bayern bakalım barınabilecek mi
    Öyle bi barınır ki aklın hayalin durur .

Simeone'ye hücum futbolcu ver ,hücum oynatsın . Adamın elindeki en sağlam koz defansif hat ,tabiki de bunu kullanacak .

Simeone'nin elinde Messi,Dembele,Coutinho olsa böyle bir futbol oynatır mı ?

Valverde denen vasıfsız barcelonaya atleticodan daha korkak futbol oynatıyor .

Cidden futboldan anlamıyorsun hacı .
  • Simeone'nin ilk geldigi zamani hatirliyorum. 2012 baslarinda neredeyse iflas edecek olan atleticoyu saha kaldirdi...

Ozellikle bjk-hannover-bilbao-chelsea maclarinda oynattigi futbol atleticonun bugunlere geleceginin ufak bir kivilcimi idi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksini iddaa ettiğim için futboldan anlamıyormuşum bunca zaman boşuna uğraşmışım futbolla vs teşekkürler yigit1044
  • ne yani atleticonun bütçesi az mı?
  • Simeone'ye bütçe verilse aşağı yukarı yine aynı takımı kurar. Adamın derdi 11 futbolcu değil, sahada 11 tane her dediğini yapacak asker arıyor. Sistemin içinde kim varsa haliyle performans olarak yukarı çıkıyor.

Simeone her takımda aynı etkiyi yapması kolay değil, mesela Real Madrid'e benzer oyunu oynatamaz muhtemelen futbolcular yer, Dortmund gibi atletico gibi baş altı takımlarda kafasındakileri daha rahat uygular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Griezmann, Diego Costa, Morata, Lemar, Gelson Martins ve Correa gibi süper hücum silahlarına sahip olup, tek bildiği vatan millet sakarya savunma futbolu oynatan süper dahi. Bu adam Barça nın başında olsa Messi yi ön libero oynatır. Adamın ligde son sırada ki takımlara bile karşı galibiyeti 1-0 felan oluyor. O da Griezmann topu alacakta, vuracakta vs.

Evet biz futboldan anlamıyoruz, sen ve Simeone dahisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 22 Şubat 2019; 10:17:13 >
  • Guardiola ve Klopp’dan sonra 3. Gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocaman'dan sonra 2.gelir
  • Atletico'nun son 2 yılda transfere harcadığı para 200 milyon euronun üzerinde
  • Pochettino'dan daha iyisi yok şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Pochettino'dan daha iyisi yok şu anda.
  • En iyi diyemem belki ama kendimce kesinlikle ilk 3tedir. atleticoya cag atlattı kimse inkar edemez bunu, worldclass kategorisine soktu resmen. Simeone giderse atletico onun biraktigi seviyede kalamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

En iyi diyemem belki ama kendimce kesinlikle ilk 3tedir. atleticoya cag atlattı kimse inkar edemez bunu, worldclass kategorisine soktu resmen. Simeone giderse atletico onun biraktigi seviyede kalamaz
    malum takimla birlikte basarida hocanin payinin cok buyuk oldugu 2 takimdan birisi. adam resmen ekol yaratti.

Tuchel, Simeone,Pep ve Klopp , bence hocalarda top 4 su anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.

Atletico'nun son 2 yılda transfere harcadığı para 200 milyon euronun üzerinde
    Beyler şaka mı yapıyorsunuz ?

Barca 2 transfere 290-300 verdi+de jong 400 de .

PSG 2 transfere 400 e yakın verdi.

Adamın 2 yılda harcadığı 200 rakamını çok mu görüyorsunuz cidden ?

Atletico fakir demedim zaten ,bütçesi top takımlara göre çok az kalıyor .

Kim diyebilir atletico; psg,barca,real,manu,city vs gibi transfer yapabilir diye ?

Demek istediğimi gayet iyi anladınız ama kelime oyunu yapıyorsunuz . Hangi takımın ne kadar harcadığından haberim var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit1044 -- 24 Şubat 2019; 4:7:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roberto Baggio

Griezmann, Diego Costa, Morata, Lemar, Gelson Martins ve Correa gibi süper hücum silahlarına sahip olup, tek bildiği vatan millet sakarya savunma futbolu oynatan süper dahi. Bu adam Barça nın başında olsa Messi yi ön libero oynatır. Adamın ligde son sırada ki takımlara bile karşı galibiyeti 1-0 felan oluyor. O da Griezmann topu alacakta, vuracakta vs.

Evet biz futboldan anlamıyoruz, sen ve Simeone dahisiniz.
    Griezmandan sonrasını okumadım.
  • adam nasıl Psg öveceğini şaşırdı Tuchel demiş

Simeone en istikrarlı ve en başarılı hoca.Sadece kendi ligindeki rakipleri Real Madrid Barça bile başlı başına dert.Atm başka ligde olsa buna premier lig de dahil her sene şampiyon olurdu.

Atletico Citymiş Liverpoolmuş hepsini ayrı ayrı yenerdi.

Atleticonun oynadığı futbol biraz da motivasyon bu yüzden küçük rakiplere karşı daha çok sorun yaşıyorlar.Atletico şun city ile oynasa yüzde 90 yener derim ama Real Betisle oynasa bu kadar kesin konuşamam.

Çok büyük hayranlığım var Simeoneye benim bir numaralı favori hocam.İki sefer cl finali kaybetti yine de takımı aynı hırsla devam ediyor o da aynı hırsı devam ettiriyor bu çok zor göreceğimiz bir şey.

Atletico önümüzdeki yıllarda 1 cl şampiyonluğu bir iki de lig şampiyonluğu alırsa artık hepten top takımlar sınıfına girer.

Önemli olan bu kültürün sürdürülebilirilğini sağlamak.Bundan 30 yıl sonra Atmyi Simeone çağ atlattı diye anlatırız bugünlere o getirdi deriz.

Barça ve Real ile aynı ortamda olmaları büyük dezavantaj.Çünkü bu iki kulüp biri zaten dünyanını en iyisi öteki de sayılı takımlardan

• En iyilerden biri olduğu aşikar. Bana göre şu anda gözüm kapalı en iyi diyebileceğimiz hoca yok. Hani Alex Ferguson varken bunu rahat söyleyebiliyordum lakin şu anda mümkün değil. Allegri, Simeone, Klopp, Guardiola en iyi olarak siralayabileceğim 4 isim. Bunların da birbirlerine karşı üstünlükleri mevcut, kimisi daha güzel top oynatırken kimisi kupa anlamında başarılı. Yani tamamen olaya ne acıdan baktığınla ilgili. Atıyorum sana göre iyi futbolu, çok büyük olmayan takımlarda oynatıp, o takımda istikrarlı bir yapı oluşturması önemliyse Pochettino en iyisi diyebilirsin veyahut abicim bana ne oynattığı iyi futboldan, ben kupa performansına bakarım diyorsan Simeone, Pep ve Allegri öne çıkar vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

malum takimla birlikte basarida hocanin payinin cok buyuk oldugu 2 takimdan birisi. adam resmen ekol yaratti.

Tuchel, Simeone,Pep ve Klopp , bence hocalarda top 4 su anda.

Alıntıları Göster
    Araya Tuchel’i sıkıştırmasan olmaz. Ne başarısı var Tuchel’in şu isimlerin yanında ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.