Şimdi Ara

Simetri setler,hediyeler,sıfır kitaplar ... Ucuz ve öfkeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Sonunda sınav bitti kitaplarımı çok uygun fiyata satıyorum. Sadece kitap satmıyorum size örneğin ygs matematikle ilgili almanız gereken ne varsa hediye ediyorum. AYRICA ÇOK ÖZEL BONUS HEDİYEMİ ALIŞVERİŞ YAPAN HERKESE VERECEĞİM Neyse anlatmaya başlayayım

YGS SİMETRİ MATEMATİK FULL SET ( SIFIR KAREKÖK YGS MATEMATİK SORUBANKASI , KULLANILMIŞ FEM MAT 1 KONU ÖZETLİ SORU BANKASI , GÜVENDER %100 MATEMATİK SORU BANKASI 2015 sınavda dağıtılan kalem silgi şeker peçete , yaklaşık 40 adet renkli a4 kağıtlar , (1 kalem %4 kullanılmıştır ) HEDİYE )
    (Bonus hediye ( ciddi alıcılar Özel mesaj atın kitaplardan daha pahalı bir hediyem var )

BONUS HEDİYE ÇOK GÜZEL

SİMETRİ 1 TAMAMEN KULLANIŞ SİMETRİ 2 BİR KISMI KULLANILMIŞ SİMETRİ 3 SIFIR GİBİDİR. ANCAK KULLANILMIŞ OLMASI SİZE BİLGİ AKTARMAYACAĞI ANLAMINA GELMEZ

FİYATI = 50TL

********************************************************************************************

LYS MATEMATİK SIFIR GİBİ (SIFIR 3 hamlede lys matematik hediye , )

( 1.kitap çalışıp ikinciye biraz bakıp kalanının kapağını bile açmadığım oldu. belki soruların altı çizilmiştir ufak tefek şeyler)

FİYATI = 40 TL

*******************************************************************************************

YGS LYS SİMETRİ FİZİK ( YGS FİZİK İLK 10 SAYFASI KULLANILDI + KAPAĞI YIRTILDI . LYS FİZİK SIFIR (YENİ MÜFREDATA UYGUN )

FİYATI = 30 TL

YGS LYS KİMYA SİMETRİ ( LYS SIFIR YGS İLK KONU ALTLARI ÇİZİK YERLER VAR) -

FİYATI = 30 TL

**************************************************************************************

ygs lys biyoloji simetri ( Sıfır [ygs ilk 5-10 sayfa altı çizilen yerler var gerisine dokunulmamış)

fiyatı = 30 tl

****************************************************************************************

ygs Tarih ( fotoğraftakiler )

15 tl fiyatı

*****************************************************************************************

ygs lys edebiyat türkçe felsefe

fiyatı = 30 tl

***************************************************************************************

ygs lys geometri ( geometri hiç sevmediğim için sıfır gibiler sıfır da diyebiliriz )

fiyatı 50 tl

***************************************************************************************

ygs lys coğrafya set

fiyatı = 30 tl

Çok yoruldum. Elimde tanıdık tanımadık yığınla hediye edebileceğim kitaplar var fem dergiler fem setler olsun adı bilindik şeyler ama üşeniyorum şuan. SAtın alırken var mı elinde diye sorarsanız hediye ederim :')

alanlara şimdiden başarı getirsin. BÜTÜN ÜRÜNLERDEN DAHA PAHALI OLAN BONUS HEDİYEYİ CİDDİ ALACAKLAR SORABİLİR

Simetri setler,hediyeler,sıfır kitaplar ... Ucuz ve öfkeli Simetri setler,hediyeler,sıfır kitaplar ... Ucuz ve öfkeli Simetri setler,hediyeler,sıfır kitaplar ... Ucuz ve öfkeli Simetri setler,hediyeler,sıfır kitaplar ... Ucuz ve öfkeli Simetri setler,hediyeler,sıfır kitaplar ... Ucuz ve öfkeli Simetri setler,hediyeler,sıfır kitaplar ... Ucuz ve öfkeli Simetri setler,hediyeler,sıfır kitaplar ... Ucuz ve öfkeli Simetri setler,hediyeler,sıfır kitaplar ... Ucuz ve öfkeli Simetri setler,hediyeler,sıfır kitaplar ... Ucuz ve öfkeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanıcı soyadı -- 8 Temmuz 2015; 6:56:33 >

• Forum bitmis ses yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooouu may gadness

• Satilmazsa hepsi poşetleriyle çöpü boylayacak bir kaç güne

• belki ihtiyacı olan birileri vardır diye up
  • çuvalladım yarın çöpe atıyorum alıcılar çıktı ama geri dönüş yapmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcı soyadı

çuvalladım yarın çöpe atıyorum alıcılar çıktı ama geri dönüş yapmadı

Hayrina versene birine belki tıp kazanir ilerde işin duser ona

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık kitaplar ucuz fiyat!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.