Şimdi Ara

Simgelerin önündeki kalkan resmini kaldırma ? (Win7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7'de bazı programları çalıştırmak için "Yönetici olarak çalıştır" ayarını etkin yapmamız gerekiyor. Fakat öyle yapınca aşağıdaki resimdeki gibi simgenin önüne kalkan resmi geliyor;

İşte o kalkan resmini kaldırmak istiyorum. Mesela kısayol olan simgelerin köşelerindeki ok resmini regeditten bir girdiyi silerek kaldırabiliyorum. Bunun da öyle bir çözümünü bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibugra06 -- 1 Temmuz 2011; 0:31:20 >

• Kullanıcı Hesapları'ndan Kullanıcı Hesabı Denetimi'ni iptal etseniz acaba kalkar mı diyorum. Bir deneyin.
  • Teşekkürler denedim ama kalkmadı resim. Başka önerisi olan ?
  • Arkadaşlar hort olacak ama kusura bakmayın tekrardan konu açmak istemedim.Bunu nasıl halledebiliriz ? Bende de Win 8 var.Eski oyunları çalıştırmak için yönetici olarak çalıştırmak zorundayım fakat önlerinde kalkan çıkıyor.Nasıl kaldırabilirim ?
  • Şu konuyu yine hortlatalım :) Bendede aynı sorun var nasıl halledicem bilmiyorum.Heryerde aradım herşeyi denedim yine olmadı nasıl kaldıracam şu kalkan işaretini
  • Milletin derdine bak ya küçücük kalkan ne edecek sende kılıcını kap kılıç kalkan oynayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her iki işl sistemi için registryde
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System"
    EnableLUA 0 yap yeniden başlat not win 8 de daha metro uygulamaları çalışmaz daha
  • Beyler ben sorunu kökten hallettim, hakkeden bir oyun olduğu için zamanında orijinal aldım bir daha görmedim o simgeyi Ama başka uygulamalar için gerekli olabilecek bir konu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.