Şimdi Ara

Photoshop CS6'da Klasör İkonu Yaparken Sağ ve Sol Kenarları Kırpamıyorum..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki resimde sadece mavi ile çizdiğim yerleri kırpamıyorum. Kırpmaya çalıştığımda oyuncuların kafalarını bilerek dışarı çıkarttığım için bu sefer onlarda kırpılıyor. Sadece kenarları nasıl kırpabilirim. Ben photoshoptan pek fazla anlamıyorum bu hazır klasör psd leri kullandım. Resimde sağ tarafta kırmızı ile çizdiğim layer ların altını üstünü getirdim fakat yok yapamadım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

https://store.donanimhaber.com/10/c5/47/10c547ca7857c58d4644aafbf5e60a86.png

• Far2Cry kullanıcısına yanıt
    zor değil, ancak 2 farklı resim kullandığın için 2 defa aynı işlemi yapman gerekecek.
    önce aşağıda gönderdiğim magic wand tool'u seç
    sonra Front layer'ına giderek şeffaf/transparent olan boş alana tıkla ve seçimi sağla.
    sonraki adımda önce erkek fotoğrafının olduğu katmana sağ kısımdan seç ve DEL tuşuna bas.
    aynı işlemi tekrar yapman gerekiyor, önce Front katmanı, sonra seçim, sonra da seçim devam ederken bayan katmanın seç ve DEL'e bas.
    istediğin olacaktır.

• Harris32 kullanıcısına yanıt
    Cevabın çok sağol hocam. Mesajını yeni gördüm şuan işteyim gece eve geçince denicem eğer beceremezsem tekrar yazarım :) tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 18 Temmuz 2016; 0:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harris32 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Dediğinizi harfiyen uyguladım ama en son del tuşuna basınca "akıllı nesne doğrudan düzenlenebilir olmadığı için isteğiniz tamamlanamadı" uyarısı veriyor işlemi gerçekleştirmiyor. Netten çok araştırdım ama bir sonuç bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.