Şimdi Ara

Simgenin üstündeki güvenlik duvarına benzer işaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi belirli simgelerin üstünde güvenlik duvarına benzer işaret var. Bununla daha önce karşılaşmamıştım. Eskiden kullanıcı hesabı denetimlerini değiştirdiğimde onlarda kalkıyordu ama bu sefer kalkmadı. Acaba bu konuda bana yardım edebilecek var mı?

Sistem: Windows 7 Ultimate 64 Bit

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/20/9609.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky87 -- 20 Nisan 2011; 19:05:20 >

• güvenlik duvarını kaldır
  • programlar güvenlik duvarı tarafından engellenmiş arkadaşın dediği gibi güvenlik duvarı ayarlarından izin ver
  • Merhaba

Arkadaşım büyük bir ihtimalle YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR komutu vermişsin benim diğer pc de win7 64 bit kurulu ondada bazı programlarda var, hepsinde yok.Çok önemli olduğunu sanmıyorum bence güvenlik duvarı ile kesinlikle alakası yok,öyle olsaydı ben oyun oynayamazdım.Win7 de oyunla ilgili çok sorun yaşadım (america's army) özellikle punkbuster sorun veriyordu yabancı sitelerden kurulumdan sonra yönetici olarak izin vermemi söylediler bir daha sorun yaşamadım.çok önemli olduğunuda sanmıyorum
  • Bu programları daha önce Yönetici olarak çalıştırmışsınız sanırım.Ayarlar öyle kalmış,sağ tıklayıp özelliklerden 'her zaman yönetici olarak çalıştır diye bir madde olcak yanlış hatırlamıyorsam onun tikini kaldırın ,o simge gitmiş olcaktır muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Bu programları daha önce Yönetici olarak çalıştırmışsınız sanırım.Ayarlar öyle kalmış,sağ tıklayıp özelliklerden 'her zaman yönetici olarak çalıştır diye bir madde olcak yanlış hatırlamıyorsam onun tikini kaldırın ,o simge gitmiş olcaktır muhtemelen.

Sorun hallolmuştur çok teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben win 8 pro kullanıyorum bende de aynı sorun var programı bilgisayar açılınca otomatik açılsın diye ayarlamışım ama simgenin üstünde bu güvenlik işareti olduğundan aotomatik olarak başlamıyor program kontrol ettim yönetici olarak çalıştır bölümü işaretli değil ne yapabilirim acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edebilecek olan var mı arkadaşlar
  • bende de aynı sorun var program otomatik başlamıyor bu yüzden..:((w8pro)
    çözümü bulan yazsın lütfen.. tabiki bende bende yazarım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.