< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 9 Temmuz 2023; 16:27:1 > |
SİMGOT EN700 KULLANICI İNCELEMESİ

-
-
Efenim merhabalar. Daha önce incelemiş olduğunuz bu kulaklıkla ilgili yardıma ihtiyacım var. Eğer yardım ederseniz çok sevinirim. 4 sene önce açmış olduğunuz konuda, ses üzerine bilgili olduğunuzu gördüm ve yazmak istedim.
Simgot EN700 kulak içi kulaklık aldım. Yayın yapacağım. Rode xdm100 jak girişine takınca yüksek bir cızırtı ve dip ses, uğultu artık adına ne derseniz devamlı geliyor. Bilgisayarından direkt arkasından anakarta bağladım yine geliyor. Xtrempro küçük bir ses kartı aldım, yapıyor. Yetmedi bilgisayardaki sesleri alıyor dedim uzatma aldım yine yapıyor. Belki dedim elektrikte sorun vardır laptoba taktım Dell İnsperion10 yine yapıyor. Kardeşimin laptobuna taktım Asus yine yapıyor. Şimdi diceksiniz ki kulaklık bozuk. Levent Zuhal müziğe gittim ses kartına taktım yapmıyor. Hifiliye gittim yine yapıyor. Prrodüktör arkadaşım var mac pc'de denedim mükemmel sorunsuz çalışıyor. Redmi 10 telefonda denedim çalışıyor. Waltmen'de denedim çalışıyor. Kafayı yiyeceğim. Hertz, frekans ve empedans ayarlarının kimyasına kadar girdim fakat tutmuyor. Evde bir manyetik alan yaratmış olma ihtimaline karşı laptobu aldım sokağa çıktım, evdeki bütün bluutothları kapattım yine yapıyor. İnternette olan bütün denemeleri yaptım. Ses kartını silme, vs videolardaki bütün hepsini. En son ihtimal Windows işletim sisteminde yapıyor diyeceğim fakat Andorid telefonların yarısında yapıyor yarısında yapmıyor. Fikri ve ya daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı çözmeiyorum kafayı yiyeceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X