Yeni bir palio aldık arkadaşımıza aracın 11 2011 de tankının değişmesi gerekiyormuş. şu an ustunde simit tank var. Bu işle ilgilenen arkadaşlar simit tankları, Muayene problemleri(Tüv'e sormuştum bizimiçin sızdırmazlık raporu kafi demişlerdi) ve fiyatları(sadece tank şamandıra ve montaj) hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Arkadaşım Ispartada oturmakta. Eğer konu daha önce açıldıysa affola arama yaptım bulamadım.
KAHVECİOĞLU OTOGAZIN ROMANO BAYİSİ KENDİLERİ SİZE GEREKLİ YARDIMDA BULUNACAKLARDIR SAYGILAR...
Simit tanklar eğer havalandırma bacaları düzgün ise,Yalıtım düzgün ve nem tutmayan bir malzeme ile yapılmışssa ve metal-metal teması engellenmişse hiç bir sorun oluşturmaz.
sızdırmazlıktan geçmesi için Tank,tank ayağı(yoksa veya çok kötü ise) , multivalf,komitatör (anahtar) değişimi birlikte yapılması gerekiyor.tank markası lpg sistem markanızın aksam listesinde olan markalardan biri olması gerekiyor aksi halde sızdırmazlıktan geçemezsiniz.ayrıca tankı değiştirirken aracınıza yeni takılan tankın üretim tarihine dikkat edin (10 yıllık süre 2011 de doluyorsa yeni takılacak tankın imal tarihi 2010 dan aşağı olmasın tankın üzerinden kontrol edin )tank tadilatı için (parçaların değişimi ve işçilik) ortalama 300 tl civarı tutar.25 tl sızdırmazlık bürosuna ödersiniz.
Bu işle ilgilenen arkadaşlar simit tankları, Muayene problemleri(Tüv'e sormuştum bizimiçin sızdırmazlık raporu kafi demişlerdi)cheap tiffany jewelry ve fiyatları(sadece tank şamandıra ve montaj) hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Arkadaşım Ispartada oturmakta. Eğer konu daha önce açıldıysa affola arama cheap ugg bootsyaptım bulamadım.
yukarıda verdiğim fiyat atiker silindirik tank içindir.simit tank ve lpg kiti ve tank markalarına göre ve fiyatlar değişiklik gösterebilir.