Şimdi Ara

SİMON KJAER => GALATASARAY ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kjaerin eşi bir post attı daha sonra atılan post

https://prnt.sc/kl989o

https://prnt.sc/kl98hi

• Başakşehir anlaşmış diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can`

Başakşehir anlaşmış diyorlar
    Valla Türkiyeye dönme gibi bir durumu varsa bize gelmesinden yanayım
  • Haha Galatasaray ne alaka anlamadım Snapi atan kadın kjaer’in eşinin arkadaşı ve tatil için Türkiye’ye gelmiş. Burada Galatasaray bayrağını görünce resmini çekmiş, kjaerin eşini etiketleyip snap atmış ve “bunun için bana kızma” yazmış şaka maksatlı. Yani bundan ne çıkardınız anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calientee

Haha Galatasaray ne alaka anlamadım Snapi atan kadın kjaer’in eşinin arkadaşı ve tatil için Türkiye’ye gelmiş. Burada Galatasaray bayrağını görünce resmini çekmiş, kjaerin eşini etiketleyip snap atmış ve “bunun için bana kızma” yazmış şaka maksatlı. Yani bundan ne çıkardınız anlamadım
    http://prntscr.com/kl9pay

• quote:

Orijinalden alıntı: Roy Makaay

http://prntscr.com/kl9pay

Alıntıları Göster
    Sadece İstanbul’a geliyoruz demiş bundan nasıl bir anlam çıkardın 😀 belki tatile geldiler 😀😀 ayrıca bu snapten nasıl Galatasaraya transfer olacağım şeklinde bir mesaj çıkardın 😀😀😀 çünkü hiç Galatasaray yazmamış 😀😀

• Simon Kjaer’in eşi Elina’nın instagram paylaşımına Tolgay Arslan’ın eşi Jana ise Galatasaray bayrağını paylaşıp Elina’yı etiketledi.

Yazmislar haberde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    gomis > drogba
    7 yıl önce açıldı
    Henri Bienvenu Fenerbahçe´de
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: calientee

Sadece İstanbul’a geliyoruz demiş bundan nasıl bir anlam çıkardın 😀 belki tatile geldiler 😀😀 ayrıca bu snapten nasıl Galatasaraya transfer olacağım şeklinde bir mesaj çıkardın 😀😀😀 çünkü hiç Galatasaray yazmamış 😀😀

Alıntıları Göster
    Mağara soğuk mu haber filan da mı okumuyorsun git spor haberlerine göz at dostum
  • Roy Makaay kullanıcısına yanıt
    Bilader cevap ver hakaret edip işin içinden kurtulmaya çalışma. Galatasaraya kırmızı kart verilmedi diyoruz, ağlayın yazıyorsunuz. Bu haberin doğruluğu ne diyoruz, mağarada mı yaşıyorsun diyorsun.

Messinin son hikayesine bak sarı kırmızı kramponlarını paylaşmış alttan subliminal mesaj veriyor Galatasaraya geleceğim diyor

• Hocamı az çok futbol stilini biliyorsam kjaer gibi ayağı çok kötü olan yavaş stoper istemez.

Maicon satılırsa ve kimseyi alamıyorsak kjaeri isteyebilir. O da çok zor bir ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce Fenerbahçe'de en sevdiğim oyuncuydu.
    Ligdeki en iyi ilk 3 defans oyuncusundan birisiydi.
    Gelirse Serdar,Maicon ve Kjaer iyi bir rekabete girerler. Kalede Muslera ve önünde Kjaer ve onun da önünde Fernando olması demek Galatasaray'ın omurgası ŞL standartlarına geldi demek olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tr'nin en abartılmıs topcusu yakışıklılığı sayesinde abdoulaye ba'dan farksız topçuluğunu örtüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

tr'nin en abartılmıs topcusu yakışıklılığı sayesinde abdoulaye ba'dan farksız topçuluğunu örtüyor
    serdar aziz nasıl? avrupa çapında stoper dmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: coobain

serdar aziz nasıl? avrupa çapında stoper dmi

Alıntıları Göster
    kjaer balonunndan ıyı stoper. serdar azız abım transferını elestıren herkese tek tek cevabını verdı saha da. avrupa çapında stoper zaten aksını ıdda eden futboldan anlamıyordur. inter'den teklif aldı pl'den teklif aldı 5 buyuk lıgde rahat oynar. milli takımın euro 2016'ya gıtmesınde arda ile beraber en cok katkısı bulunan 2 oyuncudan bırıydı. o düzenli 11 oynadıktan sonra yenilmedik hicbir macta tas gibi top oynamıstı. ılk geldıgı gunden berı savunuyoruz herkes transferını elestırıyordu o zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 22 Ağustos 2018; 20:32:3 >

• ağlama
  • 🎈

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.