Şimdi Ara

SIMPlus 64 ve Brando iPhone Unlocker

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar brando iphone unlocker (aslinda hepsi birbirine benziyor, resimdeki karttan bahsediyorum) ile daha iki gun once eskisini yenileyip aldigim turkcell 64 bitlik simkart birbirine uymuyor, 2001 ve 2002 yillarindan kalma diger iki sim kartimla uymasina ragmen. boyle bir sey olabilir mi? ayni problemle karsilasan baska kimse var mi? normalde eski kartlarin calismamasi gerekmez mi?

SIMPlus 64 ve Brando iPhone Unlocker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolamanli -- 6 Şubat 2008; 14:19:33 >

• eski derken 8 yaşındaki sim kartlar ...
  • benim de 8 yaşında sim kartım vardı ve çalışmadı bununla.
    yeniledim ve hemen çalıştı hiç sorunsuz.

başka bi yeni sim kadrt ile dene.olmazdı senin "brando iphone unlocker" sorunlu olabilir.
  • eskiden kastim 32kb'lik kartlar. acaba su anda elimde bulunan 64kb'lik karti 32kb'liga geri donduremez miyim? turkcell boyle bir sey yapmaz herhalde. sim klonlama yontemiyle yapilabilir mi?
  • brando sim'in avea'nin 64 kb'lik kartini da calistirdigini gordukten sonra soyle ilginc bir cozum buldum,

avea sim kart'in uzerinde simkart temas yerlerinin oldugu kisimlar bayagi asinmisti. ben de yeni sim kartimin bu bolgelerini ignenin ucuyla asindirdim ve kart calismaya basladi. apple muhendislerini bizleri bu tarz yontemler bulmaya sevk ettikleri icin sevgiyle kucakliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolamanli -- 6 Şubat 2008; 17:51:12 >
  • apple'in sucu ne anlamadim

kullanim kilavuzunda: "ne idugu belli olamayan kartlarla kirarken, lutfen 32K SIM kart kullanin" mi yazmamislar

cK

quote:

Orjinalden alıntı: bolamanli

brando sim'in avea'nin 64 kb'lik kartini da calistirdigini gordukten sonra soyle ilginc bir cozum buldum,

avea sim kart'in uzerinde simkart temas yerlerinin oldugu kisimlar bayagi asinmisti. ben de yeni sim kartimin bu bolgelerini ignenin ucuyla asindirdim ve kart calismaya basladi. apple muhendislerini bizleri bu tarz yontemler bulmaya sevk ettikleri icin sevgiyle kucakliyorum.

• @cK2oo7, ister 3 dolarlik olsun ister 300 dolarlik, cihazi bu parayi vererek aldigimiz aparatla kirarak, yani yasal olmayan bir bicimde kullaniyoruz. en basta bunun boyle olmamasi gerekir bence. ama satilan iphone'larin cogu bu sekilde kullaniliyordur, bu apple'in bir stratejisidir o ayri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bolamanli

brando sim'in avea'nin 64 kb'lik kartini da calistirdigini gordukten sonra soyle ilginc bir cozum buldum,

arkadaslar cozum bununla alakali degilmis, yani benim turkcell sim karti hafifce kazimamin hic bir faydasi olmamis. avea 64kb'lik karti telefona takip cikartiyorum (telefon avea sim karti goruyor, burada bir problem yok) ardindan turkcell 64kb sim kartimi takiyorum, sorunsuzca calisiyor. fakat telefonu kapatip yeniden actigimda turkcell kartimi gormuyor (yine avea'yi takip cikarmak zorunda kaliyorum) bununla ilgili bir fikri / onerisi olan var mi? her pil bittiginde ayni islemi yapmak istemiyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolamanli -- 6 Şubat 2008; 20:24:56 >

• EVET ÇALIŞMIYOR TURKCELL SİMPLUS 64 BİT KARTLARDA SORUN YARATIYOR AYNI SORUNLA BENDE KARŞILAŞTIM ŞUANDA 2000 YILINDA ALDIGIM KARTLA KULLANIYORUM İPHONE Yİ
  • anlasilan 64kb'lik sim karti sorunsuz bir bicimde kullanmak pek mumkun degil. bir de turkcell'in 128kb'lik kartlari var. bunlardan birisini bulup deneyecegim
  • walla benim kartımda yeni 2haftalık 64 kb problemsiz çalıştı
  • evet arkadaslar software unlock isleminden sonra 64kb'lik turkcell sim kartimi problemsiz bir sekilde kullanabiliyorum.
    (keske 1 hafta daha sabretseymisim 40 milyon vermeden once brando sim'e ama napalim saglik olsun)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.