Şimdi Ara

Sims 3 Evlenmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
125.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sims 3'ü internetten indirdim. bayağıdır oynuyorum ancak,sunset valley den çok sıkıldım başka daha büyük bir şehre oyunun içinden geçmem mümkün mü ? mümkün değilse şehir değiştirmek için ne yapmam gerekiyor ?
  • Benim sim evlenene kadar , ben evlenirim heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizophrenia -- 29 Ekim 2010; 13:55:44 >
  • Sims3 Versiyon Yükseltme için yardim lütfen

Arkadaslar Herkese Merhaballar Sims3 Versiyon Yükseltme Sorunu yasiyorum launcher aciyorum game updateden güncelemeye calisiyorum. yüklemeye basliyor günceleme %100 olunca hata veriyor hatayi Resim Olarak Alta Belirtim Yardim Edermisiniz.Güncelme Olmayinca ne yamalari nede pachleri yükeleye biliyorum acil yardimm

http://img822.imageshack.us/img822/3972/sims33333.jpg
  • evlilik dışı çocuğum oldu.çocuğun adını kadın kendi koydu.baya sonra evlendim bende yabancı ismi protesto ettim.ne kadar anladıysa artık
  • ben de special-family oriented'dan çıktı
  • evlenmeyi boşverin yapın çocukları bırakın annesine
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

evlilik dışı çocuğum oldu.çocuğun adını kadın kendi koydu.baya sonra evlendim bende yabancı ismi protesto ettim.ne kadar anladıysa artık

Benimde vardı öyle çocuğum..

Hatta annesinin evine ziyarete gidiyordum sonra o evde baldızı tavladım

• quote:

Orijinalden alıntı: terabyte_

Arkadaşlar ben sims 3'ü internetten indirdim. bayağıdır oynuyorum ancak,sunset valley den çok sıkıldım başka daha büyük bir şehre oyunun içinden geçmem mümkün mü ? mümkün değilse şehir değiştirmek için ne yapmam gerekiyor ?

Ya abi lütfen hangi siteden indirdiğini yazar mısın bende bir sürü site denedim ama genede indiremedim!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner..

quote:

evlilik dışı çocuğum oldu.çocuğun adını kadın kendi koydu.baya sonra evlendim bende yabancı ismi protesto ettim.ne kadar anladıysa artık

siz olayı aşmışsınız ne diyem ki

• quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

quote:

quote:

• Sims 3 ün sistem gereksinimlerini öğrenebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

quote:

quote:

ben çocuğumun evli olmadığım annesinin kız kardeşini hamile bıraktım

• ya benim 2 tane sim var birisi yound adult diğeri adult.ikisininde kız arkadaşı var.adult olan kızı öpüyor falan ama ilerisi yok :D evlenmek istiyor ama teklif etmiyor:S diğeride sadece flört ediyo başka bişey çıkmıyo delircem :s dede ve nine öldü , şimdi bunların anne babasıda yaşlı. e soyun devamı için bunların evlenmesi lazım :D nasıl yapıcam yaa? yardım lütfen :S
  • evlilik dışı çocukları evlenmeden sahiplenemiyor muyuz?
  • quote:

....hahaha olım ısınız gucunuz yokmu yaaa sıms oynuyorsunuz ...alemsınız hee

• quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

....hahaha olım ısınız gucunuz yokmu yaaa sıms oynuyorsunuz ...alemsınız hee

littlebig planet ten iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

3 kadından 4 çocuğum var mahalle benim veletlerle dolacak şimdi biriyle işi ilerletiyorum

• arkaşım çok üzgünüm bu oyunu CD le almalısın çünkü internette lasttorrentten falan indirmek lasım oda paralı ve uzun sürer şimdiden hayırlı olsunn ..
  • simler tanıştıktan sonra dostla yarıya kadar getirin sol üstteki bar'ı sonra flört bölümünden sevgili yapın 5-6 kere sonra bar %70 olunca (siz anlamalısınız yazmıyor)
    ilk öpüzük yapın yoksa özelde büyük öpücük varsa tıklayın orada ilk öpücük çıkar ve tıklayın ilk kız utanır bir müzik çıkar ve erkek öper sonra barın altında romantic bilmemne falan çıkar sonra yatağa gidip woohoo yapın porpose falan çıkacak kabul etmesi için size deligibi aşık olması gerekiyor kadın zıplarsa kabul etti demek
    sonra 2 gün geçsin ama sakın 'try for baby' yapmayın 2. günün sabahı telefona gidin tavsiyen throw party sdce throv weeding partiye arkadaş davet edin saat ayarlayın önerim 5 sonra evi donatın misc.>party fl koyun malzemeyi sonra geldiklerinde akşam olacak misafirlerin karşısında evlenme teklifi yapın öpüştürün falan dans ettirin ve sonra beklenen gece try for baby yapın 0.5 günsonra hamile kalır %90 tek doğacak ikiz doğarsa bir daha try for baby yapmayın tavsiyem max. 2 çocuk iyidir sonra baba işe gitsin anne baksı falan filan bir bakmışın elder olmuşlar çocuklara aynı uygulama fln filan hayat gidiyorrrrrr şimdiden tşkkrlr

• Evlenmeden 5 çocuk yaptım. 1 tanesi asosyal oldu evden kaçtı. Erkek çocuklarda kız kardeşlerinden çocuk yapıyo ne biçim işti yaa xD
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.