Şimdi Ara

Sims 3 Evlenmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
125.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim bi sorum var the sims 3 eklenti paketi olmadan sade the sims 3 olanda yine parti evlenme filan var dimi :D bide havuz varmı the sims 3 de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZMAN24

benim bi sorum var the sims 3 eklenti paketi olmadan sade the sims 3 olanda yine parti evlenme filan var dimi :D bide havuz varmı the sims 3 de

hepsi var
  • zzman sen naptın cinayet sebebi çııknış

• oyuna baslarken direk bir cift olarak baslanmiyor degil mi? bilgisi olan var mi bu konuda ;)
  • Yav ben bir türlü evlenemedim gitti

arkadaşlık barı full flirty fln yazıo kızın adı Tamara Donner (ilk tanıştığım kız bu :D)

onunla bi romantik konuşmay aptım sonra try for baby ye tıkladım hamile oldu daha evlenmeden ama bir türlü evlilik teklifi edemiom öleee boş boş romantic diom duruom nolur yardım edın bide şu ömür boyu mutluluk hileleri varsa yazın nolur şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami6734

Yav ben bir türlü evlenemedim gitti

arkadaşlık barı full flirty fln yazıo kızın adı Tamara Donner (ilk tanıştığım kız bu :D)

onunla bi romantik konuşmay aptım sonra try for baby ye tıkladım hamile oldu daha evlenmeden ama bir türlü evlilik teklifi edemiom öleee boş boş romantic diom duruom nolur yardım edın bide şu ömür boyu mutluluk hileleri varsa yazın nolur şimdiden teşekkürler...

hehe usdat ısın mı yok cocugu da koymususn daha ne evlenıyon madem ıstemıyo ısrar etme .. ..

• :D kardeş istemio die bişi yoq

orda evlenme teklifi yokki bacım nasıl yapcam bi yardım etsen ha bu arada şu orjinalden alıntıları nasıl yapıonuz ben basıom hiç bişi olmuo şimdiden teşk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner..

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

evlilik dışı çocuğum oldu.çocuğun adını kadın kendi koydu.baya sonra evlendim bende yabancı ismi protesto ettim.ne kadar anladıysa artık

Benimde vardı öyle çocuğum..

Hatta annesinin evine ziyarete gidiyordum sonra o evde baldızı tavladım

yok artık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.