< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimşek Otogaz Destek -(Ankara) Sorun Cevaplıyoruz ... (11. sayfa)
-
-
Ford Fiesta 2012 otomatik vites aracım var. Kit mtm takılı. ECU'da sıkıntı vardı. Tamir gördü. Lpg anahtarının sıfırını da taksam anahtar doğru göstermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 8 Ağustos 2022; 14:59:25 > -
EVO modeller yetlkili servislere özel şifreli malesef
-
sayın @szymek61 @szymek61 şayet gaza geçince silkeleme 10 km gidince halen devam eden ise ateşleme zira gaza geçince başlayan silkeme belli km sonra geçiyorsa gaza erken geçmeden mütevellit.böylesi durumda gerek sıcak iken gaza geçme değerini artırmalı gerekde süreyi artırmalı ve devir şartı vermeli .saygılar
-
sayın @sorcery level sensör kaynaklı olailir
-
Brc 42 lt simit lpg tankım var. Yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. İşcilik vs toplamda ortalama nekadar fiyat çıkar tahminen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50 olmalı. aşağısını yapmayın.
-
Lancer 1.8 cvt, 2009 model, 156bg, 188 tork araca sahibim.
Prins Silverline LPG ve prins 63cc enj. mevcut. 74 cc enjektör ihtiyacı var mı sizce, internette bir tablo gördüm; silindir gücü (bg) karşılığı olarak kaç cc enjektör gereksinimi doğduğu ile ilgiliydi, o tabloya göre 74 cc görünüyor.
şu an 42 lt simit tank 1850₺
-
63 cc uygun olanı efendim
-
teşekkür ederim.
prins kefico eculu yeni model 4 silindirli 8 enjektörler için yeni kiti çıkmıştır bilginize
-
Atiker Dual kit 4 silindirli 8 enjektörler için yeni kiti çıkmıştır bilginize
-
Merhaba. Ford Fiesta 2012 1.4 96hp aracım var. Hangi LPG sistemini önerirsiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler bir de technomax fiyatı alabilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 9 Eylül 2022; 12:27:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pRİNS TECHNOMAX 8900 AFR DAHİL
-
Merhaba ustam. Aracımın lpg tankının üretim tarihi eylül 2012. Bu ay içinde tankı yeniletmeyi düşünüyorum 10 yıl dolduğu için. Tankı yeniledikten sonra aracı muayeneye sokmak zorunlu mu? Aracımın muayenesi 2024 Şubata kadar. Daha 1,5 sene var. Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın @nedenhagi tankınız süresi değişmeli ve normal muayene zamanına kadar bekleyip aldığınız proje ile gidebilirsiniz .tadilat projenin geçerli süresi yok.
-
Teşekkürler ustam cevabınız için. Aracımda 35 litrelik tank var. 40 litrelik tank takılabilir mi ve tank fiyatlarını öğrenebilir miyim size zahmet?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X