Sayın @simsekotogazankara , alfa 156 zavoli lpgli aracım var. Benzinden Lpg'ye geçiş çok uzun sürüyor. Motor ısınmasına rağmen geçmiyor çoğu zaman. (geçiş sıcaklığı 60 , 90'da bile geçmiyor) Ancak lpg'ye geçtikten sonrada hiçbir problem yok. Rölanti düzensizliği veya çekiş düşüklüğü gibi sorunlarda yok. Sebebi ne olabilir sizce? |
Şimşek Otogaz Destek -(Ankara) Sorun Cevaplıyoruz ... (13. sayfa)
-
-
GAZA GEÇME DERECESİNİ DÜŞÜRÜN DÜZELİR
-
Merhaba @simsekotogazankara ,
Enjeksiyonlu 99 model bir europa araç var. Araçta normal sistem tüp takılı. Bu normal sistem tüpü sıralı sistem tüpe çevirmek için;
- Hangi parçaları satın almam gerekiyor?
- Ortalama maaliyeti ne olur?
- Parçaları 2 el satın almak çok mu riskli olur?
Teşekkür ederim.
-
sayın @kksal55
1 - sıralı regülatör ,enjektör ,ecu set almanız yeter li yani ön kit
2- maliyet yerli için ortalama 3000 tl civarı
3-ikinci el takılıp arızalı çıkma durumu çok oluyor tavsiye etmem
-
42 litre simit tank degiaim fiyatlari ne kadar ben istanbukdayim 2100 ile 2500 arasi fiyat lar veriyorlar yuksek geldi bana ortalama fiyatlar nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski tankı almak kaydıyla 47 lt Step marka simit tankı 2000 TL ye değiştirdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski tanki siz kendinize mi aldiniz isletmeye mi verdiniz hangi sehir acaba
Cümlem düşük olmuş. Eski tankı ben almadım.
Başımdan geçen olayı da anlatayım bu arada.
LPG sistemim Kit MTM idi. LPG tankının süresi de dolmuştu. Benzine de geçmiyordu. Vizeden geçemeyeceğimi düşündüğüm için komple sistemi değiştireyim dedim. Sonra sadece düğmeyle hallolur diye söylediler. Ben de tankı değiştirdim 2000 TL ye.
Düğmeyle çözülmeyince ECU da arızalıyı zaten. Ön tarafı da değiştirdik. 8000 TL de ona verdim.
Yani Prins Technomax 10.000 TL.
Şimdi sorun şu başta hiç sistem olmasa bende zaten 10k idi. Tankı, şamandırası dahil.
Adam hem benim eski tankı aldı, hem benim şamandırayı kullandı.
Ankara’ya gelemedim başımıza gelen bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 27 Ekim 2022; 20:8:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesekkurler sagolun
Ustam merhaba atiker fast takılı bnm araçta, lpg tesisat bağlantısı yapılınca araçta aşırı benzin kokusu ve duman atma oluyo. Pc bağlantısında herhangi bir arıza yok fakat benzin değerleri 3 kat yüksek çıkıyo. Ecu simulasyonuna bağlattım Bi yerde ecu arızalı dediler. Tesisat bağlantısı yapan atiker bayisi de ecudan değil lpg sisteminde sorun yok dedi. Hangisine inanmalıyım sence?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LPG elektriğin alındığı yer yüzünden bobin yakar mi ? Arac opel astra h kasa 2008 model. 10 bin km oldu değiştirdiğim aynı arıza ile tekrar karşılaştım. Böyle bir söylem duydum . Nasil bir yol izlemeliyim ?
ankara da 1700 tl :) yapıyoruz
-
benzin ms (milisaniye)değeriniz kaç
-
Tamam hocam tesekkurler iyi bi pazarlik edicez o zaman
bobin den alınan rpm bilgisi (-) negatif tetikleyici sinyaldir bu bağlamda bozmaz .zira bu işlen sırasında kısa devre oluşturulmadıkça
-
Hocam muayeneden geçmesi için tank ömrü 10 yılmı 15 yılmıydi
0.9 Dacia sandero turbo var usta bende. Atiker gold öneriyor ustalar. Lovato ego takalım diyen de oldu. Bu motor için sen ne önerirsin. Bu ay içinde takacağım haftaya da Ankara da olacağım.
Sayın @HmB_SaL
Bu araca Prins Ecomax tavsiye ederiz şu an ki fiyatı 7900 tl peşin fiyatına 12 taksit
-
10 yıl
-
2004 model fabia 1.4 bbz motor, sürekli motor arıza ışığı yanıyor. Hangi ustaya gitsem lpg de normal diyorlar ama yanmayan arabalarda nasil yapıyorlar. Egr ve ön oksijen sensörü değiştirsem motorcuya ve size gelsem ilerde yanmaması için nasıl bir değişiklik yapabilirsiniz? Lpg sistemi atiker.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X