sayın dexterfringe öncelikle hayırlıolsun tavsiyemiz prins technomax *fiyatı 22000 tl *garanti 2 yıl yahut 100 bin km *bakım aralığı yılda bir yahut 20 bin km de bir *%45 net tasarruf imkanı *400 tl gaz hediyeli *obd II özellikli arıza lambası yakmayan kitdir |
Şimşek Otogaz Destek -(Ankara) Sorun Cevaplıyoruz ... (29. sayfa)
-
-
Merhabalar mg hs aracım için lpg montajı düşünüyorum aracım 23 model 13000kmde daha önce yaptığınız montaj varmı bu araca lpg uyumu durumu nedir bilgi verirseniz sevinirim,iyi çalışmalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu araç ruhsatını 05539392215 nolu telefondan paylaşabilirmisiniz.
-
merhaba hocam
aracım 1994 model saab 900 2.0 turbo 185 hp 4 silindir bir araç.
atiker grand enjektörlerle atikfast beyin sistem takıldı. lpgde viteste gazı bırakınca ileri geri silkeleme vardı. usb ile atikfast injection system programı ile otomatik kalibrasyon ayarı yaptım, basıncı 1.15 yaptım bu silkeleme düzeldi. (basınç yüksekmiş)
şimdi lpgde araç dururken rolanti iyi fakat yürür halde boşa atınca rölanti 1500-2000 arası geziyor. üzerinde 2.2 mm nozul var okuduğuma göre 2.8 önermişler 140kw araçta.
ayar resimlerini ekliyorum. bir bakabilir misiniz nasıl?
teşekkürler
nozzle büyütmem gerekir mi?
-
Sayın 20playback
böylesi bir araç için tek bir resim üzer,nden yorum yapmak oldukça zor benzindeki ms değerlerini de gözlemlelmek lazım tabiki.s,ze tatbik edebileceğiniz örnek bir skala vermek gerekirse araç için
benzin enj nabzı 3,2 ms
gaz enjeksiyon nabzı 3,4 ms
basınç:1,25 bar
nozzzel :2,4 mm
haritanın üst kısımlarını fakirleştirin geri, rolantiye dönüşler normalize olsun
-
LPG yakıtının yaz aylarında yüzde 70 bütan, yüzde 30 propan gazlarından oluşur “Kış aylarında daha kolay buharlaşan ve yüksek buhar basıncına sahip LPG’ye ihtiyaç duyulduğundan; yüzde 50 bütan, yüzde 50 propan karışımı kullanılmaktadır. Kış aylarında tüketiciler, LPG’nin kış şartlarında bir miktar yakıt artması nedenlerinden biri de budur ç
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X