Şimdi Ara

Şimşek Otogaz Destek -(Ankara) Sorun Cevaplıyoruz ... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
11
Favori
23.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş

sayın dexterfringe

öncelikle hayırlıolsun tavsiyemiz prins technomax

*fiyatı 22000 tl

*garanti 2 yıl yahut 100 bin km

*bakım aralığı yılda bir yahut 20 bin km de bir

*%45 net tasarruf imkanı

*400 tl gaz hediyeli

*obd II özellikli arıza lambası yakmayan kitdir

• Merhabalar mg hs aracım için lpg montajı düşünüyorum aracım 23 model 13000kmde daha önce yaptığınız montaj varmı bu araca lpg uyumu durumu nedir bilgi verirseniz sevinirim,iyi çalışmalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dayıcım D kullanıcısına yanıt

bu araç ruhsatını 05539392215 nolu telefondan paylaşabilirmisiniz.

• merhaba hocam

aracım 1994 model saab 900 2.0 turbo 185 hp 4 silindir bir araç.

atiker grand enjektörlerle atikfast beyin sistem takıldı. lpgde viteste gazı bırakınca ileri geri silkeleme vardı. usb ile atikfast injection system programı ile otomatik kalibrasyon ayarı yaptım, basıncı 1.15 yaptım bu silkeleme düzeldi. (basınç yüksekmiş)

şimdi lpgde araç dururken rolanti iyi fakat yürür halde boşa atınca rölanti 1500-2000 arası geziyor. üzerinde 2.2 mm nozul var okuduğuma göre 2.8 önermişler 140kw araçta.

ayar resimlerini ekliyorum. bir bakabilir misiniz nasıl?

teşekkürler

Şimşek Otogaz Destek -(Ankara) Sorun Cevaplıyoruz ...

nozzle büyütmem gerekir mi?

• 20playback kullanıcısına yanıt

Sayın 20playback

böylesi bir araç için tek bir resim üzer,nden yorum yapmak oldukça zor benzindeki ms değerlerini de gözlemlelmek lazım tabiki.s,ze tatbik edebileceğiniz örnek bir skala vermek gerekirse araç için

benzin enj nabzı 3,2 ms

gaz enjeksiyon nabzı 3,4 ms

basınç:1,25 bar

nozzzel :2,4 mm

haritanın üst kısımlarını fakirleştirin geri, rolantiye dönüşler normalize olsun

• LPG yakıtının yaz aylarında yüzde 70 bütan, yüzde 30 propan gazlarından oluşur “Kış aylarında daha kolay buharlaşan ve yüksek buhar basıncına sahip LPG’ye ihtiyaç duyulduğundan; yüzde 50 bütan, yüzde 50 propan karışımı kullanılmaktadır. Kış aylarında tüketiciler, LPG’nin kış şartlarında bir miktar yakıt artması nedenlerinden biri de budur ç

• Aracı yeni aldım LPG'ye çok geç geçiyor. Sabah ilk çalıştırmada denedim 8 dk bekleyince ancak gaza geçiyor. Hareket halindeyken de kendiliğinden LPG'ye geçmiyor. Geçme sıcaklığını 30a düşürdük, LPG ısı müşirini değiştirdik durum yine aynı. Hareket halinde araç kendiliğinden gaza geçmiyor kenara çekip 2 dk duracaksın, ancak öyle geçiyor. Bu problem neyden kaynaklanıyor olabilir? Araç 2011 Fabia 1.4. LPG'ye geçtikten sonra sıkıntı yok ama geçene kadar problem. 5 dk arabayı kapat markete git gel. Çalışır çalışmaz 5 saniyede geçiyor LPG'ye ben anlayamadım vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemmik03 K kullanıcısına yanıt

Sayın @kemmik03

Muhtemelen aracınızın sıcak su döngüsünde sıkıntı var devridaimi gösterin

• @simsekotogazankara

Aracım 2012 Fabia Scout 1.4. Prins marka tüp takılı. 2024 yaz sezonu filtre değişimi oldu. Ancak filtre değişiminden sonra depo daha az gaz almaya başladı. Daha önce gaz bitip benzine geçtikten sonra 35-36 litre lpg alırken filtre değişiminden sonra 32-33 litre almaya başladı.

Yine filtre değişinden sonra yakıt harcaması arttı. öncesinde 1 litre lpg ile uzun yolda 12 km civarı giderken, şimdi 10.5 ile 11.5 arası değişiyor.. bu neden olabilir. bunların hepsi filtre değişiminden hemen sonra olmaya başladı. acaba değişim esnasında ayarlarla mı oynadılar.

• derbentt D kullanıcısına yanıt

sayın derbent

aracınızın daha az gaz alması şamandra ile ilgli bir problemdir ki filitre alaksı asla yoktur .Aracın fazla yakması da filtre alakalı değil (tabi gaz kaçağı oluşturulmadıysa ).Bunların filtreden sonra olması tesadüfdür .Fazla yakıt Gaz ayarı yaptırdıysanız ordan kaynaklı olabilir

• merhaba aracın motor sigorta bölümünü açtım başka bir işlem için ve sonrasında motor kaputu kapanmadı ancak LPG gösterge ışıkları araç çalıştıktan 5 sn sonra tamamen kapanıyor ve hiçbir tepki vermiyor acaba görsel deki kırmızı kablo mu zarar gördü yada Motor kaputu bozuldu diye mi böyle LPG ye de geçmiyor

• akrep21.34 A kullanıcısına yanıt

kırmızı kablodan olabilir veya devir okuyuıcunun kablosuda çıkmış olabilir

• simsekotogazankara kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hızlı yanıt için bu kablo dışında devir okuyucu kablosu ve LPG sigortası nerde yer alıyor

• bunu montaj yapan kişi nerden aldığını bilmek zor devir bobinden de almış olabilir eksantrik sensöründen de almış olabilir bu tamamnen montajının insiyatifinde sigorta akünün yakınlarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsekotogazankara -- 25 Şubat 2025; 12:12:32 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.