Turbolinea nın yan hesabı filan herhalde bu arkadaş. Kendine küfür ettirip buradan para kazanıyor anlaşılan. |
Şimşek öyle bir vergi alacak ki (3. sayfa)
-
-
Benim 10-20 Bin TL'ye ihtiyacım yok... küfür edenlere misliyle karşılık veriyorum bu kadar net.
-
Neden olmasın. Sermaye kontrolleri getirip, ithalat / ihracat belgesi olmadan normal halkın dolar almasını, dövizle işlem yapmasını yasaklarsan direk karaborsa olur.
Cebinde dolarla yakalananın hapis yattığı zamanlar oldu bu ülkede.
-
oysa seçimi kemal bey kazansa 6 ayda şengen vizesi ve dolar 10tl olacağıdı diğer vaadlari hatırlarlamıyom bile.
-
40 bin tl yi ne yapacaksınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an Amerika'da müstakil bir ev almak burada daire almaktan daha ucuzmuş. Yurtdışında yeme içme Türkiye'den daha ucuz. Bu ülke bu hale bile isteye getirildi. Halk da öylece seyretti. Hiçbir tepki göstermedi. Seçimlerde gitti yine bunlara oy verdi. Müstehak size. Kurunun yanında yaş da yanıyor. Bizim suçumuz neydi. Sizlerin yanlış tercihleri yüzünden biz de acı çekiyoruz. Bu ekonomik tabloda nasıl olur da yine aynı kişilere oy verirsiniz. Siha ve iha ile kandırdılar sizi. Aç kalınca sihaları kemirirsiniz artık.
-
başortü yasagini ,mhp,anap degil Rahşan Ecevit getirdi.Anasol -M hükumetini o yönetiyordu😀
Hiçbirşey olmaz olmuyacak.Ağzından bal damlamış bazı cümlelerindr Adaletli vergi hiçkimse bunu bu Ülke insanına uygulatamaz.Bu Ülkede Adalet demek genel evde bakire aramak gibi birşeydir.Keşke olsa Almanyadaki gibi Amerikadaki gibi devlet insanların bir damla göz yaşına bakmasa kurallara kanunlara uymayanın başını direk kesse ömür boyu o kişiye oyumu net veririm ben.Adaletin kusursuz işlediği yerde hersey bir şekilde düzene girer bunu uygulayacak birtane babayiğit varmı bu Ülkede sence?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7 8 yil once kanun degisti ve hukumet artik turk vatandasligi verilen yabancilari resmi gazetede aciklamama yetkisi aldi ustune.
Yani resmi veri yok
Ysk yapmiyor secmen listelerini ve IC ISLERI bakanaligi yapiyor. Ne kadar adil ve demokratik bie sandik olabilir ki . Nerde gucler ayriligi
Kusura bakamayim sahte kimlik ve secmen listesi ile bile hile yapilir boyle bir duzende her sey olur
Ayrica secmen sayisi ile vatandas satisi arasinda uyusmazlik cikti. Mhp li vekil secimde 2 ayri sandikta oy kullanirken yakalandi. Aa sucmuydu dedi.
Bi kisiye 50 tane sahte kimlik ver 50 ayri sandikta secmen kaydi olsa hepsimde oy kullansa nasil tespit edebilirsin ki? Parmak boyasi neden kalkti yahu? Parmak boyasi istiyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=Ur5apvIlBUU&feature=youtu.be
Sadece bu yil 50 bin yabanciya konut satilmistir. 4 kisilik ailenin tamami vatandas oluyor. Etti mi 200 bin vatandas +18 olan anne baba yani yarisi 100 bin secmen
Susurluk gibi ileride bir gun bi kaza olacak 2023 seciminde neler oldu belge belge ortaya cikacak.
Tek sorun su eger hile varsa ysk biseyleri gizliyorsa bu secimin rusya ve suriye secimlerinden farki yoktur.
O devletlerde adil sandik secim ile gidemez liderler ve o liderlerin adi diktator olur. Cok farkli yollarla inerler arkasinda halkin gucu olmayanlar, genelde tatht kavgalarina gebe giderler. Bekleyip gorecegiz
Artik hic bisey umrumda degil. Kura çapa atilirda çift kur olursa yani sokakta kur ile bamkadaki kue lubnan arjantin venezuella gibi olursa 1 dolar 100 lira olunca tekrar bir baslik acacagim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 6 Haziran 2023; 14:8:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Istisnalar kaideyi bozmuyor. Afrikaya gidip aslan katleden tipler gizli escinsel cikiyor sonra coguda evli cocukludur.
Hocam peki yeniden toparlanma formülü nedir hiç mi çıkar yolu yok bu krizden sorunlardan hükümetin umrunda değil ama gelecekte bizim nesil ülke yönetiminde söz sahibi olduğunda da çok farklı durumlarla karşılaşacağımızı düşünmüyorum sence en başından beridir nasıl tedbirler alınmalıydı
Dediğin gibi vergilendirme inşallah olur. Şuan AKP den tek beklentim bu.
Memur zamları derken? memur asgari ücrete yakın bir ücret alıyor, bir memur maaşıyla yaşamak güç, kamu işçileri çok üzerinde alıyor onları söyleseydiniz belki hadi neyse derdim ama bu pahalılıkta memurun aldığının bütçeyi patlattığına inanmak yanlış. ne yapsınlar 10bin lira mı versinler?
-
Butcenin buyuk kismi memur maasi. Turkiyedw haddimden fazla memur var
Bunu da akp bie politaka olarak yapti
Her ailede 1 memur olsun kimse protesto edemesin diye. Arap upkelerinde de benzer taktikler yapilir. Gerci orda twit atami kiyma makinesinden geciriyorlar konsoloslukta.
memur sayısına bir şey diyemem gereğinden fazla olabilir ama ihtiyaç fazlası olan memurlar yüzünden hak ettiğinden bile az alan diğer memurların bütçeden sorumlu tutulmasını doğru bulmuyorum. herkes biraz suçu kendinde arasın yukarıda yazılmış o bahsettiğiniz memur maaşını daha almadan çatır çatır vergisini ödüyor.
-
Insallahi masallahi kalmadi. Ulke temerrute dusecek gibi sene sonu
Ben mehmet simsegin cok bisey yapabilecegini sanmiyorum. Dolarin centinemuhtac biraktilar ulkeyi. Thy botas herseyi satacaklar yetmeyecek borclari odemeye.
Vergi ilk adim 2. Adim da para basmak.
Yuksek faiz ve vergi ekonomiyi sogutur yani ekonomi buyumez ve yavaslar. Bu enflasyonu durdurur fiyatlar sabitlesir bu seger cok gazla firma eleman cikarir kapasite kucultur veya batar
Aci recete lafi burdan geliyor. Dun yedigin hurmalar. Zamaninda faizi (3 yil once) yuzde 30 a getirip once 128 milyar dolari 6tl den sonra 100 milyar dolari 14 tl den satmasalardi suan merkez ekside olmazdi butce patlamazdi dolar 10tl altinda olurdu.
En hafif beklenti ulke batmazsa yani dis borclarini zamaninda odemeyi basarirsa sene sonu dolar 40 lirayi bulur.
Odemeyezse lubnan gibi olur. Para basilir dolar 100tl yi bulur.
bu kis rusyaya dogal gaz parasi odenmemisti seneye hem 2022 2023 hem 2023 2024 donemi gazi doarla odenirse 26 milyar dolar doviz gerecek boyle bi para yok merkezde.
Soylenti su ki Botas satilacak deniyor 2 yillik gaz bedeline karsilik
Gaz buldukk gazzdan botasi satma noktasina gelmek gulunc tabii. Ee venezualilar sakin baskanlik sostemine gecmeyin biz rezil olduk sizde olursunuz diye videolar cektiler. Hak getire 1.5 milyon muhursuz oyu saydigi icin ysk evet cikti.
Bilmeyenler icin venezuella dunyada en cok petrol olan ulkedir
Ve cok ciddi gaz altin elmas gibi kaynaklari vardir yinede halki copten besleniyor. 50 yil icijde cikan tum petrolum hakkini cine satip o parayi yedi Madurooo
Thy nin de katara satilacagi soyleniyor. Zaten varlik fonu sayistay denetiminden muaf. Nasil bir borca girdigini bilen yok.
Seneye ulke batinca sahsim cikar der ki bakin liyakat liyakat dediniz liyakatli adami yetirdik ulkeyi batirdi der. Ak koyunlarda meee meee diye alkislar.
Bundan sonrasi mayfa duzeni sokaklarsa cetelesme meksika gibi narko state olma yoludur
Sokak basi torbacilar kol gezer polisin gucu yetmez arkalari saglam olacagi icin. Zaten gettolar meth denen belaya teslim olmus bile.
Mustehak. Suriyeliler bile ulkelerine donecek yazin kenera, o kadar yasanmaz olacak.
BOP irani karsitriacak turkiye ye 10 milyon iranli sigincmaci gelir.
Sonra 3 eyalet ve federal devlet sistemi referandumu gelirse olacaklari yazayim.
Turk kurt arap olarak 3 bolunur ulke. Buyuk israil projesinin istedigi de olmus olur. Sonra da kuzey suriye de kurt koridoru acilir ypg ve pesmergeye verirler oralari.
Uzay gemisinin yonetimini kaptan koskunu otobus soforune birakirsan boyle olur. Kuranda bunlarin ayetleri bile var
Neyse OYNA DEVAM
KADER KADERRRR KADER PLANINA SAGDIK OLUNNM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 6 Haziran 2023; 17:4:22 >
-
Liyakatsiz, populist, zorba bir yonetim ve egitimsiz bir secmen kütlesi olan ülkelerde kurunun yaninda yasta yanar
Fil aslan zurafa sirtlan hepsi aynanda kosuyorsa bilin ki orman yaniyordur diye guzel bir afrikali atasozu var
Yapacak bisy yok. Memur yine maas alir da ozel sektor daha da ufalacak cok kisiyi kovarlar.
Bu arada lubnanda 5 yil once 1600 euro alan memur suan 70 euro aliyor. Lubnan da mecliste tarikatlari arkasina almis yolsuzlugun dibini siriyan anlayis yonetiyordu ulkeyi cok fena patladilar. 70 euro ne ya
Bu arada kirmizi bulten ile aranan uyusuturucu saticilari da turkiyede cikiyor ve bi bakiyoesim adam vatandaslik almis. Ulkenin itibari yerlerde hic olmadigi kadar dusuk.
Makarnacilar da uyanacak. Makarna fabriklari kapaninca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 6 Haziran 2023; 17:6:7 >
Çok uzun yazmaya gerek yok. IMF yerine KATAR var. 150 milyar doları eline verip KANAL İSTABUL PROJESİNİ başlatırır, işlem tamamdır.
Katar gibi arap ülkeleri de sırf bu nedenle milyar milyar dolarları gömecektir. Ama karşılığında toprak alacaktır.
bununla birlikte Avrupa da boş kalmayacak. Üretim yatırımı yerine yine beton yatırımı yapacaktır.
Çılgın projelere başka bir çılgın proje eklemek isteyecektir. ama bize değil araplara
ayrıca ruslara da akdeniz taraflarından çok büyük toprak verecektir. karşılığnda ise GAZ alıp ucuza dağıtacaktır.
rte görevi bıraktığında ülke ekonomisini stabil hale getirmesi gerekir ki tarih kitapları rte hakkında yanlış şeyler yazmasın. tek derdi bu.
bu nedenle tüm kozları oynayacaktır.
-
Katar neden bunu venezualla ve lubnan arjentine yapmamis bi anlatsana.. kimse aptal degil hocam bu bi hayal
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X