Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.532
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • savacılık yolu gözüktü arkadaşlar. Yaptıkları ap acık dolandırıcılık! kargoyu teslim almıyorum. ve aynen geri yollatıyorum
  • bu edifieri iptal ettim logitech Siparişiniz Sevkiyat için Hazırlanıyor.arkadaş ne lanet bi firmaymış be red maili de attım zorla logitech gönderiyolar istemiyorum kargo gelirse eger geri göndericem
  • şimdi bu teknosa bimeks ve yabancı şirketler yokken bu gold vardı ülkede köklü fimadır lakin arkadaş bu karar mı işi öğrenemediniz bu kadar mı beceriksizsiniz, dün birsürü adam siparişi iptal edip red maili attı onu siparişler kısmına geçirip sipariş iptal yapmak bu kadar mı zor niye hala sevk falan edipte kargocu adamlarıda yoruyorsunuz istemiyoruz kıytırk ürününüzü optik yok ,kumanda yok... beceriksiz gold

• İptal etmeme rağmen
    Siparişiniz Sevkiyat için Hazırlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Ben savcılığa vereceğim.

Özellikle Z623 istemediğimi belirtmeme rağmen kafalarına göre siparişimi değiştirmişler.

Uyanıklar sanki ben ekran görüntüsü almadım.
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teote -- 6 Haziran 2012; 13:34:55 >
  • ben de iptal etmeme rağman sevkiyat için hazırlanıyor durumuna düşmüş..okkalı bi msj attım..ne terbiyesiz insanlar bunlar yaa..bulaştığıma pişman oldum yemin ederim..durum değişmezse yarın gidip şikayet edeceğim..
  • şimdi cvp geldi; iptal bilginiz iletilmiştir diye..nasıl insanlarla çalışıyorlar bu firmalar gerçekten çok ilginç.....durduk yere başımıza iş aldık..
  • Arkadaşlar sessiz kalmayın aşağıdaki linkten sanayi bakanlığına Gold Bilgisayar hakkındaki şikayetlerinizi iletin:

http://bim.sanayi.gov.tr/temp/SikayetDisBacak.aspx?menuSec=234

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Arkadaşlar sessiz kalmayın aşağıdaki linkten sanayi bakanlığına Gold Bilgisayar hakkındaki şikayetlerinizi iletin:

http://bim.sanayi.gov.tr/temp/SikayetDisBacak.aspx?menuSec=234

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi

ben de yazdım

• ben de yazdim
  • ben de yazdım..inşallah bir gelişme yaşanır ve bir daha da böyle bir sahtekarlığı akıllarına bile getirmezler..
  • ben de yazdım. ayrıca şikayetvar.com a da yazdım. adamların önerdikleri üründe ne kumanda var ne de coax/optik girişler. nasıl olur da daha üst model diyebilirler. ayrıca bana mail filan gelmeden siparişim değişmiş. hızlıal da ürünler stoklarında mevcut.
    Bu arada hızlıal da;

Z263 -> 347 tl
    s530db -> 510 tl
  • Arkadaşlar hakem heyetlerine başvurun... Size 30 gün gönderme süreleri var temin etmek zorundalar üretimi durmadığı sürece

Sipariş onayından önce küçük kutucukla onayladığımız Mesafeli Satış Sözleşmesinde açık açık yazıyor, yasal olarak bize sattıkları ürünleri teslim etmek zorundalar.

Nereden bilelim 3-4 gün bizim paraları kullanıp iade etmek istemediklerini?
  • bende yazdım bakalım sonuç nasıl olacak
  • [simage]http://imageshack.us/photo/my-images/35/adszetdd.png
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 6 Haziran 2012; 21:10:48 >
  • korgosu gelen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvuru Sahibi:

İLKER XXXXXX

TC Kimlik No: 2XXXXXXXXXX

E-Posta: xxxxxxxxxxxx@xxxxxxx.xx

Adres: xxxx

Telefon: 05xxxxxxxxx

Şikayet Konusu:www.gold.com.tr den Hayali Kampanya

Dilekçe Özeti: Gold Computer AŞ ne aitwww.gold.com.tr web sitesinde 1-3 haziran tarihleri arasında duyurulan indirim kampanyası dahilinde satışa sunulan Edifier S530DB ses sistemi, satın alan kişilere yollanmamış, günlerce bekletilmiş ve yerine sözde muadil bir ürün önerilmiştir. Ancak önerilen ürün ( Logitech Z623 ) satın aldığımız üründeki Optik ses girişi, Coax Ses Girişi, Kablosuz Uzaktan kumanda, Kablolu ve 2,5inç LCD ekranlı kumanda paneli ve Tweeter gibi özelliklere sahip değildir. Bununla birlikte piyasa değeri olarak ta aynı değerde değiller. Tamamen tüketici yanıltma amaçla hazırlanmış bu kampanya dahilinde muadil olarak belirtilen ( Saf kullanıcıyı kandırma politikası. ) ürünü beğenmeyip para iadesi talep eden kişilere de bahsi geçen ürüne ( Edifier S530DB ) ait yapılan ödemelerin geri ödemesi ise halen yapılmamaktadır. Bu konudan mağdur olan ben dahil çok fazla sayıda tüketici vardır. Ben yasal hakkım olarak satın aldığım ürünün eksiksiz bir biçimde temin edilmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim. Saygılarımla İlker XXXXXX

Cevap Seçeneği: Elektronik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 7 Haziran 2012; 12:24:47 >

• şikayet ettim
  • Şikayet ettim
  • Arkadaşlar formu benim gibi doldurun yeter. Üşenmeyin.

Tabi daha THH si de var bu işin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 7 Haziran 2012; 23:20:56 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.