Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhdem

arkadaşlar gold'la şimdi konuştum satınalmadan bir yetkiliyle aslında konuştukları makul geldi diyorki ürün toplu olarak bir anda alınmış biz de siparişi takip edememiş ve kaldıramamışız suçluyuz ilgili firmayla görüştük ama temin edemiyoruz biz hatalıyız ama müşteriyi de biraz da olsa rahatlatmak adına logitech z623 gönderelim diyorlar tek teselli bi sonuç çıkmazsa z623'deki thx sertifakası

Yalan soylemis. Stoklar adetolarak girilir. Satildikca o adetten duser. Mudahalelik bir olay York. Yuzlerce urunu bask a turlu kontrol edemezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerdikleri sistem pek birşeye benzemiyor.

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungq

hocam z623mü eminmisin z623 ise bu fiyata bu ürün bulunmaz aynı edifier gibin :D ben bunuda alabilrm farketmez :)

Evet mailde263 yazmışlar ama öyle bir model yok bunu söyledim 623 dendi ürün muadil sayılabilir 200 wt rms değeri var ki bu endiferden daha yüksek ayrıca thx sertifkası var. Ancak optik çıkış ya da coax yok uzaktan kumandası yok sağ uydu kolonun üzerine entegre ses kontrol düğmeleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Mesajımı yolladım şimdi üsküdara karakola gidip ekiple antunizade mağazalarına gidiyorum.Reziilik nasıl olur görsünler.

03.06.2012 tarihinde vermiş olduğum 3796602 Nolu siparişimin ödemesi onaylanmasına ve telefon ile stok durumunun teyit edilmesine rağmen Eft yolu ile sipariş ücreti olarak yollanan 219 TL bilerek ve isteyerek tarafınızdan Gasp edilmiştir.İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğini ne hakkınızda TCK 157 maddesi uyarınca Nitelikli Dolandırıcılık fiili sebebi ile hakkınızda suç duyurusunda bulunulmuştur.

sizi tebrik etmek istiyorum...
  • Hiç gönderdikleri olmuş mu acaba da stokda kalmamış?
    Ve bu para iadesini karta nasıl yansıtırlar 12 ay taksitle vermiştim ben siparişi?

• quote:

quote:

hocam z623mü eminmisin z623 ise bu fiyata bu ürün bulunmaz aynı edifier gibin :D ben bunuda alabilrm farketmez :)

Evet mailde263 yazmışlar ama öyle bir model yok bunu söyledim 623 dendi ürün muadil sayılabilir 200 wt rms değeri var ki bu endiferden daha yüksek ayrıca thx sertifkası var. Ancak optik çıkış ya da coax yok uzaktan kumandası yok sağ uydu kolonun üzerine entegre ses kontrol düğmeleri var

hocam o zaman bu ürün alınır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

quote:

quote:

quote:

Benim gözümde S330D ile S530D arasında bir sistem. S530D net bir şekilde bu sistemden daha iyi. Neden daha kötüsüne razı olayım ki hata onlardan kaynaklıysa daha iyisini teklif edebilirler.

hocam bende para malesef az e 200 liraya normalde bu yeni gönderdikleri z623 dahi alınmıyor fırsat vermişlerken almak en iyisi malum bunun 2. eli bile 250 300 arası vardır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim gözümde S330D ile S530D arasında bir sistem. S530D net bir şekilde bu sistemden daha iyi. Neden daha kötüsüne razı olayım ki hata onlardan kaynaklıysa daha iyisini teklif edebilirler.

hocam bende para malesef az e 200 liraya normalde bu yeni gönderdikleri z623 dahi alınmıyor fırsat vermişlerken almak en iyisi malum bunun 2. eli bile 250 300 arası vardır

Sipariste ki urunu ,es degerini veya ustmodelini yollamak zorundalar. Ever z263 guzel bit model.ama ssiparis ettigin model cook daha ustun

• Mailde daha üst model diye yazmışlar ama edifier alan kişi zaten logitech z623'den daha üst seviye olduğunu bilemeyecek değil.Bu yüzden kandırabilirsek diye 200w rms olan bir ürün seçmişler sitede de başka bu seviyeler de hoparlör yok.
  • Valla bana da mail atmışlar.

140W RMS ve üstü ses veren. LCD ekranlı kablolu kumandası olan. Kablosuz kumandası olan. Optik, 2 analog ve coax girişi olan bir ses sistemini önersinler alayım yani nedir. 1 değil 2 değil. Ver fiyatı topla parayı. 10 tana almadım ya 1 tane aldım.

Yok dedikleri ürün her yerde satılıyor, siyahı yoksa beyazı ver. S530 yoksa 730 ver falan.

Pardon sipariş ettiğiniz ferrari elimizde kalmadı. Ama şu kamyon var hem bu 400 değil 500 beygir. Aynı kulvarda değiller ki. Muadil olarak başka model seçmeliler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Valla bana da mail atmışlar.

140W RMS ve üstü ses veren. LCD ekranlı kablolu kumandası olan. Kablosuz kumandası olan. Optik, 2 analog ve coax girişi olan bir ses sistemini önersinler alayım yani nedir. 1 değil 2 değil. Ver fiyatı topla parayı. 10 tana almadım ya 1 tane aldım.

Yok dedikleri ürün her yerde satılıyor, siyahı yoksa beyazı ver. S530 yoksa 730 ver falan.

Pardon sipariş ettiğiniz ferrari elimizde kalmadı. Ama şu kamyon var hem bu 400 değil 500 beygir. Aynı kulvarda değiller ki. Muadil olarak başka model seçmeliler.

+1 bana mailde gelmedi işin ilginç yanı. Bakalım nolucak merak ediyorum.

Gereksiz kutusuna bak.

Ayrıca temin edemiyorlar ise versinler geriye 500TL. Gidelim istediğimiz yerden alalım. İsteseler temin ederler de. Elde kalmış ürünleri satmaya çalışıyorlar. Yani iptal olayı bitti şimdi bir de bu başladı yeni moda anlaşılan.

Ya 2+1 ses sisteminin 200TL den fazla etmesini sağlayan zaten optik giriş ile kumandaydı yani. Z623 ün neyi var ki. Yani incelemelere de baktım öyle pek güzel de değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 6 Haziran 2012; 5:44:53 >

• Arkadaslar duzeltme maili geldi.

Değerli Müşterimiz;

Vermiş olduğunuz siparişteki ürün haftasonu %25 kampanyamız nedeniyle stoklarımızda tükenmiştir.

Fakat siz değerli müşterilerimizi mağdur etmemek adına daha üst model olan Logitech Z623 ürünü herhangi bir ekstra ücret ödemeden, Onaylamanız halinde gönderimini gerçekleştireceğiz.

Ürün özelliklerini yandaki linkten kontrol edebilirsiniz.

http://www.gold.com.tr/U110081/Logitech-Z623-2-1-Thx-Speaker-980-000403

Ürünü onaylamamanız halinde isteğiniz üzerine iptal işlemi gerçekleştirlerek ödenen ücret tarafınıza iade edilebilir.

24 Saat içerisinde red maili atmazsanız, siparişinizin elinize hızlı ulaşması açısından muadil ürünün tarafınıza çıkışı sağlanacaktır.

Bilginize.

Saygılarımızla.

Gold.com.tr

• Banada aynı mail gelmiş. Önerdikleri logitech 623 bişeye benzemiyor. Ona vereceğim para 100 lirayı geçmez. ne optik çıkış var ne kumanda var. Gold bir kez dağa gözümden düştü.

www.sikayetvar.com dan Şikayetimi belirticem. Çok incelenen bir sitedir. Benim gibi mağdur olanlar lütfen sizde bildirin.
  • bana da mail göndermişler..kabul etmedim, sipariş iptail istedim..bir de aynen şöyle yazdım; sadece watt değerinin göz önünde bulundurarak daha iyi bir ürün diye yanıltıcı bilgi vermeyin dedim..logitech z623e optik çıkış birimi takabiliyorsanız siparişi onaylıyorum dedim..ya da herkes 300 tl daha göndersin ama logitech z906 gönderin dedim.. ''siz mi daha yanıltıcısınız, ben mi??..'' diye de ekledim.. bi de kabul ederlermiş..
  • işimin arasında şöyle bir şakiyet bıraktım şikayetvar.com a;
    pc gold - gold bilgisayarın haftasonu gerçekleştirdiği kampanyasından 1 adet edifier ses sistemi ve sdcart, pil, hdmi kablo vb gibi ürünleri daha yüzlerce kişiyle beraber alma hatasında bulundum. pazartesiden itibaren ses sisteminin stoğu olmadığı daha üst model logitech marka bir ürün verebileceklerini, diğer ufak parça ürünlerinde stokta bulunmadığı ve ancak 1 adet farklı ürün yollanacağı ve para iadesi yapılacağını söyleyen birden fazla mail geldi ve halende geliyor. ses sistemi kardeş firmaları hızlıal da bulunuıyor ancak göndermek işlerine gelmiyor, yerine önerdikleri ürün teknik olarak daha aşağıda bir ürün. ben ve en azından forum sitesindeki onlarca arkadaş mağdur olduk. telefona çıkan yok. maillere cevap atan yok. yılın teknoloji kampanyası rezaletini yaşattılar yaşatıyorlar. olmayan ürünleri satıp bolca site reklamı yaptılar. paramın biran önce iadesini ve siparişini verdiğim edifier s530db ürünümün teslimini istiyorum. herkesede gold bilgisayardan online alışveriş yapmadan önce iyi düşünmelerini öneriyorum. işin ucunda paranızla rezil olmak var.

sağını solunu değiştirip sizde yazabilirsiniz.

• Gold bilgisayarın haftasonu gerçekleştirdiği kampanyasından 1 adet Edifier marka ses sistemini daha yüzlerce kişiyle beraber alma hatasında bulundum. Pazartesiden itibaren ses sisteminin stoğu olmadığı daha üst model logitech marka bir ürün verebileceklerini mail yolu ile söylediler. Edifier marka ses sistemiö kardeş firmaları olan hızlıal.com da bulunuıyor ancak göndermek işlerine gelmiyor, yerine önerdikleri ürün teknik olarak daha aşağıda bir ürün. ben ve en azından forum sitesindeki onlarca arkadaş mağdur olduk. Telefona çıkan yok. Maillere cevap atan yok. Yılın teknoloji kampanyası rezaletini yaşattılar yaşatıyorlar. Olmayan ürünleri satıp bolca site reklamı yaptılar. Siparişini verdiğim edifier s530db ürünümün teslimini istiyorum. Aksi halde Tüketici heyetine başvuracağım.

Ben de sıkayet var da boyle bır sıkayette bulundum. @dirkpitt19788 ten alıntılarla

• z623 ü de öldürmüşsünüz be abiler :) hele bi arkadaş hepten abartmış 100 tl etmez demiş :)

tamam optik çıkış vs yok ama 100 tl etmez diyecek kadar da değil. ben bizzat z2300 çok fazla ses çıkartıyor diye edifier almıştım mesela
  • arkadaşlar müşteri hizmetlerine mesaj attım. Siparişimi iptal etmeyeceğimi ve yerine önerilen z623 ü kabul etmeyeceğimi. Gerekirse 1 yıl ürünün stoklara girmesini bekleyeceğimi bildirdim.
  • Yaptıkları iş iş d3ğil yapmasınlar daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylakadam81

arkadaşlar müşteri hizmetlerine mesaj attım. Siparişimi iptal etmeyeceğimi ve yerine önerilen z623 ü kabul etmeyeceğimi. Gerekirse 1 yıl ürünün stoklara girmesini bekleyeceğimi bildirdim.

ne cevap verecekler çok merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.