Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: M J

quote:

Orijinalden alıntı: jehan

dun konustum musteri hizmetleriyle de 2 gun icerisinde ithalatci firmadan gelcekmis urunler ve gonderilcekmis bize. Ne kadar dogrudur bilemem.

s530 için olduğiunu söyleyin

ediferin konuya yazdığına göre büyük ihtimal (gelen ürünler logitechte olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 9 Haziran 2012; 14:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

Orijinalden alıntı: M J

quote:

dun konustum musteri hizmetleriyle de 2 gun icerisinde ithalatci firmadan gelcekmis urunler ve gonderilcekmis bize. Ne kadar dogrudur bilemem.

s530 için olduğiunu söyleyin

ediferin konuya yazdığına göre büyük ihtimal (gelen ürünler logitechte olabilir)

Z623 için olmasın.onu bile gonderemediler cunku

• bence logitech z623ten bahsetmişlerdir..edifier i göndereceklerini hiç mi hiç sanmıyorum......
  • quote:

gelen ne ? edifier ise ok ama diğer türlü iade ederim :)
  • bence de edifier gönderecekler.çünkü logitech stoklarında var gönderseler bu kadar bekletmezlerdi diğer ıvır zıvırları hemen gönderdiler.ayrıca diğer ıvır zıvırların ederi az olduğu için millet 5'er 10'ar aldı ama edifier'den kimsenin 5'er 10'ar tane aldığını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

bence de edifier gönderecekler.çünkü logitech stoklarında var gönderseler bu kadar bekletmezlerdi diğer ıvır zıvırları hemen gönderdiler.ayrıca diğer ıvır zıvırların ederi az olduğu için millet 5'er 10'ar aldı ama edifier'den kimsenin 5'er 10'ar tane aldığını zannetmiyorum.

her ne kadar buna inanmasam da umarım dediğiniz gibi olur da herkesi şaşırtmayı başarır gold..
  • ben de z623u bekliyorum, gunlerdir sevkiyat icin hazirlaniyor,edifier gelecekce bekleyelim biraz daha ama hicbir yerden bir bilgilendirme yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamünaleyküm arkadaşlar,

Ben de Edifier'i göndermelerini isterdim ama sanırım göndermeye çalıştıkları ürün z623. Çünkü iptal etmek için ardığımda iptal edemeyeceklerini ,Fatura düzenlediklerini, kargoyu kabul etmezsem parayı iade edeceklerini söylediler.Yani z623 için fatura düzenlemişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

bence de edifier gönderecekler.çünkü logitech stoklarında var gönderseler bu kadar bekletmezlerdi diğer ıvır zıvırları hemen gönderdiler.ayrıca diğer ıvır zıvırların ederi az olduğu için millet 5'er 10'ar aldı ama edifier'den kimsenin 5'er 10'ar tane aldığını zannetmiyorum.

çok bekleriz edifieri. goldun çalışma mantığı varklı. piyasada kalan 5-10 malzemeyi alıp satar.disb.lerle uğraşmaş pek. tedarik edilen ürün %99 z623tur.
  • quote:

Hocam bombayı bırakıp kaçtın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 9 Haziran 2012; 20:00:57 >
  • Nedense Aziz Nesin geldi aklıma :)))))
  • Edifer gelecekse kabulum ama logitech istemiyorum.Gerci bunlar Gold'dan hiccc beklenmeyecek hareketler ama kesin bizi oyalamak icin boyle soyluyorlardir.

• quote:

Ne gelecek.

Edifier mi Logitech mi.

Logitech gelecek ise alsınlar bir taraflarına...... Neyse.

Tamam Logitech in güzel ürünleri var. Ama ne bu o güzellerden biri. Ne de Edifier in muadili.

Edifier gelecek ise ben de yiyeceğim laflarımı. ( Gerçi hiç bir maile cevap vermemeleri bile ayrı olay ya neyse. )

Bu arada logitech gelecek ise de ayrı yazıklar olsun. Çünki bu durumda "olmayan ürünü hala hızlı gönderi ile satıyor" durumuna düşüyorlar. Cevap niye vermiyorlar ben onu anlamıyorum yahu. Temin edeceksen edeceğim de. Etmeyeceksen etmeyeceğim de. Ne b.k yedikleri belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 11 Haziran 2012; 4:11:37 >

• Logitech gelecekmiş.

Alsın ebelerinin evine kargolasınlar logitech i.

Ş.sizler madem logitech elinizde yok sitenizde niye hala süper ultra hiper hızlı gönderide duruyor. Madem sonradan temin ediyorsunuz niye Edifier Temin etmiyorsunuz da logitech temin ediyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. ...

Zaten gold kim delikanlılık kim ya.

Ben en tez vakitte gidiyorum THH ne.
  • Bu arada ben pek anlamam Face den falan.

Biri lütfen Face te bir grup falan kursun. Gold Mağdurları diye. Ben katılırım yani. Bir sürü arkadaşımıda katarım bu gruba.

Bu adamların böyle satış yapmasını devlet engellemiyor ise biz engelleriz.
  • arkadaslar kusura bakmayin belirtmemisim z623 gondereceklerini. Citizen de forumla baya bi oynadigi icin alintilardan hic haberim olmadi.
  • Bu tip firmalar önlemlerini mutlaka alıyorlar,kanun açıklarını biliyorlar.Bence bunlara verilecek en iyi tepki kendi silahları ile vurmak.Gold Bilgisayar başlığı ile Google da en çok listelenen forum sitelerinde diğer kullanıcıları uyarıcı postlar atmak,sosyal medyada herkesin paylaşmasını sağlayarak hızla büyüyen konular açmak.Benim sitede 2 yorum yapıldı diye Gold Yetkilisi tehdit maili yolladı.İnternette kendileri ile ilgili yapılan yorumsuz paylaşımlardan çok rahatsız oluyorlar.Mümkün olduğu kadar yüksek PR lı forumlara Gold Bilgisayar Mağduriyeti konulu yorumlar yazın.
    Bu arada sakın ola ki yorumlarınızda ve mesajlarınızda kesinlikle Gold hakkında suç sayılabilecek hakaret içeren tabirler kullanmayın,haklı iken haksız duruma düşersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 10 Haziran 2012; 18:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Logitech gelecekmiş.

Ş.sizler madem logitech elinizde yok sitenizde niye hala süper ultra hiper hızlı gönderide duruyor. Madem sonradan temin ediyorsunuz niye Edifier Temin etmiyorsunuz da logitech temin ediyorsunuz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. ...

Taze avukat bir arkadaşıma konu hakkında danıştım. Olayı anlattıktan sonra ben siparişimi iptal etmek istemiyorum ama önerdikleri ürünüde istemiyorum, aldığım ürünü istiyorum tüketici hakem heyetine başvurursam bana bunu temin etmek zorundalarmı diye sordum. O da işte hakem heyeti kararı mahkeme ki bu sıralar tatile giriceklermiş o sebeple bir miktar gecikmeler olabilirmiş neyse gidilip çıkan karar sonucunda icraya gidilebileceğini ama ürünün ellerinde bulunmaması durumunda para iadesi tabi faizi ile, buda 20-30TL birşey en fazla tutar dedi, alabileceğimi ancak bu parayıda 6-7 aylık bir süreçten sonra alabileceğimi o yüzden ya önerilen ürünü almamı yada para iadesi yapmalarını kabul etmemde fayda olduğunu söyledi. Tabi yeni okulu bittiği için çok emin değil belki daha tecrubeli birisine danışırsak konuyu faydalı olabilir ama ellerinde olmayan ürünün teminini yapamayacakları için mahkeme sonucunda en fazla paranızı faizi ile alırsınız dedi.

Ellerinde var.

Yan kuruluşları hizlial da süper hızlı gönderide satılıyor.

Kaldı ki temin edememe diye bir şey de yok. Edifier S530 üretimini bitirdi de bizim mi haberimiz yok.

Ellerinde Logitech te yok onu nasıl temin ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 11 Haziran 2012; 7:48:19 >

• Bu arada grup kurdum arkadaşlar buyrun.

Katılın, beğenin, paylaşın. Face bir işe yarasın.

Başka ne medya var ise yayın.

Yayın ki başka firmalar bu tip olayların kimsenin yanına kar kalmayacağını görsün. İbret olsun.

http://www.facebook.com/groups/357594687640223/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 11 Haziran 2012; 7:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Logitech gelecekmiş.

cuma aksami forumistanbul gold'taydim.ozellikle baktim bi yigin z623 vardi.bu yuzden edifier gonderirler diye tahminimi yazdim.yoksa ellerinde olan z623 u 1 haftadir neden gondermiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.