Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ubiquitous_arda

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Ellerinde var.

Yan kuruluşları hizlial da süper hızlı gönderide satılıyor.

Kaldı ki temin edememe diye bir şey de yok. Edifier S530 üretimini bitirdi de bizim mi haberimiz yok.

Ellerinde Logitech te yok onu nasıl temin ediyorlar.

Keşke olsa hocam ozaman uğraştığımıza değer ancak olduğunu pek sanmıyorum. Param olsa hizlial.com'dan alıp gönderiyolarmı diye denerdim ancak nerde. Piyasada S530D satılsada kendi ellerinde yoksa yapabilecek birşey malesef yok. İcra kararı ile gidildiğinden Gold Bilgisayar'a gidiliyo hizlial'da olması bile belki durumu değiştirmiyordur emin değilim. Ancak piyasada farklı firmaların satıyo olması malesef durumu değiştirmeyecektir keşke değiştirse. Bahsi geçen ürün stoklarında olmadığı takdirde temin edilemeyeceği için para iadesi yapılacaktır. Aslında firmanın stok girdisi ve çıktısı kontrol edilse ve eğerki bahsi geçen tarihlerde yapılan kampanyada ellerinde stok olmadığı (yada yanlış bilgi verip stok yok şeklinde kandırıldığımız için) için ciddi anlamda bir ceza alsalar ozaman uğraşılırdı fakat böyle birşey olurmu bilemiyorum profesyonel yardım almak lazım. Ellerinde olmayan ürünü satıyorlarsa büyük ceza almaları gerekir. Sonuçta bu stok sistemi el ile kontrol edilmiyor ya. Ben Cuma günü almıştım ve ben aldıktan sonra 3 gün daha bu ürünü sattılar stokta yoktu madem nasıl satıyorsunuz. İçimizde bir avukat olsa daha etkili olabilirdik. =/ Birde Logitech stoklarında olmayı bırakın dükkanlarından taşıyor. Altunizade şubelerine gittimde koli koli vardı yanlış görmediysem.

Olsun kardeş olsun.

Bu p.zenklerin amacı da bu. Millet uğraşmasın yılsın. Yılma işte. Uğraş ya hakkını ara niye vazgeçiyorsun.

Kaybedeceğin ne var yani.

Face de grup açtım. En büyük cezalardan biri işte. Üye ol - Beğen - Paylaş. Tüm arkadaşlarını davet et gruba.

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi

Yapılabilecek her şeyi yap.

Ayrıca arkadaşına bakma sen. THH den karar çıkar. Firma ı ıhhhh der. Olay THH den çıkar Tüketici Hakları Mahkemesine aktarılır. İşte o zaman pku yerler.

Hem bırak ya icra olsun. Gold un kapısına icra takip kağıdı ve icra memurları ile gidip şu "22" LCD yi alın bakiyim ordan 40TL" ( Yaaaa. Öyle işte. İcra bu. İcra edilen ürün 10 da biri fiyatına falan sayılır. Bu icradan satılık ürünlerin mafyası var. ) "şu SX150 mi ne fotograf makinesini alın bakim 50TL" gibi lafları duymanın hazzını başka ne verebilir ki.

Zaten gold 1000 küsür TL lik ürün 250 liraya sayılmasın diye el mahkum verecek o ses sistemini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 11 Haziran 2012; 8:28:53 >

• bu gold'un sonu aynı mavi bilgisayar gibi olacak. görünen köy kılavuz istemez. almayın, aldırmayın

en son bu maili yolladım

Değerli Gold Bilgisayar Personeli

Evet maalesef ki sizden alışveriş yapma gafletine düşerek müşteriniz oldum. Ne siparişleri yolladınız, ne iadeleri yaptınız... .

Yarın ilk işim Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Tüketici Hakem Heyeti aracılığıyla gerekli işlemleri başlatmak olacaktır. Yasal süreniz olan 30 işgününde de sonuç alamaz isem savcılık kanalı ile dava açacağım.

Sanırım aşağıdaki linkte yer alan şikayetler de yeterlidir sonuç almama.

http://www.sikayetvar.com/firma/detay/164

Olur da ilgilenme sorma ihtiyacı hissederseniz sipariş numaralarım 3807744 ve 3807077.

İyi çalışmalar demek isterdim ama işinizle ilgili pek bir şey yaptığınız da söylenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 10 Haziran 2012; 19:34:33 >

• https://www.facebook.com/Gold.com.tr

her ilanlarının altına şikayetvar linkini yapıştırıacam
  • http://www.facebook.com/groups/357594687640223/

Bunu da ekle.

Çok güzel çıkıyor yumruk falan.

Ben ekledim.

Hadi arkadaşlar ya hiç mi destek yok.

En az 100 kişi olacağız ki yani. Arkadaşlar gruba üye olalım. Yani Gold sayesinde nasıl grup açılır face te öğrendik. Ayda bir girdiğim siteye artık hergün gireceğim. Gold Face e bir üye daha kazandırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 11 Haziran 2012; 8:57:11 >

• bende facete ekledim
  • Gold ile hızlıal aynı kişilere ait ise ve de tepkimez sadece adamların zaten gözden çıkardıkları Gold'a ise anlamı yok. Bizi ahmak yerine koyan kişiler bir şirketleri ile ticari ahlakı altüst ederken diğer şirkerlerinde ahlak abidesi olacak değil ya... ikisiyle de bundan sonra işim olmaz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar turkiye.gov.tr'den giriş yapın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın altında Tüketici şiyaketi diye bir yer var. Ordan hizmeti aç dediğinizde sizin adınıza kayıt formu açıyor. Oraya bu işgüzarların yaptıklarını mail atın lütfen.

Tam ticaret ünvanı: GOLD BİLGİSAYAR OTOMASYON SİSTEMLERİ İNŞAAT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
    Vergi numarası : 3960488715

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 11 Haziran 2012; 11:25:22 >
  • Bende mail attım bakalım nolcak.

Sayın Yılmaz Bey,

Bundan 8 gün önce Edifier 530db 2+1 ses sistemi aldım. Alırken de Bursa şubenizi arayıp stoklarınızı sordum bana var denildi. Ardından iki gün sonra stoklarınızda kalmadığını bundan dolayı da istersem eş değeri olmayan Logitech z623 bir ses sistemi verebileceğinizi ya da paramı taksitle ödeyebileceğinizi söylediniz. Bende mecburen Logitech ses sistemini seçtim. Ancak alırken de sordum "bakın bu Logitech olan ürün stoklarınızda mevcut değil mi?" diye bana "evet stoklarımızda mevcut." denildi. Bende tamam o zaman dedim ve kabul ettim.

Ardından geçtiğimiz perşembe günü zorda olsa telefonla İpek Hanımla görüştüm. Kendisi bana ürünün stoklarında olmadığını ithalatçı firmadan yarın ya da cumartesi ellerinde olacağını en geç pazartesi kargonun bende olacağı söylendi.

Ancak görüyorum ki sipariş takibi bölümünde hala daha sevkiyat için hazırlanıyor. Elinizde olmayan ürünü satıyorsunuz bari üzerine hızlı kargo yazmayın.

Ben onu yeğenime doğum günü hediyesi olarak almıştım. Yeğenimin doğum gününün üzerinden 1 hafta geçti ve inanın sizler beni çok mağdur ettiniz. Bu nasıl bir e-ticaret anlayışıdır benim aklım mantığım almıyor. Müsteri hizmetlerinizi arıyorum sürekli meşgul, elimde üç kişinin dahiliyesi var onlarda bakmıyorlar. Firmanız ömrümü yedi, beni sinir stres sahibi yaptı. İnanın zamanım olsa Savcılığa başvuracağım ama sizinle uğraşacak zamanım yok.

Sizden ricam artık ürünümü kargolayın. Ben fazlasıyla bunaldım bu durumla uğraşmaktan.

Bundan sonra değil sizden alışveriş yapmak, mağzanızın önünden bile geçmem.

Saygılarımla.

• arayıp soran oldu mu hiç. ne oldu bizim ürünler
  • arkadaşlar bugün, ses sistemi için ne zman gönderilecek diye msj atmıştım şimdi cvp geldi..''bugün faturanız kesilmiştir, eğer ürünü istemezseniz kargoyu teslim almayınız ve iade işlemleriniz başlatılsın..'' şeklinde..muhtemelen teslim alıcam kargoyu.......zorla z623 aldırdılar adama..... onların parayı iade etmesini beklemektense teslim alıp satarım daha iyi....

edit: siparişim sevk edilmiş durumuna düştü şu anda.......muhtemelen hafıza kartını ve ses sistemini birlikte gönderecekler....daha hafıza kartımız da gelmedi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 11 Haziran 2012; 18:17:35 >
  • golda mesaj attım böyle bir geri dönüş olmuş

siparişede şimdi tekrar baktım hayret sevk edilmiştir yazıyor.

• inanmiyorum ,Siparişiniz Sevk Edilmiştir.
    yaziyor nihayet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevk edolmistir yaziyor.

Edifier olmasa da z623 de ii fiyata geldi. Almayan arkadaslara sasirdim. Al,sat ile para kazanilabilirdi bence..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen z623 de iyi paraya geldi. Ancak edifier olsa tadindan yenmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_247

Sevk edolmistir yaziyor.

Edifier olmasa da z623 de ii fiyata geldi. Almayan arkadaslara sasirdim. Al,sat ile para kazanilabilirdi bence..

bende sana şaşırdım. hakkın olanda diretmemek, daha azını kabullenmene...
  • arkadaşlar bende hala ''Siparişiniz Sevkiyat için Hazırlanıyor.'' ibaresi var.var mı aynı durumda olan?

alırsın gold olursun mort
  • Şimdi başka bir trane başlıyor: Sevk edildi ne demek? , Kargoya veridi ise Hangi Kargo, Takip no nerde? falan filan , şimdi ikinci level başlıyor :))))
  • Sanırım herkes z623 modelini alıyor
  • quote:

Sevk edolmistir yaziyor.

bu kadar uğraştıktan sonra 300 den aşağıya kurtarmazdı onunla uğraşamam gelsin aynen geri göndereceğim.ben edifieri tvde kullanmak istiyordum pcde creative 4+1 var.arkadaşım ses kartın yok mundar edersin logitechi dedi o yüzden geri göndereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Sevk edolmistir yaziyor.

bu kadar uğraştıktan sonra 300 den aşağıya kurtarmazdı onunla uğraşamam gelsin aynen geri göndereceğim.ben edifieri tvde kullanmak istiyordum pcde creative 4+1 var.arkadaşım ses kartın yok mundar edersin logitechi dedi o yüzden geri göndereceğim.

Z623 modeli Lcd tv'ye kulaklık çıkışı üzerinden bağlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 12 Haziran 2012; 0:05:22 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.