Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır online alışveriş yaparım,ama bu kadar başıbozukluk,umursamazlık görmedim.Dilerim iç edip repodan kaldırdıkları paralar hastahane masrafları olur.
  • şimdi de 10 gündür ödeme onayında duran dexim pili temin ediliyor yapmışlar, burda bir arkadaş vardı bana geldi kullanılmış iade edicem diyen. onun iade ettiğini bana gönderecekler kesin.

mesaj attım site üzerinden, iade ya da kullanışmış ürün gönderirseniz kadıköye gelir kafanızda kırarım onu diye. hizlialdaki fotoğraf makinesi için de tüketici heyetine gitmeyecektim ama bu olaydan sonra ilk işim tüketici heyetine gitmek. oyle firmaya böyle müşteri...
  • sevk edilmistir yaziyor ama gelen yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün acı gerçek ile yüzleştim, saturnde edifier s730 modeli mevcuttu(teşir) jack çıkışndan telefona bağladım mükemmel bir sesi vardı(tiz+baslar) daha sonra z623 modelini test ettim yanında çok sönük kaldı tiz diye birşey yok ++ tasarım olarak edifier rakibi olamaz

++ çıkışları saymıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 12 Haziran 2012; 22:30:11 >
  • konu kilitlenmemiş sanırsam
  • Arkadaşlar Fatih Portakal her sabah FOX da yayın yapıyor.Kesinlikle tarafsız bir gazeteci ve sitesine gönderilem maillere çok ama çok önem veriyor.Hep birliktehttp://www.turkiyesesver.com/ a yazalım. Sayfanın altlarına doğruyorum yapılan bir bölüm var.Herkes yazsın arkadaşlar,kesinlikle dikkat çekecektir.
  • Arkadaşlar Fatih Portakal her sabah FOX da yayın yapıyor.Kesinlikle tarafsız bir gazeteci ve sitesine gönderilen maillere çok ama çok önem veriyor.Hep birliktehttp://www.turkiyesesver.com/ a yazalım. Sayfanın altlarına doğru yorum yapılan bir bölüm var.Herkes yazsın arkadaşlar,kesinlikle dikkat çekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 12 Haziran 2012; 23:06:24 >
  •  Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi

böyle kepaze firma görmedim. parayı işletiyolar resmen. hiç bir şekilde iyi niyet görmüyorum. direk şikayeti iletiyorum.

diğer arkadaşlar da , boşver diyip sallamasınlar. şikayette bulunun. olmayan ürünleri satıp parayı gasp ettiler bir güzel.

e-devlet üzerinden veya direk elden şikayetinizi bildirin...

1 - sanayi ve teknoloji bakanlığı şikayet formu :http://bim.sanayi.gov.tr/temp/SikayetDisBacak.aspx?menuSec=234

2 - tüketici şikayet sistemi :http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=8D0EF0C5-515B-43DD-BC62-709940CA6566 ( e -devlet ile )

3- TÜKETİCİ ŞİKAYETLERİ İÇİN BAŞVURABİLECEĞİNİZ KURUMLAR

Tüketici Sorunları Hakem Heyetlerine,
    Tüketici Mahkemelerine,
    Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğüne,
    Reklam Kurulu Başkanlığına
    Valilikler bünyesinde bulunan Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüklerine
    “175 Alo Tüketici” Hattına,
    Tüketici Bilgi Sistemine (http://www.tuketici.gov.tr)
    Tüketicinin korunmasına yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları olan dernek ve vakıflara,
    Ticaret/ Sanayi / Esnaf Odalarına başvuru yapılabilir.
    Şikayetleriniz için

İl Tüketici Hakem Heyeti

Tel:0212 511 54 11

anahtar kelimeler - google : gold bilgisayar, gold computer, gold.com.tr , sipariş iptali, ürünleri göndermiyor, gold alışveriş şikayet

• quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi

böyle kepaze firma görmedim. parayı işletiyolar resmen. hiç bir şekilde iyi niyet görmüyorum. direk şikayeti iletiyorum.

diğer arkadaşlar da , boşver diyip sallamasınlar. şikayette bulunun. olmayan ürünleri satıp parayı gasp ettiler bir güzel.

e-devlet üzerinden veya direk elden şikayetinizi bildirin...

1 - sanayi ve teknoloji bakanlığı şikayet formu :http://bim.sanayi.gov.tr/temp/SikayetDisBacak.aspx?menuSec=234

2 - tüketici şikayet sistemi :http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=8D0EF0C5-515B-43DD-BC62-709940CA6566 ( e -devlet ile )

3- TÜKETİCİ ŞİKAYETLERİ İÇİN BAŞVURABİLECEĞİNİZ KURUMLAR

Tüketici Sorunları Hakem Heyetlerine,
    Tüketici Mahkemelerine,
    Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğüne,
    Reklam Kurulu Başkanlığına
    Valilikler bünyesinde bulunan Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüklerine
    “175 Alo Tüketici” Hattına,
    Tüketici Bilgi Sistemine (http://www.tuketici.gov.tr)
    Tüketicinin korunmasına yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları olan dernek ve vakıflara,
    Ticaret/ Sanayi / Esnaf Odalarına başvuru yapılabilir.
    Şikayetleriniz için

İl Tüketici Hakem Heyeti

Tel:0212 511 54 11

anahtar kelimeler - google : gold bilgisayar, gold computer, gold.com.tr , sipariş iptali, ürünleri göndermiyor, gold alışveriş şikayet

Siz en azından siparişi iptal ettirebilmişsiniz, kaç gündür mesaj atıyorum arıyorum hala sevkiyat için hazırlanıyor, siz nasıl iptal ettirebildiniz?

• Benim logitech ses sistemi simdi geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 13 Haziran 2012; 10:51:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimkinide gerizekalı kargocular yanlış yere götürmüş
  • Logitech Geldi,satsammı kullansammı bilemedim ,öyle bakıyorum kutuya
  • benim ses sistemi şu anda dağıtımdaymış..gün içinde teslim alıcam..ürünlerin gelenlerden teşhir olan ya da iade ürün olan var mı??..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Logitech Geldi,satsammı kullansammı bilemedim ,öyle bakıyorum kutuya

ben de kararsızdım ama tvye bağlamaya karar verdim oldukca güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

benim ses sistemi şu anda dağıtımdaymış..gün içinde teslim alıcam..ürünlerin gelenlerden teşhir olan ya da iade ürün olan var mı??..

kutusunu ilk kez ben açtım yani teşhir değil ama daha önce açılmadan iade edilmiş mi orası pek önemli değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

benim ses sistemi şu anda dağıtımdaymış..gün içinde teslim alıcam..ürünlerin gelenlerden teşhir olan ya da iade ürün olan var mı??..

kutusunu ilk kez ben açtım yani teşhir değil ama daha önce açılmadan iade edilmiş mi orası pek önemli değil :)

ya açılmadan yapılan iadeler tabiki sorun değil ama bu tarz olaylar bazen yaşanabiliyor..satın alınan ve 4 gün kullanılıp iade edilenlerden birisi denk gelmez inşallah.. zorla z623 sahibi yaptılar bizi..oysa ki almadna önce 1 defa bile incelememiştim sistemi çnkü dikkatimi çeken bir ürün değildi..tipini beğenmiyorum en başta..ama umarım hepimiz memnun kalırız..olmadı satarız artık napalım..

• benimkine de kargo bilgisi koymuşlar,bakayım dedim kargo nerde,
    bunlara mesaj atmıştım sipariş verdiğim adresimde olmayacağım yeni adresim de şu diye,aralarında 500km olan 2 ayrı şehir,cevap olarak adres değişikliği yapılmıştır cevabı gelmişti.
    kargo takibe baktım yine eski adresime göndermişler,mngyi seçmiştim yurtiçi olmuş ayrıca,neyse yurtiçini aradım şu adresime yönlendirin diye,adres değişikliği için gold un araması gerekiyormuş,buyur burdan yak,
    goldu aradım,mucizevi bir şekilde telefonu açan oldu,durumu anlattım,ilgili bölüme mail atmam gerekiyormuş,mesajlara 4 günde cevap geliyor,bu sürede kargo tekrar size gelir dedim,prosedür böyleymiş,
    anlayacağınız kargoya daha 1-2 hafta ulaşamam ben heralde.
  • Gönderi dağıtıma çıkmış ne yapsak
  • teslim alan arkadaşlar z623ten memnun kaldınız mı son durum nedir??..sistem hakkında olumlu olumsuz değerlendirmelerinizi bekliyoruz.....
  • siparişi iptal edilen var mı?yoksa tek bahtsız bedevi ben miyim?mesajlara da telefona da cevap yok.Ne yapmalı nereye başvurmalı,yardımcı olabilecek olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.