Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Z623 oldukça iyi çıktı.Özellikle filmlerde çok etkili,görünüşü bana pek umut vermemişti ama iş başında gerçekten güzel,açıkçası fiyat performans olarak 10 numara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Z623 oldukça iyi çıktı.Özellikle filmlerde çok etkili,görünüşü bana pek umut vermemişti ama iş başında gerçekten güzel,açıkçası fiyat performans olarak 10 numara.

Hocam müzik performansı nasıl? (tiz)
  • quote:

Z623 oldukça iyi çıktı.Özellikle filmlerde çok etkili,görünüşü bana pek umut vermemişti ama iş başında gerçekten güzel,açıkçası fiyat performans olarak 10 numara.

kimbilir edifier nasıldır o zman??.....
  • Müzik performansı için kesin bir şey söyleyemem , çünki çok iyi bir müzik kaynağım yok,kıytırık bir mp3 player ım vardı onu bağladım pek bir artısı yok gibi geldi ama iyi bir müzik kaynağı ile güzel sonuş alınabilir sanırım.digitürk teki müzik kanallarında çok çok iyi mesela.Basslar gerçekten çok yumuşak ve etkili ama tabi ki bir edifier değil maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

kimbilir edifier nasıldır o zman??.....

quote:

Müzik performansı için kesin bir şey söyleyemem , çünki çok iyi bir müzik kaynağım yok,kıytırık bir mp3 player ım vardı onu bağladım pek bir artısı yok gibi geldi ama iyi bir müzik kaynağı ile güzel sonuş alınabilir sanırım.digitürk teki müzik kanallarında çok çok iyi mesela.Basslar gerçekten çok yumuşak ve etkili ama tabi ki bir edifier değil maalesef.
    Yapmayın bunu(tamam yinede bir edifier değil ama), psikolojik olarak üründen haz alamaz oldum(ürün dağıtımda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 13 Haziran 2012; 15:15:44 >

• Benim alet geldi.

fiyat performans oranı çok iyi. Edifier mükemmel olabilirdi ancak bunu da sevdim ben..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben birazdan kargoyu teslim almaya gideceğim. göndermeyin, istemiyorum dememe rağmen göndermişler z623'ü. şimdi kararsızım teslim alıp almamak konusunda. 220tl gibi bir fiyata bu sistem bulunmaz eyvallah, ama ses kalitesi konusunda tereddütlerim var. yani memnun olmayacağım bi sisteme 220tl vermek istemiyorum durduk yere. internette yer alan incelemeler de çok tutarsız. biri en iyi 10 sistem arasına koymuş, biri yerin dibine sokmuş.
  • ben yeni adresimi vermeme ve onlarin da onaylamasina ragmen eski adresime go dermisler,yurticine kargoyu yeni adresime yonlendirin diyorum onlar da gold aramali diyorlar,goldu aradim yurticini arayin diye ilgili bolumlerine mesaj yazmaliymisim sacmaliga bakin,goldun telefonlari sadece muhabbet etmeye yariyor heralde,neyse mesaj yazdim kargo bolumlerine ,ne zaman okurlar allah bilir,yurticinin yaptigi da ilginc kardesim malin sahibi benim kargoyu alacak ta ben,gold aramaliymis onlari,ne belali bir siparis bu ya,film gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 13 Haziran 2012; 18:32:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

ben yeni adresimi vermeme ve onlarin da onaylamasina ragmen eski adresime go dermisler,yurticine kargoyu yeni adresime yonlendirin diyorum onlar da gold aramali diyorlar,goldu aradim yurticini arayin diye ilgili bolumlerine mesaj yazmaliymisim sacmaliga bakin,goldun telefonlari sadece muhabbet etmeye yariyor heralde,neyse mesaj yazdim kargo bolumlerine ,ne zaman okurlar allah bilir,yurticinin yaptigi da ilginc kardesim malin sahibi benim kargoyu alacak ta ben,gold aramaliymis onlari,ne belali bir siparis bu ya,film gibi

yurticinin sitesinden sikayet maili atmistim,diger adresteki ilgili subeden aradilar,adresimi verdim,yarin gelir artik:)

• Ne oluyor ya herkes alıyor mu Z623 ü şimdi yani. ?
  • düşünen varsa z623 kutusunu acmadan 300 tl ye satıyorum
  • arkadaşlar ben geçtiğimiz pazar günü s530d 2.1 aldım
    pc de hiçbir sorunum yok gayet iyi
    fakat ps3 e bağladığımda ses gelmedi
    bunun için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Ürünleri ayrı ayrı sipariş vermiştim 5 tane siparişim var. 3 ürün kargoyla geldi 'ürünler benim siparişim değil firmaya iade edin' dedim teslim almadım. Ürünleri teslim almayıp para iadesi alacağım.

Bu kadar insanı zor durumda bıraktılar herkes aynı şeyi yaparsa firma sadece kargo ücretinden yüklü miktarda zarar edecektir. Aklımdan ve elimden gelen ceza şekli bu daha güzel birşey düşünen varsa uygulamaya açığım.
  • Bu gün gelen aynı ürünü kontrol ettim. Çalışırlığı test edilmiş olarak 280 TL'den satıyorum. Edifier olsaydı elimdeki Microlab'ın yerine kullanacaktım. Ankaeadan alıcı olan varsa görüşelim

...satıldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kselici -- 14 Haziran 2012; 12:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

Ürünleri ayrı ayrı sipariş vermiştim 5 tane siparişim var. 3 ürün kargoyla geldi 'ürünler benim siparişim değil firmaya iade edin' dedim teslim almadım. Ürünleri teslim almayıp para iadesi alacağım.

Bu kadar insanı zor durumda bıraktılar herkes aynı şeyi yaparsa firma sadece kargo ücretinden yüklü miktarda zarar edecektir. Aklımdan ve elimden gelen ceza şekli bu daha güzel birşey düşünen varsa uygulamaya açığım.

Bu olaydan sonra bile sıcak fırsat başlığı açıldı Gold için. En güzel ceza alışveriş defterinden silmektir bunları ve ortak kuruluşlarını. Kendimize ceza vermenin anlamı yok.

• Bir z2300 degil ozellikle bass larda anlıyorsunuz. Kabin de küçük zaten. Ama uydular geliştirilmiş.
    Bu paraya bu sistem alınır.

Tizlerde kesinlikle 2300de n iyi. Edifier kullanmadim bilemiyorum.

Bu paraya bulabileceğiniz thx sertifikalı en iyi sistem. Sinema kullanıcıları daha memnun kalacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü 350den asagı satarsanız yazık edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kselici

quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

Ürünleri ayrı ayrı sipariş vermiştim 5 tane siparişim var. 3 ürün kargoyla geldi 'ürünler benim siparişim değil firmaya iade edin' dedim teslim almadım. Ürünleri teslim almayıp para iadesi alacağım.

Bu olaydan sonra bile sıcak fırsat başlığı açıldı Gold için. En güzel ceza alışveriş defterinden silmektir bunları ve ortak kuruluşlarını. Kendimize ceza vermenin anlamı yok.

Alışverişten sildim zaten.

Tarayıcımdaki hızlı erişim menümden Gold ve Tüm yan kuruluşlarının adresini çıkardım.

Tavsiye isteyene asla bunlar ile ilgili tavsiye vermeyeceğim aksine dolandırıcı olduklarını söyleyeceğim.

Gold hakkında geçen tüm yerlere grubumuzun linkini ekleyeceğim.

Fantazi olsun diye kargo bedava kampanyaları olursa sipariş verip ürünü teslim almayacağım. Kargodan zarar etsinler pzenkler.

Ürün geldi bu arada. Açtım, dinledim ve hüsran.

Küçücük BASS kabini. X540 taki kadar hoparlörler.

Sesi sona almak mümkün değil ama güçten değil. Vızıltıdan. Ürün sesi bana göre %60 tan sonra tahammül edilemeyecek kadar kadar bozuyor. Bilemiyorum belki Atrix ten ses çıkışı sağladığımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 15 Haziran 2012; 7:09:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Atrix ten ses çıkışı sağladığından.

• ne yapalım arkadaşlar teslim alalımmı. kötümü iade mi yapalım.iade etsek gerçekten zarar mı ediyorlar.bi cvp lütfen.sanki bizi süründürecekler gibi iade edersek. x540 var aynı mı ses kalitesi.edifer beklerken nelerle uğraşıyoruz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acar85 -- 14 Haziran 2012; 18:28:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.