Şimdi Ara

Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
386
Cevap
3
Favori
18.528
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • z263 çok güzel bir hoparlordur. Z2300 ın modifiye edilmi hali gibi.( z5500 z906 gibi) İhtiyacı olan alıp kullanabilir. bu arada banada sevk etmişler ürünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Orijinalden alıntı: can_247

Sevk edolmistir yaziyor.

Edifier olmasa da z623 de ii fiyata geldi. Almayan arkadaslara sasirdim. Al,sat ile para kazanilabilirdi bence..

bu kadar uğraştıktan sonra 300 den aşağıya kurtarmazdı onunla uğraşamam gelsin aynen geri göndereceğim.ben edifieri tvde kullanmak istiyordum pcde creative 4+1 var.arkadaşım ses kartın yok mundar edersin logitechi dedi o yüzden geri göndereceğim.

Z623 modeli Lcd tv'ye kulaklık çıkışı üzerinden bağlanıyor
     Sımsıcak Fırsat Edifier S530db 145 Watt Rms Ses sistemi

kulaklik cikisi mi?

sub in arkasinda 1rca stereo giris ve 3.5mm girisi var,2 farkli cihaz baglanabilir,uydu alicisi ve ipod gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

quote:

quote:

Sevk edolmistir yaziyor.

Edifier olmasa da z623 de ii fiyata geldi. Almayan arkadaslara sasirdim. Al,sat ile para kazanilabilirdi bence..

bu kadar uğraştıktan sonra 300 den aşağıya kurtarmazdı onunla uğraşamam gelsin aynen geri göndereceğim.ben edifieri tvde kullanmak istiyordum pcde creative 4+1 var.arkadaşım ses kartın yok mundar edersin logitechi dedi o yüzden geri göndereceğim.

kulaklik cikisi mi?

sub in arkasinda 1rca stereo giris ve 3.5mm girisi var,2 farkli cihaz baglanabilir,uydu alicisi ve ipod gibi

Düzelttiğiniz için teşekkürler... (rca ile ister uydu alıcısından isterseniz dvd player üzerinden ses alabilirsiniz)

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 12 Haziran 2012; 0:41:46 >
  • o çocukları.

Ne diyelim bunlara.

O çocukları başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 12 Haziran 2012; 20:38:51 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sevk edolmistir yaziyor.

kulaklik cikisi mi?

Düzelttiğiniz için teşekkürler... (rca ile ister uydu alıcısından isterseniz dvd player üzerinden ses alabilirsiniz)

pardon beyler bağlamak için kablolar içinden mi çıkıyor en azından yardımcı olsanız geri göndermesem ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sevk edolmistir yaziyor.

kulaklik cikisi mi?

pardon beyler bağlamak için kablolar içinden mi çıkıyor en azından yardımcı olsanız geri göndermesem ?

Opsiyonel baglanti kablolari kutudan cikmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CANON SX150 / 234 TL / HIZLIAL konusu neden silindi.. orda mağdur olan arkadaşlar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

CANON SX150 / 234 TL / HIZLIAL konusu neden silindi.. orda mağdur olan arkadaşlar var...

aynen öyle uçtu gitti çöpe konu.
  • hoparlörü gelen varmı
  • Tek post yazdım ama tekrarlanmış.SİLİNEBİLİR:...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 12 Haziran 2012; 15:53:13 >
  • SİLİNEBİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 12 Haziran 2012; 16:32:46 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 12 Haziran 2012; 16:33:09 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 12 Haziran 2012; 16:33:22 >
  • şu an bu firma hakkında aklımdan geçenleri buraya yazsam herhalde süresiz banlanırım.Az önce on dakikalık telefon görüşmesinin ardından müşteri hizmetlerine bağlanabildim.siparişimi iptal etmişler.İptal sebebini sorduğumda;sorgu ekranında bir hata olduğunu,benim bilgim haricinde siparişimin iptal edilemeyeceğini vs.söyledi.Sipariş iptali istemediğimi ve siparişimi kendilerinin iptal ettiğini söyledim o da bana cevaben durumdan sorumlu yetkiliye ulaşamadığını bildirdi.forumdan ve diğer mağdur olanlardan bahsettiğimde ise kendilerini 1 saat sonra aramamı isteyen hanımefendiye yaklaşık 20 dakikadır hatta olduğumu,bir haftadır kendilerine ulaşmaya çalıştığımı ve saygıdeğer yöneticilerinin beni araması gerektiğini söyledim.Allah belalarını versin.Buradan ürün almayın,aldırtmayın.
  • ben de sx150 konusunda gelişme var mı diye girdim, konu silinmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

CANON SX150 / 234 TL / HIZLIAL konusu neden silindi.. orda mağdur olan arkadaşlar var...

aynen mağduruz ya neden ssiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imamen

şu an bu firma hakkında aklımdan geçenleri buraya yazsam herhalde süresiz banlanırım.Az önce on dakikalık telefon görüşmesinin ardından müşteri hizmetlerine bağlanabildim.siparişimi iptal etmişler.İptal sebebini sorduğumda;sorgu ekranında bir hata olduğunu,benim bilgim haricinde siparişimin iptal edilemeyeceğini vs.söyledi.Sipariş iptali istemediğimi ve siparişimi kendilerinin iptal ettiğini söyledim o da bana cevaben durumdan sorumlu yetkiliye ulaşamadığını bildirdi.forumdan ve diğer mağdur olanlardan bahsettiğimde ise kendilerini 1 saat sonra aramamı isteyen hanımefendiye yaklaşık 20 dakikadır hatta olduğumu,bir haftadır kendilerine ulaşmaya çalıştığımı ve saygıdeğer yöneticilerinin beni araması gerektiğini söyledim.Allah belalarını versin.Buradan ürün almayın,aldırtmayın.

ifşa edelim bunları.milletle dalga geçiyorlar

• ben havalesini yapmadım ama ürün sevkiyata hazırlanuyor olarak gözüküyodu, şimdi iptal etmişler :) ah bi geleydi de göstereydim günlerini
  • Bundan sonra gold bilgisayar ya da yandaşının konusu açılmayacak arkadaş bu sitede. Adamların hiçbir sıcak fırsatı patlamadan durmadı. Bu adamlardan iyi fiyata bir şey alabilen var mı? Yok. Konu kapandı.

O çocukları diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.