Şimdi Ara

simülasyon yarış oyunu arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.pspde kaliteli bir simülasyon yarış oyunu var mı?gran turismo gibi gerçekçi bir oynanış sunan ve öğrenmesi zor olan bir yarış oyunu arıyorum.nfs, test drive, ridge racer gibi örnekler vermezseniz çok sevinirim.herkese iyi oyunlar :)

• burnout
  • World Rally Championship

• Arkadasim,
    Bu yazdigimi yanlis anlama ama Psp'de yaris simulasyonu olsa ne derecede seni tatmin edecegini saniyorsun?

Eger elinde bir konsol varsa sana tavsiyem onda yaris simulasyonu oynaman...el padiyla olsa bile! Konsollarda el padiyla bile yaris simulasyonlarda full zevk alinamazken senin elde tasinan bir alete yaris simulasyonu araman bence zaman kaybindan baska birsey degil.

Psp'mde oynadigim en iyi yaris oyunu BurnOut'du...o bile konsoldaki rahatligi ve zevki veremedi malesef.
  • simulasyona en yakın test drive unlimited

ayrıca burnoutla simulasyonun ne alaksı var?

burnout arcade in dibine vurmuş bi oyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MikeWave

burnout

Simulasyon demiş yahu.
  • burnout yazan arkadaşa gülmeden edemicem maalesef.geymer senin düşünceni anlıyorum simülasyon yarış oyunlarını psp gibi bir alette oynamak çok zordur fakat frene basmadan 200 kilometreyle viraj dönülen oyunlardan nefret ediyorum o yüzden eli yüzü düzgün bir oyun arıyorum.world rally championshipi deniycem inşallah güzeldir.
  • Toca Race Driver 3 fena değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MikeWave

burnout

• Illede simulasyon ve illede Psp'de olacaksa bu is, Gran Tourismo'nun cikisini beklemekten baska caren yok. Yazilan diger oyunlarin seni kesecegini sanmiyorum...denemesi bedava
  • Toca Race Driver 3 tavsiye ederim ben şu anda bu oyunu oynuyorum grant tourismo kadar olmasada o çıkana kadar seni gayet güzel idare eder
  • toca 2 mi daha iyi 3 mü gamespotta 2 ye daha çok puan vermişler
  • şu ana kadar toca 3 oynadığım için nir yorum yapamıycam indirin ikisnide deneyim derim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.