Şimdi Ara

^^Sinan Çetin'le Fenomen^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve popoffun 21 million dolar parası 2.1 milyon dolarlık evi 1 milyon dolar lık arabası var. Adama soriyorlar nerden bu paralar die cevap yok tabi. Aman bizim halkımız çabuk galyana gelir bu program iyi değil bizim için.
  • Uri geller ilizyonistse benim evimdeki kaşığı nasıl büktü? Ben araştırdım o konuyuda aslında kaşığı ben bükmüşüm bilinçaltımda büküleceğini düşündüğüm için bükülmüş yani herkesde olabilir olanlarda olmuştur eminim. İnanmayanlara bir sorum da olacak 4. yarışmacı hiçbir temasda bulunmadan o bardağı nasıl patlattı bunu bir türlü çözemedim?(diğer yarışmacılar anlaşmalı şekilde olabilir ama o imkansızdı)
  • bak orda ise şunu yapmıştır elinden bir sıvı döktü o sıvıda bir kimyasal olabilir dumanı iyice bardağa yedirdi bence kimyasal bir şey o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boanhuar

bak orda ise şunu yapmıştır elinden bir sıvı döktü o sıvıda bir kimyasal olabilir dumanı iyice bardağa yedirdi bence kimyasal bir şey o.

bence de öyleydi bu arada japonun elenmesine üzüldüm diğer kadın gitmeliydi basit bi kart numarasıyla sırf türk diye kaldı
  • Ben bu işleri az çok bilen biriyimdir ve 4. çıkan bardağı patlatan adam bir telekinesist dir ve ordaki dumanın tek işlevi de şudur: adam dumanın büyüyerek bardağı patlatacağına inanıyor ve dumandan yararlanıyor, ayrica konuklarla el ele tutuşmasının sebebi de var konuklardan biyo enerji çektiğini hayal ediyor ve daha güçlü olduğuna inanarak bardağın patlamasını kolaylaştırıyor...

Araştırma yapmanızı öneririm.
  • Bunların hepsinin illüzyonist Uri gellerin üçkağıtçı olduğunu umarım anlamışsınızdır...
    BKz:http://www.youtube.com/watch?v=V1Y7QR314xA&feature=related
  • Ben telekinetik yok veya var demiyorum aslında bu insanların en azından çoğunun ufak tefek yapabildikleri şeyleri çeşitli araç ve gereçler kullanarak nasıl insanları kandırdıklarına dikkat çekmek istiyorum.
  • Program gün geçtikçe ilginç bir hal alıyor bence. Bugünkünü izledim biraz. Cumhur'un yaptığı gösteri akıl almazdı.
    Ebru cündübeyoğlunun elindeki nesneleri teker teker saydı
    Sonda ise kızın ismini söyledi gözü kapalı olmasına rağmen kızın nüfus cüzdanından okuyarak
    Diyebilirsiniz ki hepsi seçilmiş hileli. İhtimal dahilinde ama türkiyeyi kandıracak bir organizasyon yapılmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 24 Nisan 2008; 22:20:17 >
  • Sinan Çetin neler yapmıyor ki bunu yapmasın...

Ah ahh...
  • Kızılderili çakması bir adam çıktı bu kadar mı olur ya,

Topladığın güce bir bakayım.
    Hmm tamam yeterli.
    Alkolmetre gibi, adamın kendisi cihaz be mübarek.
    elini bunun üzerine koy elinin kopyasını alıcam.
    Kız elinin altına hiç bakamadan kapattırdı sonra da elini.
    Bir de koluna şeklin izini bıraktırmış.
    Yer miyiz be
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Kızılderili çakması bir adam çıktı bu kadar mı olur ya,

Topladığın güce bir bakayım.
    Hmm tamam yeterli.
    Alkolmetre gibi, adamın kendisi cihaz be mübarek.
    elini bunun üzerine koy elinin kopyasını alıcam.
    Kız elinin altına hiç bakamadan kapattırdı sonra da elini.
    Bir de koluna şeklin izini bıraktırmış.
    Yer miyiz be

o adam süperdi ya hele konuşması

• URI GELLER VE SİNAN ÇETİN' İN SUNDUĞU STAR TV' de yayınlanan FENOMEN programında türk milletini enayi yerine koydukları yetmiyormuş gibi bir de sürekli ALLAH'ın adını anarak sanki yapılan hileler ALLAH'ın takdiriymiş gibi bir hava yaratıp insanların ulvi duygularını sömürmeleri beni bir vatandaş olarak çok rahatsız etti ve aşağıdaki yazıyı hazırlayarak, bu rezalete bir son vermeniz için size göndermeye karar verdim...
    KİMLİĞİMİ SAKLI TUTARSANIZ , BENİ KAMUOYUNA DEŞİFRE ETMEMEYE ÖZEN GÖSTERİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM...

FENOMEN REZALETİ...

Aslında tüm programı ve yarışmacıları sorgulayan bir yazı düşünmüştüm ama bu hem çok zaman alırdı, uzun sıkıcı bir yazı olurdu, hem de her şeye rağmen üçkağıt da yapmış olsalar ortada bir emek var ve bu emeğe saygısızlık etmek istemem…

Benim burada yapmak istediğim URI GELLER’ in iki haftadır özellikle korumaya aldığı şahısların hilelerini açıklamak ve bu vesileyle hem bu iki yarışmacıya hem de URI GELLER’ e duyulan güvenin yeniden sorgulanmasını sağlayarak insanları akıl, bilim, mantık çizgisine davet etmek…

İlk hafta korumaya alınan ve öteki dünyayla ilişkiye geçtiğini iddia eden Berk ERATAY ;

Gerçekten de çok etkileyici bir performansı vardı…Arkadaşımızın bu fantastik ve tiyatral yetenekleri havadan inme değil tabi ki…Biraz araştırırsanız (google) Berk’ in ciddi bir RPG (ROLE PLAYING GAME) yani “rol yapma oyunu” takipçisi ve fanatiği olduğunu görebilirsiniz…Etkileyici performansı ve inandırıcılıktaki ustalığı tamamen buradan gelmekte…

Gelelim yaptığı numaraya;

Burada öncelikle şunu belirtmek isterim, konuk olarak katılan üç sanatçının da kendi fanları ve fan siteleri mutlaka ki mevcuttur ve bu kaynaklarca zaten bu sanatçıların uğurlu sayıları ve çok yakında kaybettikleri yakınları ezbere bilinmekte olan ulaşılması gayet basit bilgilerdir….ANCAK !!!

Bu insanlar profesyonel ve işi şansa bırakmayacak kesin, tam isabetli ve kendilerince kusursuz bir hileleri olması gerekir öyle değil mi ?

Şimdi Berk ne yaptı; Sanatçılardan bu bilgileri ellerindeki kağıtlara yazmalarını istedi…Özenle kağıtlara yazıldı bilgiler ve zarflara kondu….Niye yazıldı bu bilgiler, kanıt olsun diye öyle değil mi? Peki Berk ne yaptı zarfları konuklardan aldı (BURADA ARAYA GİRİYORUM ÇÜNKÜ GENEL OLARAK hemen hemen TÜM HİLELERDE BU KISIM ÇOK ÖNEMLİ, EĞER Kİ SİZDEN SHOW’ A KONU OLAN OBJEYİ SHOW’U YAPAN ŞAHIS ALMIŞSA ZATEN BÜTÜN NUMARA O AN OLUP BİTMİŞTİR…OBJELERİ ŞAHSA VERMEZSENİZ VE HİÇBİRŞEKİLDE HİÇBİR GÖZÜN GÖRMESİNE İZİN VERMEZSENİZ BÜTÜN NUMARA ORADA BİTER… J ) ve bir güzel yaktı…

Canım kardeşim bu bilgiler kanıt değilmiydi niye yaktın ki sen şimdi onları…

Eveeettt demek ki bütün numara olup bitmişti çünkü artık onun kanıta ihtiyacı kalmamıştı yoksa niye yaksın zarfları….

ŞİMDİ EN BAŞA DÖNELİM VE PERDE AÇILSIN…..

1 – Konuklar kağıtlara istenilen bilgileri yazmaya başladıkları anda stüdyonun tavanındaki ve çevredeki zoom kameralar kağıtlara odaklandılar….(bu sistemi mecliste muhabirlik yapan gazeteciler çok iyi bilir, çünkü hamili kart yakinimdir yapanları yakalamak ancak bu şekilde mümkün)

2 – Bu kameraların çektiği görüntüler anında rejiye ya da reji tarzında monitörlerin olduğu ayrı bir birime iletildi…

3 – Kağıtlardaki bilgiler rejideki birimin yardımıyla Berk’in kulaklıklı telsiz mikrofonuna iletilmeye başlandı….(bütün yarışmacılarda kulaklıklı telsiz mikrofon olduğunu görmemiş olamazsınız !!! UYANIN LÜTFEN L )

4 – Berk’ te tam o sıralarda BEYAZ LENSLER’ini çoktan takmış ve gözbebeklerini küçülterek oyununa başlamıştı….

GÜZEL NUMARA AMA BU NUMARALARI 30 SENE EVVEL HABABAM SINIFININ BİLGİ YARIŞMALARINDA İNEK ŞABAN VE ARKADAŞLARI ZATEN YAPARDI HEPİNİZ BİLİRSİNİZ….BAYAT NUMARA BUNLAR J

İkinci hafta fotoğrafik süper ultra hafızası olduğunu iddia eden bir arkadaş çıktı ve yanında getirdiği 20 cilt ansiklopedinin kafasına kazındığını açıkladı…

Sevgili URI GELLER’ da bu arkadaşa da hayran kalarak onu korumaya aldı…

Rastgele seçilen ansiklopedilerden yine rastgele seçilen sayfaların numaraları veya konu başlıkları artı görselleri bilinerek etkileyici bir show sunuldu…

Bunun da diğer numaradan hiçbir farkı yok…yine aynı numara yine HABABAM SINIFI…

Seçilen cilt numarası, sayfa ya da konu başlığı tahtaya yazıldığı anda (Bu arada BEDRİ BAYKAM’ a benzeyen ismini tam hatırlayamadığım yarışmacı şimdi biraz düşüneyim de bilgiler aksın gibi bir laf etti çok güldüm ) yine reji devreye girdi ve aynı ansiklopedi ciltleri onların ellerinde de olduğu için gerekli bilgileri yarışmacıya telsiz mikrofon kulaklıktan aktararak milleti bir güzel keklediler…

NEYMİŞ EFENDİM SÜPER İLETKEN FOTOĞRAFİK HAFIZAYMIŞ…

HAY CANINA YANDIĞIM SEN NİYE O ZAMAN “CERN” ATOM ARAŞTIRMA MERKEZİNDE DEĞİLSİN DE BURALARDA BÖYLE HARCANIYORSUN !!!!

BENDEN BU KADAR, ister inanın ister inanmayın hepsi numara….

El çabukluğu yapan mı ararsın, hileli aletler kullanan mı ararsın, rejiyle danışıklı dövüş mü ararsın, özellikle şu konuğun eline dokunma ya da objeyi onun elinden alma yok mu ona kahroluyorum…..

Bir tanesi, BEYAZ SAÇLI KIZILderiLİ olan, konuk bayan sanatçının ellerini bir güzel avuçladı ve dedi ki : DUR BEN SENİN ENERJİNİ BİR KONTROL EDEYİM..ULEN MEĞERSEM KADININ ELİNE KARA İS BULAŞTIRMIŞ O SIRADA….

Bir de şeye çok kızdım Emre ALTUĞ’A KIZ resimlerini verdiler seç diye daha adam seçmeden geldi elinden aldı “dur sen beceremezsin ben seçtireyim “diye…

Kabahat Emrede, bütün numara buydu işte vermesene adama resimleri adam sana seçtirir mi artık , resimleri ters çevirdi ve dokun sen birine karışma gerisine dedi sonra da kendi istediği resmi çekti çıkardı aradan… YEMEZZZLEERRRRRRR…..

İkinci programın ilk yarışmacısı, şu saçları yüzünün yarısını örten acayip tip’in gösterisi fark ettiyseniz rejinin dikkatsizliği ve iletişim sorunu yüzünden GÜMLEDİ…

Kara kutu gösterisi bir anda başarısızlıkla sonuçlandı…tam bir fiyasko…demek ki reji de yanılabiliyomuş….e tabi o zaman showu kurtarcak adam kalmıyo doğal olarak…

TÜM KONUKLAR VE TÜM İZLEYİCİLER LÜTFEN UYANIK OLUN….

İyi günler efendim , gözünüzü dört açın… J

• bence berbat bi gösteri tutmaz derimm
  • İgli Çekici bir Fragman. Güzel Bir Program Olucak
  • Sinan Çetin'de programı gayet doğallaştırmaya çalışıyor ama başaramıyor yok bende inanmıyorum v.s diyor .. Tamamen oyun üzerine kurulmuş bir program,hiçbirşey gerçek değil orda hepsinde var bir oyun...Yoksa Türkiye'de olan o berk v.s meşhur olurdu şuana kadar...
  • Cem Yılmazın son gösterinden bir bölüm vardı. Adam uçcsa peygamberliğini ilan ederdi diye bir söz geçiyor hatta...Birden onu hatırladım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Cem Yılmazın son gösterinden bir bölüm vardı. Adam uçcsa peygamberliğini ilan ederdi diye bir söz geçiyor hatta...Birden onu hatırladım...

O kısmı ben de izledim. Haklı cem yılmaz.

Hem uçacak hem de sihirbazlık mı yapacak diyordu copperfield için
  • Bizim halk hala aynı o zaman PHI herkes açık yakalamak için dedektif olmuş...Sonuçta bu bir show işi ve adama saygı göstereceksin...En azından ben böyle düşünüyorum...
  • Sanki bu başlıktan bir adet daha vardı? Neyse, telekinezi olayı ''normal'' koşullarda olağan bir şeydir; bunu evinizde deneyebilirsiniz. Fakat buradaki olay tamamen reyting, fasoman gibi birtakım atraksiyonlardan ibarettir. Yediğin sürece popülerleşir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Bizim halk hala aynı o zaman PHI herkes açık yakalamak için dedektif olmuş...Sonuçta bu bir show işi ve adama saygı göstereceksin...En azından ben böyle düşünüyorum...

ne kadar şovda olsa bunları gerçek gibi göstermek saçma bu bir sovdur dedin orasını anlarız zaten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.