Şimdi Ara

^^Sinan Çetin'le Fenomen^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim izlediğim bu değildi ama. 10 tane Türk hepsinin özel psişik güçleri vardı sanırım. Ateş, su vs hükmedebiliyorlar galiba

Uri Geller veliahtını arıyormuş. Dikkat çekici bir yapım olacak gibi görünüyor.
    Şimdiden merak ettim.

• fragman çok saçma ama izleyip göreceğiz.
  • işte bu güzele benziyor..
  • Benim de ilgimi çeken bir yapım. Bakalım merakla bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

fragman çok saçma ama izleyip göreceğiz.

evet çok uyduruk olmuş adamların ne yaptıkları bile belli olmuyor, reklamda özel efekt yok diyor ampulun kırılmasını slow motion çekmişler, slow motion özel efekt değilmi e gerizekalı sinan çetin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

fragman çok saçma ama izleyip göreceğiz.

evet çok uyduruk olmuş adamların ne yaptıkları bile belli olmuyor, reklamda özel efekt yok diyor ampulun kırılmasını slow motion çekmişler, slow motion özel efekt değilmi e gerizekalı sinan çetin

Ona ben de dikkat ettim.
    Ama sanırım "kendisi kırıyor" gibisinden bir şey demek istediler

• Perşembeydi heralde bu.İnşallah KVP ye rakip olmak için aynı saatte yayınlamazlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Perşembeydi heralde bu.İnşallah KVP ye rakip olmak için aynı saatte yayınlamazlar.

Öyle bi hata yapmazlar sanırım.
  • Var öyle bir kaç tane sivri örn:kavak yelleri
  • Perşembe saat 20:00 da başlıyormuş
  • Parapsikoloji ve telekinezi ile alakası yok arkadaşlar...
    Ünlü illüzyonist "Sermet Erkin" canlı yayında açıkladı o programa çıkanların hepsi illüzyonist, yapacakları gösterilerde illüzyondan(göz aldanması) ibarettir.Ayrıca hepsinin türkiyede bulunan illüzyoncular derneğine kayıtlı üyeler olduğunu söyledi.
    Lütfen kimse bunlara inanmasın: ateş,su,rüzgar, v.s. elementlere Allah'tan başka kimse hükmedemez...
  • iluzyon izlemekte zevkli bir şeydir.
  • bakalım nasıl bieşy olacak
  • enebahadır kardeş sermet erkin program a dahil olamadıgı için böyle bir çamur atmış olabılır mı ?...(jüri üyesi olamamıştır misal) türkiyede böyle çamur atmalar çok oluyorda
  • Sermet Erkin o şekil bir insan değil.Canlı yayında açıklama yaptı derken canlı yayına bunları söylemek için çıkmadı farklı bir konu için objektif programına çıktı orada bu açıklamayı yeri gelince yaptı.Ayrıca sermet erkin türkiyedeki illüzyonistlerin duayen olarak kabul ettiği bir insandır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: enebahadir

Parapsikoloji ve telekinezi ile alakası yok arkadaşlar...
    Ünlü illüzyonist "Sermet Erkin" canlı yayında açıkladı o programa çıkanların hepsi illüzyonist, yapacakları gösterilerde illüzyondan(göz aldanması) ibarettir.Ayrıca hepsinin türkiyede bulunan illüzyoncular derneğine kayıtlı üyeler olduğunu söyledi.
    Lütfen kimse bunlara inanmasın: ateş,su,rüzgar, v.s. elementlere Allah'tan başka kimse hükmedemez...

Bilgi için teşekkürler.

Ama beyingücü denen bir şey de var sonuçta. Sermet erkin'in dediği ne kadar doğru o da tartışılır.
  • Parapsikoloji ve telekinezi zaten beyin gücünü kullanarak yapılır.Örneklerini internette bulabilirsin.Fenomendeki bu şovların hepsi illüzyon hiç kimse beyin gücüyle göz bebeğini kırmızı renge çeviremez.Hiç kimse ateşi elle tutup kaynağından ayıramaz ayırdığın anda söner zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: enebahadir

Parapsikoloji ve telekinezi zaten beyin gücünü kullanarak yapılır.Örneklerini internette bulabilirsin.Fenomendeki bu şovların hepsi illüzyon hiç kimse beyin gücüyle göz bebeğini kırmızı renge çeviremez.Hiç kimse ateşi elle tutup kaynağından ayıramaz ayırdığın anda söner zaten.

Bakalım hele bi başlasın da program. Ne olduğu anlaşılır :)
  • bu yarışma tamemen kurgu üzerine kurulu ve bilim dışı bir yarışma. Orada bulunan uri geller’ ın zaten yaptığı tüm numaraların bir ilizyon olduğu kanıtlanmış. Buyrun buda james randi’ nin uri geller için hazırladığı test.http://www.youtube.com/watch?v=M9w7jHYriFo tabiki yapamıyor. Biraz araştırırsanız bilim insanları yıllardır böle insanları izleyicilerin önünde küçük düşürüyorlar. Halkı kandırıp para kazananlara

• quote:

Orjinalden alıntı: boanhuar

bu yarışma tamemen kurgu üzerine kurulu ve bilim dışı bir yarışma. Orada bulunan uri geller’ ın zaten yaptığı tüm numaraların bir ilizyon olduğu kanıtlanmış. Buyrun buda james randi’ nin uri geller için hazırladığı test.http://www.youtube.com/watch?v=M9w7jHYriFo tabiki yapamıyor. Biraz araştırırsanız bilim insanları yıllardır böle insanları izleyicilerin önünde küçük düşürüyorlar. Halkı kandırıp para kazananlara

Yaw urinin sahte olduğu bellide, popoff çok abartmış,yazık yaşlı kadnın kafasına nsl vuruyo yaa...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.