Şimdi Ara

^^Sinan Çetin'le Fenomen^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _baron_

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Bizim halk hala aynı o zaman PHI herkes açık yakalamak için dedektif olmuş...Sonuçta bu bir show işi ve adama saygı göstereceksin...En azından ben böyle düşünüyorum...

ne kadar şovda olsa bunları gerçek gibi göstermek saçma bu bir sovdur dedin orasını anlarız zaten

Haklısın ama Saçmalıklar Üzerine Kurulan bir şovdan da hayır gelmez.
    Bir Bölümde Teoman vs. Gelmişti Bardak Kırmışlardı neden bardağın kırılş anını göstermediler ? Bence İmkansız Düşünerek bardak kırmak..

• quote:

Orjinalden alıntı: _baron_

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Bizim halk hala aynı o zaman PHI herkes açık yakalamak için dedektif olmuş...Sonuçta bu bir show işi ve adama saygı göstereceksin...En azından ben böyle düşünüyorum...

ne kadar şovda olsa bunları gerçek gibi göstermek saçma bu bir sovdur dedin orasını anlarız zaten

O da gösterinin bir parçası zaten...

• o kasiklari nasil yapti oyle :O
  • Benim arkadaşta yapiom diyo yaa 2 arkadaşım hemide.

1 ara gözümün önünde yapacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Benim arkadaşta yapiom diyo yaa 2 arkadaşım hemide.

1 ara gözümün önünde yapacak.

Yaparsa haber ver
  • Video'ya alırım.
  • geçen bölümünde herifin teki nabzını durdurdu 20 küsur saniye oldum hemşire memşire de vardı sonradan nabzını birden 60 a çıkardı herif
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

o kasiklari nasil yapti oyle :O

Merak etme senin evindeki kaşıkları öyle bükemez.Kurşun galiba onlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

geçen bölümünde herifin teki nabzını durdurdu 20 küsur saniye oldum hemşire memşire de vardı sonradan nabzını birden 60 a çıkardı herif

onu mucizeler gecesinde de yapıyodu biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klutch

quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

geçen bölümünde herifin teki nabzını durdurdu 20 küsur saniye oldum hemşire memşire de vardı sonradan nabzını birden 60 a çıkardı herif

onu mucizeler gecesinde de yapıyodu biri.

bilmiorum görmedim ama şaşırdım nası bişidir mantığım inanma PanadoL dio ama kalbim inan inan dio

• @SoNKoRSaN arkadaşım gerekli açıklamayı gayet net yazmış

ne diyim harcanan zamana ve paraya yazık diyorum.
  • Program bence gayet kaliteli seveneler de olur sevmeyenler de olur şahsen evimde de uyguluyorum Uri Geller'in söylediklerini ve birçok şey yapabiliyorum.Örneğin geçen haftaki sandalyedeki bi kişiyi kaldırma numarasını ertesi gün sınıf arkadaşlarımla beraber 90 liloluk bi arkadaşımı kaldırarak denedik ve başardık.
  • o adam kaldırma numarası bızdede tutu 170 kiloluk bir kişiyi kaldırdık şayet boyle birşey dogru ise nasıl oluyor ?
  • Dün beyaz Show'a Fenomendeki elemanlardan biri katıldı galiba.

Annem babam her hafta izliyor e bende arada göz kaçırıyorum

Saati ileri alacaktı beyazdan saati aldı seyircilerle konuşuyordu kamera bi zoom yaptı adam saati ileri alıyor

Beyazda içeride bana birşey yaptı inanılmaz felan dedi güya kağıta ev sevdiği kişiymi ne yazmışı adamda bilmiş , konuklardan biri şimdi yapsın felan dedi yapmadı acaba neden

• Surat ifadesi nasıl değişti ama bir anda

Şu yazılanları tahmin etme işini kulaklıklan öğreniyor olabilirler ama geçen hafta en çok hoşuma giden numara Voodoo bebeği ile ilgili olandı.

Siyah lensli arkadaş favorim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

Surat ifadesi nasıl değişti ama bir anda

Şu yazılanları tahmin etme işini kulaklıklan öğreniyor olabilirler ama geçen hafta en çok hoşuma giden numara Voodoo bebeği ile ilgili olandı.

Siyah lensli arkadaş favorim.

Şu Beyaz Show'a çıkan adamın da artistliğine çok kıl oldum.Bunların topu böyle.
    Artist bozuntuları.

• Ya arkadaşlar herse merhaba benimde kafama takılan bir müzik var bilmiyorum bilenler varmı,daha doğrusu hatırlayan,bu fenomen diye bir program var (televizyonda sinan çetinin)orada gözlerinin rengi değişen bir çocukvar o şovunu yaparken arka planda bir müzik çalıyordu şarkıyı söyleyen adam kısık sesle söylüyordu ve şarkısının içinde --POWER,POWER,POWER---diye sayıklıyordu sakin bir müzikti bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun...
    saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Dün beyaz Show'a Fenomendeki elemanlardan biri katıldı galiba.

Annem babam her hafta izliyor e bende arada göz kaçırıyorum

Saati ileri alacaktı beyazdan saati aldı seyircilerle konuşuyordu kamera bi zoom yaptı adam saati ileri alıyor

Beyazda içeride bana birşey yaptı inanılmaz felan dedi güya kağıta ev sevdiği kişiymi ne yazmışı adamda bilmiş , konuklardan biri şimdi yapsın felan dedi yapmadı acaba neden

Mauahahu En Koptuğum Yer Oydu Bide Sonradan Beyaz ' a Saati Baktırmadı..

Geçen Haftada Cumhurun İsmail YK ' La Yaptığı Gösteride Kutuların Hepsinde Kimsenin Göremiceği Ama Kutu Açılınca Bozulcak Bir İşaret Var Ordan Zaten hangi Kutunun Açıldığını Biliyor Numaraları Yerleştirerek Olayı Dahada Basitleştiriyor..

• ' Ya arkadaşlar herse merhaba benimde kafama takılan bir müzik var bilmiyorum bilenler varmı,daha doğrusu hatırlayan,bu fenomen diye bir program var (televizyonda sinan çetinin)orada gözlerinin rengi değişen bir çocukvar o şovunu yaparken arka planda bir müzik çalıyordu şarkıyı söyleyen adam kısık sesle söylüyordu ve şarkısının içinde --POWER,POWER,POWER---diye sayıklıyordu sakin bir müzikti bilen arkadaşlar varsa'
    o şarkının adı A PERFECT CİRCLE- ANNİHİLATİON
    ya arkadaşlar bide belki çoksoruldu ama fragmanındaki müziğin ismini bilen var mı?
    dün geceki boston maçının introsunda da bu müzik vardı ayo technologyden önce olan bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucyfeR -- 19 Mayıs 2008; 23:18:48 >
  • Arkadaş adresi şaşırdı galiba. Sana şu link yardımcı olabilir bir de buraya sor

http://forum.donanimhaber.com/m_8255131/mpage_183/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.