Şimdi Ara

Sinan Engin'e teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beşiktaş yönetimi Sinan Engin'e tekrar menajer olarak çalışması için teklifte bulunmuş.NTV'de altyazı ile geçti.

Bu hamle umarım bazı işleri rayına oturtur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baldaSSare -- 20 Eylül 2005, 19:46:01 >

• Sinan Engin gelirse iyi olur bence.En azından Sergen ve Youla'nın kulağını çekecek birileri olur takımda.
  • yılana sarılıyor yönetim yani

doğru aslında mafyayı da arkamıza aldık mı kimse elimizi bükemez
  • Yönetim açıkladı.Sinan Engin göreve getirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nnevermind -- 20 Eylül 2005, 20:50:38 >
  • Lucescuyuda çaarmasınlar şimdi geri
    bana sorsan çaarsınlarda,nerdeeee...

hayırlı olsun....
  • sinan engin'in beşiktaşa gelmesi iyi bir haber inşallah toparlanacaksınız
    hayırlı olsun arkadaşlar
  • walla bence çok iyi olmuş takımı biraz toparlar en azından
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okan hoca yeni fatih terimdir
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sinan enginin gelmesi iyi olur, bazi islerin teknik kadronun üstünden alınması takımı rahatlatır.
    yalnız bir sorun var, eğer rıza hoca ile devam edilecekse sinan enginin teknik direktörün isine karışmaması gerekir,bu durumda insanın aklında soru işareti kalıyor
  • 20.09.2005 21:51

Kulübümüz’ün Futbol Takımımız’a menajer atandığı yönündeki haberler ile ilgili yaptığı açıklama:
    Bu akşam bazı TV kanallarında Yönetim Kurulumuz tarafından Futbol Takımımız’a, isim de verilerek bir menajer atandığı haber olarak geçilmektedir.

Yönetim Kurulumuz’un bugün yapılan toplantısında herhangi bir isim üzerinde konuşulmamış, hiçbir kimseye bu konuda teklif yapılmamıştır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

BEŞİKTAŞ JK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.