İyi olabilir tartışılabilir doğrudur da. Ama Sinan Engin söyleyine komik oluyor
Baştan sona kadar katılıyorum bu adam süper kupada demedimi ferrari alınırmı adam top oynayamıyor diye ???
Galatasaray'lıyım diyor hahaha
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
beşiktaş şampiyon olursa kendimiş bilmemne yaptırırım diyen adam diilmi bu?önce bu sözünü tutsun sonra saçmalamaya devam etsin.yok öyle...
Yaptırmadığını nereden biliyoruz ki
Lıgano iyi futbolcu değil Fenerbahçeyi hakemler korumasa yılda 15 -20 maçtan fazla oynayamaz ( İtalyada böyle futbolcular 500 - 800 bin euroya oynuyor )
Fenerin korumadığını söyleyen olursa bir futbolcu daha söylüyüm Alex her derbide hakeme diklenmiyor mu hakeme ....... diyor
Gözümüz kör değil ama kör tarafından izleyen çok
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
Lıgano iyi futbolcu değil Fenerbahçeyi hakemler korumasa yılda 15 -20 maçtan fazla oynayamaz ( İtalyada böyle futbolcular 500 - 800 bin euroya oynuyor )
Fenerin korumadığını söyleyen olursa bir futbolcu daha söylüyüm Alex her derbide hakeme diklenmiyor mu hakeme ....... diyor
Gözümüz kör değil ama kör tarafından izleyen çok
500 bin avro bence çok demişsin.italyada 4 büyük kulüp haricinde topçulara bu kadar para koklatmazlar.çoğu topçu 100 bin -200 bin avroya oynuyordur italyada.vergiside var tabii.bizdeki delilik yani .anadoluda oynayanlar kıymetlerini bilsinler kulüplerinin.bir işcinin ömür boyu çalışıp kazandığı parayı bir senede kazanıyorlar.çokta önemli bir iş yaptıklarıda söylenemez.bu kadar vasat futbola rağmen şükretsinler
Bunu sinan enginin söylemesine gerek yokki zaten adamın kariyeri belli lugano 3 ay ugraştı kapı kapı dolaştı italyada takım bulmak için ferrari 10 yıl oynadı o ligde üst düzey takımlarda geçen sene luganoya forması için oynuyor diyolardı bu sene takım bulamadıgı için oynayacak artık bunuda fbliler hazmetsin bide fblilere bakıyorumda eski söylemleri falan getiriyolar bizde çok gördük luganoyu yok juve istiyo yok inter istiyo hatta barca istiyor diyen bile vardı ya tam komedi hep diyorum lugano fbde oynamasa 2 maçta 1 kk görür . Böyle kötü bir oyuncuyuda ancak fb alır.
TSL nin en iyi savunma oyuncusu! bonservisi bile elindeyken avrupada bir klüp bile bulamadıysa hele dur orda soluklan bi ...
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
beşiktaş şampiyon olursa kendimiş bilmemne yaptırırım diyen adam diilmi bu?önce bu sözünü tutsun sonra saçmalamaya devam etsin.yok öyle...
quote:
Orijinalden alıntı: m3kd
TSL nin en iyi savunma oyuncusu! bonservisi bile elindeyken avrupada bir klüp bile bulamadıysa hele dur orda soluklan bi ...
money talks
Fenerbahçe 2.5 M euro, Lazio 1.5 M euro verdi.
lugano bilmemkimden iyi olduğu için saçmalıyor demiyorum ben.bu adam bu bundan iyi bu iki tane bilmemkim eder muhabbetinden artık insanları baydığı için dedim.iyilik kötülük görecelidir elindeki messi falan değilse.bir bakarsın en iyi dediğin adam işine yaramaz vasat dediğin şampiyon yapar...
quote:
Orijinalden alıntı: brandnew
Bunu sinan enginin söylemesine gerek yokki zaten adamın kariyeri belli lugano 3 ay ugraştı kapı kapı dolaştı italyada takım bulmak için ferrari 10 yıl oynadı o ligde üst düzey takımlarda geçen sene luganoya forması için oynuyor diyolardı bu sene takım bulamadıgı için oynayacak artık bunuda fbliler hazmetsin bide fblilere bakıyorumda eski söylemleri falan getiriyolar bizde çok gördük luganoyu yok juve istiyo yok inter istiyo hatta barca istiyor diyen bile vardı ya tam komedi hep diyorum lugano fbde oynamasa 2 maçta 1 kk görür . Böyle kötü bir oyuncuyuda ancak fb alır.
hazmederler. geçmişe bak.
lugano iyi bir karateci yada kick boksçu olabilir ama ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu elinde bonservisi olmasına rağmen gördük
Tabikide Ferrari!
Lugano bonservissiz Gs yada Bjk ye gelse hemen atlardınız ama .
quote:
Orijinalden alıntı: manyaqmısın
Tabikide Ferrari!
İşte Futbol Dehası bir insan daha.
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
quote:
money talks
sende söylüyosun lazio az para vermiş demekki o kadar etmez
quote:
Orijinalden alıntı: bobo1903
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
quote:
money talks
sende söylüyosun lazio az para vermiş demekki o kadar etmez
Düzeltme: Lazio da 2.5 Milyon Euro önerdi ama yarısı vergiye gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme